Skip to Content

Sanot, Että Rakastat Minua, Mutta Kohtelet Minua Kuin Pa**aa.

Sanot, Että Rakastat Minua, Mutta Kohtelet Minua Kuin Pa**aa.

Hei ’elämäni rakkaus’,

Tiedän, että me olemme käyneet paljon läpi viime aikoina ja tiedän myös sen, että olet syyllinen suurimpaan osaan niistä asioista. Joten halusin vain kysyä sinulta, ajatteletko koskaan, miltä minusta tuntuu. Ajatteletko, että minulle on normaalia tuijottaa taivaalle koko päivän kyyneleiden valuessa kasvoilleni?

Kohteletko ketään muuta, jota rakastat, samalla tavoin, kuin kohtelet minua?

Tiedätkö, mitä teet minulle? Tiedätkö, että katson itseäni peilistä miettien, enkö ole tarpeeksi kaunis sinun sinulle? Tiedätkö, että joskus itken sängyssä ja tukehdun kyyneleihini, koska kiinnitit huomiosi toiseen tyttöön, vaikka istuin vieressäsi? Tiedätkö, miltä tuntuu, kun se yksi jota rakastat eniten, kohtelee sinua tavalla, jota et ansaitse?

Etkö näe, että teen kaikkeni tehdäkseni sinut onnelliseksi ja samalla unohtaen oman onnellisuuteni?

En vain tiedä, mitä minun tulisi tehdä saadakseni sinut tyytyväiseksi kokonaan? Tulisiko minun tehdä kolminkertainen takaperin voltti samalla kun laulan nimeäsi, vai mitä? Mitä haluat minulta? Jätä minut tai ole minun kanssani, mutta lopeta kohtelemasta minua kuin paskaa. Se ei ole sitä, mitä ansaitsen. Ansaitsen paljon enemmän. Ansaitsen enemmän rakkautta, enemmän hellyyttä, enemmän tukea ja enemmän ystävällisiä tekoja. Etkö näe, että minä olen kaikkea sitä, mitä tarvitset ollaksesi onnellinen?

Kukaan muu ei halua sinua yhtä paljon!

Kukaan ei hitto vie pidä sinusta yhtä paljon!

Kukaan muu ei kuolisi vuoksesi yhtä mieluusti!

Mutta sinä olet liian sokea nähdäksesi tätä. Ja vaikka haluaisin niin kovasti muuttaa sinua, en pysty. Huijaan vain itseäni ajatellen, että yhtenä päivänä sinä muutut. Uskon, että rakkautemme on tarpeeksi vahva kestääkseen kaikki tien kuopat. Mutta joka kerta, kun haukut minua, herään tuosta unelmastani ja palaan todellisuuteen. Ja vihaan itseäni, kun sallin sinun tehdä tämän kaiken minulle.

Syvällä sisimmässäni tiedän, että voisin olla onnellisempi toisen miehen kanssa. Sellaisen, joka huolehtisi minusta kuin olisin hänen aarteensa. Sellaisen, joka on syvästi ja rajusti rakastunut minuun, ilman rajoitteita. Sellainen, jonka henki salpautuisi joka kerta minut nähdessään.

Luulen, että sinun on aika alkaa ajatella näitä asioita, koska viime aikoina olen alkanut ajatella jättäväni sinut. Joten kuuntele minua nyt: tämä on herätys-soittosi. Sinun tulee nyt ryhdistäytyä, jos haluat olla kanssani. Olen liian hyvä tyytyäkseni vähempään, kuin mitä ansaitse. Valitsit ilkeän tien pettää tyttöä, joka rakastaa sinua. Mutta pidä mielessäsi, että en ole tässä enää kauan.

Aloin ymmärtää, että sinä olet joku, joka ei koskaan muutu. Ja sinä tulet katumaan, kun tulet näkemään, että on olemassa mies, joka päihittää sinut minun elämässäni. Sinä tulet musertumaan, koska päästit irti siitä yhdestä, joka olisi tehnyt kaikkensa vuoksesi.

Ja pahinta kaikessa on se, että en ole paikalla pyyhkimässä kyyneleitäsi. Annan sen kunnian kaikille niille, jotka sinä valitsit minun sijaan.

Olen niin päässyt ylitse kaikista niistä peleistä, joita me pelasimme liian kauan. Pala kerrallaan löysin sen voiman, joka oli unohtunut jonnekin syvälle sisälle. Opin nousemaan ylös ja taistelemaan itseni puolesta. Ja tänään vihdoin löysin sen, mitä olin etsinyt.

Löysin viimein ITSENI.