Skip to Content

Lopeta Sydämesi Särkeminen – Hän Ei Tule Muuttumaan

Lopeta Sydämesi Särkeminen – Hän Ei Tule Muuttumaan

Tiedän, että olet vakuuttunut siitä, että asiat tulevat kääntymään toiseen suuntaan. Tiedän, että uskot niin sydämesi pohjasta, että haluat asioiden muuttuvan.

Mutta valitettavasti, me emme aina saa asioita elämässämme, joita haluamme. Toivon, että saisimme, mutta totuus on aivan toinen.

Tiedän, että rakkautesi sitoi sinut tähän mieheen. Tiedän, että rakkaus, jota tunnet, joskus antaa sinulle siivet, mutta useasti se sitoo sinut kahleisiin.

Tiedän, että koko kehosi halvaantuu, kun ajattelet voisivasi jättää hänet. Myrkytyksen pyörre on saanut sinut vajoamaan liian syvälle ja ulospääsy on mahdoton tehtävä sinulle juuri nyt.

Tiedän myös, että kävit päivittäin läpi helvetin ja käsittelit kaiken sen hymyillen. Rakkaus, jota tunnet ei ole tervettä.

Rakkaus, jota tunnet, rikkoo sinut, koska hän pelaa rakkauden korteilla juuri sen verran, että pystyy käyttämään sinua.

Mutta se ei ole rakkautta, jos kaikki mitä saat, on mielenkiinnon murusia, sanoja ilman tekoja ja kyyneleet valuvat poskillesi joka ilta.

Luoja, kuinka et näe, että rakkaus on paljon enemmän ja sinä olet paljon enemmän arvoinen?

Vihaan sitä, että minun on kerrottava sinulle se, mutta et pysty elämään näin kovin pitkään.

Et huomaa sitä, koska kieltäydyt avaamasta silmiäsi, vaikka haluaisit sen nähdä, totuuden, että sielusi kuivuu kasaan joka päivä enemmän.

Pahinta on se, että et pysty täyttämään sitä, koska henkilö, jonka sen tulisi tehdä, tuhoaa sinua. Ja sinä kutsut sitä rakkaudeksi.

Usko minua, kun kerron, että yksin oleminen on paljon parempi päätös kuin pysyä sellaisen ihmisen kanssa, joka imee sinusta elämän. Hän ottaa kaiken eikä anna takaisin mitään.

Niin itsekäs hän on. Ja mieti, kuinka kauan olet päästänyt hänet kuin koira veräjästä.

Kuinka kauan voit olla ainoa henkilö, joka raahaa suhdettanne eteenpäin ja uhraa kaiken sellaiselle, joka ei ole sen arvoinen?

Pidät kiinni nyöristä. Kaikki toivosi on jumissa tässä kuvassa tulevaisuudestasi ja kuinka asiat voisivat olla, mutta valitettavasti vain sinä näet tämän. Ja se on vain illuusiota.

Se on vain kangastusta, mitä näet ja luota minuun, kun sanon, ettei kestä kauaa, kun se katoaa. Ennen kuin hän tekee jotain, joka särkee sen miljooniksi palasiksi.

Kaiken tämän jälkeen, mikset avaa silmiäsi? Mikset käsitä, mitä elämässäsi on tapahtumassa?

Miksi annoit sydämesi huijata sinua niin kauan? Miksi tarvitset jonkun toisen kertomaan sinulle asiat, jotka jo tiedät itse, mutta kieltäydyt hyväksymästä?

Hän ei ole sen arvoinen, eikä tule koskaan olemaan.

Jotkut ihmiset ovat vain niin itsekkäitä, niin itsekeskeisiä ja julmia, että mikään määrä rakkautta ei heitä muuta.

Tuhannetkaan mahdollisuudet maailman kilteimmältä ihmiseltä ei tule heitä haluamaan muuttaa mitään. Kultaseni, sinä vain rikot oman sydämesi.

Lopeta teeskentelemästä, että illuusiosi ovat totta. Lopeta katsomasta asioita, kuten ne olisi paremmin kuin oikeasti ovat.

Ansaitset niin paljon enemmän. Ansaitset elää elämääsi täysillä. Ansaitset saavasi ainakin yhtä paljon rakkautta kuin annat.

Ansaitset tulla kohdelluksi kunnioituksella ja ansaitset miehen, joka ottaa sinut vakavasti, joka suunnittelee tulevaisuutta kanssasi ja joka pitää lupauksensa.

Ja mitä et ansaitse, on manipuloiva kusipää, joka vain käyttää hyväksesi tunteitasi ja käyttää sinua.

Tiedän, ettet pysty näkemään elämääsi ilman häntä, mutta vannon sinulle, että tulet vihaamaan itseäsi, kun tajuat, minkälaisen miehen valitsit elämänkumppaniksesi tai jos pysyt tämän miehen kanssa, joka ei tehnyt muuta kuin otti kaiken mitä sinulla oli eikä tarjonnut tai antanut mitään takaisin.

Ei merkitse mitään se, kuinka paljon häntä rakastat, ei se, kuinka monta tilaisuutta hän saa, eikä se kuinka paljon aikaa kuluu tai mitä teet hänen vuokseen, hän ei tule näkemään sinun arvoasi.

Hän ei tule arvostamaan sinua. Hän ei tule kunnioittamaan sinua tai vaivaudu antamaan sinulle, mitä sinä ansaitset.

Ja tiedän, että se rikkoo sydämesi, mutta sinun täytyy tehdä tämä selväksi itsellesi ja parempi tehdä se ajoissa.

Mitä nopeammin hyväksyt totuuden, sitä enemmän aikaa sinulla on reagoida. Sitä enemmän aikaa sinulla on parantaa särkynyttä sydäntäsi.

Sitä vähemmän aikaa panostat aikaasi ihmiseen, joka ei ole sekunninkaan arvoinen elämästäsi.

Lopeta sydämesi särkeminen antamalla kaiken itsestäsi sellaiselle, joka ei sitä ansaitse. Lopeta toivomasta, että tuo mies, joka ei tehnyt muuta kuin satutti sinua, voisi tehdä sinut onnelliseksi tulevaisuudessa.

Hän ei ole se mies, jota etsit. Pidä pääsi korkealla, pyyhi kyyneleet poskiltasi ja kiitä Luojaa läksystä, jonka opit.

Nyt tiedät, mitä miehestä etsiä. Ja voit tehdä oikealle miehelle kaiken sen, minkä teit väärälle miehelle.

Usko minua, on olemassa henkilö, joka suutelee maata jalkojesi alla. Älä tyydy vähempään, kuin mitä ansaitset.