Skip to Content

10 Tapaa Havaita Psykopaattinen Valehtelija

10 Tapaa Havaita Psykopaattinen Valehtelija

Ollaan rehellisiä. Me kaikki valehtelemme joskus! Me kerromme valheita eri syistä, mutta useimmiten estääksemme jonkun toisen tunteiden loukkaamisen.

Mutta psykopaattiset valehtelijat ovat ihmisiä, jotka valehtelevat jatkuvasti, koska he tuntevat henkistä tarvetta sille.

On olemassa ominaisuuksia, jotka ovat lähes aina psykopaattisille valehtelijoille samat, joten tässä on 10 merkkiä, joita sinun tulee etsiä hänestä ja voivat paljastaa hänet psykopaattiseksi valehtelijaksi.

1. Hän valehtelee koko ajan

Monet ihmiset valehtelevat joskus varmistaakseen, etteivät loukkaa jotain toista tai päästäkseen ulos kiusallisesta tilanteesta, mutta psykopaattiset valehtelijat valehtelevat koko ajan ihan kaikesta.

Joskus se on jopa ihan typeristä asioista, kuten sään kertominen kauniiksi, vaikka ulkona sataa.

2. Hänellä on omat motiivinsa

Psykopaatti valehtelee, koska se on hänelle ainoa tuttu tapa toimia. Usein se on ryhmän tai yhden ihmisen hallitsemista.

Hän vain tekee itsensä suureksi ja hallitsevaksi.

Luonnollisestikin hän kertoo sinulle äärimmäisen valheen, joka on ’MINÄ RAKASTAN SINUA’ saadakseen sinut tuntemaan olosi turvalliseksi vain siksi, että tulet kärsimään sen jälkeen, kun olet saanut selville, että kaikki on ollut vain valhetta.

3. Hän osaa vakuuttaa sinut tekemään mitä hän haluaa

Valehtelu on hänelle kuin hengittäminen. Hän tarvitsee sitä niin paljon, ettei hän voi elää ilman sitä. Hän ei tunne empatiaa ja voi katsoa uhriaan suoraan silmiin kertoessaan valhetta.

Hän on hyvin vakuuttava. Hän on todella hyvä näyttelijä eikä hän tunne yhtään syyllisyyttä tai häpeää.

4. Hän leikkii sympatiallasi

On yleistä nähdä psykopaatti pelaavan luonnollisella tarpeellaan saada muut ihmiset haluamaan auttaa häntä.

Ei ole tavatonta, että hän esittää sairasta tai loukkaantunutta. Hän toivoo ympärillä olevilta ihmisiltä kiltteyttä, myös sinulta.

5. Hän uskoo omiin valheisiinsa

Hän saattaa julistaa rakkauttaan sinulle ja kiirehtiä tunteiden kanssa, kuten intohimon.

Mutta vain päivää myöhemmin hän voi juosta toisen naisen luokse ja sanoa tismalleen samat sanat. Hänen fokuksensa on aina seuraavassa väliaikaisessa nautinnossa.

6. Hänellä on aina voitonmerkkejä valheistaan

Hän yrittää aina pitää palkintoja petoksistaan ja pitää niitä jossain näkyvillä muistuttamassa asioista, joita hän on tehnyt.

Jos poikaystäväsi pettää sinua, saatat löytää hänen uuden rakastajattarensa kaulakorun jostain hyvin näkyvästä paikasta.

Hän haluaa sinun tietävän, että sinua on petetty. Tämä saattaa olla myös sellaista, että hän on parisuhteessa toisen naisen kanssa ja tavoittelee jo toista.

7. Hän puhuu eri kieltä

Joillain tyypillisillä lauseilla, joita käytämme elämässämme, on eri merkitys psykopaatille.

”Sinä olet kaikki, mitä olen koskaan elämässäni tarvinnut” saattaa oikeasti tarkoittaa ”Juuri nyt täytät tarpeeni ja annan sinun pysyä lähelläni” tai ”Usko minua ole kiltti” voi kääntyä ”Minä viettelen sinut, vaikka et tiedä sitä vielä”.

Ja hän käyttää samanlaisia lauseita, jotka eivät tarkoita samaa hänelle.

8. Hän on kieltämisen mestari

Jos saat selville, että hän yrittää pettää sinua, hän uskottelee sinulle, että olet vain kuvitellut tai että liioittelet asioita!

Jos kysyt häneltä, miksi hän valehteli, psykopaatti saattaa vain vältellä kysymystä joillain typerillä tekosyillä.

9. Hänen valheensa ovat hänelle pakkomielle

Hänen empatian puutteensa vuoksi hänellä ei ole mitään halua lopettaa valehtelua. Hän saa adrenaliininsa ja itseylistyksensä siitä, että hän onnistuu huijaamaan naista, joka rakastaa häntä.

Ja se ongelmien määrä, johon hän näin ajautuu, ei saa häntä lopettamaan samojen asioiden tekemistä uudelleen ja uudelleen.

10. Heillä on kaikilla samoja persoonallisuuden piirteitä

Usko tai älä, mutta joskus voit havaita valehtelijan vain etsimällä niitä piirteitä, jotka ovat heille kaikille samoja.

Sen lisäksi, että heidän tulee olla dominoivia eikä heillä ole empatiakykyä, he ovat usein kyllästyneitä ja vastuuntunnottomia.

Narsismi saattaa olla myös piirre, joka paljastaa, että ihminen saattaa olla psykopaattinen valehtelija niin kuin myös armon tunteen puuttuminen.

Psykopaattiset valehtelijat ovat myös äärimmäisen hurmaavia! (Ehkä siksi me aina lankeamme heihin?)