Skip to Content

En Tarvitse Miestä Ratkomaan Ongelmiani, Tarvitsen Miehen, Josta Ei Tule Ongelmani

En Tarvitse Miestä Ratkomaan Ongelmiani, Tarvitsen Miehen, Josta Ei Tule Ongelmani

Ihmiset tuntuvat ajattelevan, että nainen tarvitsee miehen tekemään elämästä helpomman. He tuntuvat ajattelevan, ettemme kykene tekemään asioita itse.

Sosiaaliset normit opettavat, että miehet ovat perheensä suojelijoita ja naiset huolenpitäjiä. No, minä kerron sinulle, että tämä on sontaa!

Tiedän monia naisia, jotka ovat miehekkäämpiä kuin miehet heidän rinnallaan. Tiedän sinkkuäitejä, jotka kasvattavat lapsensa kuin olisivat yksin molemmat vanhemmat.

Ja minä olen kyllästynyt näihin oletuksiin, että nainen tarvitsee miehen elämäänsä. Hän ei tarvitse, mutta hän voi ottaa miehen, jos hän haluaa.

Kaikkien teidän naisten tulisi uskoa, että olette vahvoja ja itsenäisiä. Sinä voit pitää huolta itsestäsi. Sinä voit tehdä elämästäsi hyvän itse.

Sinä olet enemmän kun kyvykäs. Sinä et tarvitse toista ihmistä elämääsi, jotta elämästäsi tulisi sellainen, kuin siitä haluat.

Tietenkään se ei tarkoita sitä, että sinun tulisi sulkea muut ulos, koska voit tehdä asiat itse. Älä ole parisuhteen vihaaja. Sinä voit olla parisuhteessa ja olla itsenäinen samaan aikaan.

Älä kuitenkaan koskaan salli itseäsi menettää tuota itsenäisyyttä ja olla jonkun toisen ihmisen alainen vain siksi, että seurustelette. On olemassa paljon miehiä; miehiä, jotka eivät pakota sinua menettämään vapauttasi.

Se ei ole rakkautta; se on kontrolloimista.

Rakkaus ei ole sitä, että teet päätöksiä toisen puolesta. Rakkaus ei ole sitä, että soitat ja varmistat, pettääkö puolisosi sinua. Rakkaus ei ole jokaisen asian epäilemistä.

Rakkaus on tukea ja luottamusta. Rakkaus on inspirointia ja motivointia.

Annan toisen rakastua itseeni, mutta asetan rajat, koska en halua menettää itseäni.

En välttämättä tarvitse miestä elämääni, mutta valitsen ottaa yhden. Sellainen minä olen.

Minä aina valitsen rakkauden, mutta en millä tahansa hinnalla. Minä rakastan jotain, koska minä haluan, en siksi, että minun täytyy.

Olen täysin kyvykäs elämään itsekseni. En tarvitse ketään näyttämään minulle, kuinka minun tulisi elää tai sanomaan, mitä voin tehdä ja mitä en. Olen itsenäinen ja haluan pysyä sellaisena.

En koskaan uhraa itseäni ja pysy huonossa parisuhteessa vian sen vuoksi, ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa. Kieltäydyn olemasta ansassa miehen kanssa, jota en rakasta vain koska tarvitsen häntä.

Kun rakastun, rinnallani olevan miehen ei tarvitse kantaa minua harteillaan loppuelämäänsä.

Me tulemme olemaan puolisoita ja rakastavaisia. Me luomme särkymättömän siteen ja kumppanuuden. Me autamme toinen toisiamme.

Rakkaudessa ei tulisi olla kyse pelkästään toisista välittämisestä. Kyllä, olette siinä toisianne varten silloin kun sitä tarvitsette.

Mutta rakkaus ei ole toisen roskien keräämistä. Kenenkään ei tulisi olla vain ottaja tai antaja parisuhteessa. Sinä olet molempia. Kun he tarvitsevat sinua, sinä olet siinä ja kun sinä tarvitset heitä, he tekevät samoin.

En halua madaltaa puolisoni odotuksia. Haluan hänen tietävän, että minä teen yhtä paljon töitä kuin hänkin.

Minä haluan hänen tietävän, etten koskaan anna hänen tukea minua vain koska hän on tottunut siihen, etten nosta sormeanikaan tai näe vaivaa.

Jos tämä parisuhde on tarkoitettu toimivaksi, meidän tulee tehdä parhaamme – molempien.

Ei minua tarvitse pelastaa. En etsi prinssiä, joka herättää minut syvästä unesta. En tarvitse ritaria valkoisella ratsulla pelastamaan minua.

Minä tarvitsen tasavertaisen puolison. Minä tarvitsen ystävän. En tarvitse tai halua miestä ratkomaan ongelmiani tai tarvitse miestä, josta tulee ongelmani.

Minä haluan miehen, joka tukee minua – enkä tarkoita taloudellisesti. Miehen, joka rohkaisee minua tekemään asioita, kun olen aikeissa luovuttaa.

Haluan miehen, joka välittää unelmistani yhtä paljon kuin minä itse. En halua sellaista, joka vetää minut alas ja kertoo minulle, etten voi tehdä jotain.

Haluan jonkun, joka on minusta ja kaikesta tekemästäni ylpeä.

Haluan elämänkumppanin. Jonkun, joka rakentaa kanssani onnellisen tulevaisuuden eikä seiso tielläni.