Skip to Content

Älä Vaivaudu Palaamaan Takaisin, Kun Hän Päättää Oikeasti Yrittää Jonkun Toisen Kanssa

Älä Vaivaudu Palaamaan Takaisin, Kun Hän Päättää Oikeasti Yrittää Jonkun Toisen Kanssa

Sinä vain leikit hänen kanssaan. Leikit vain työnnä- ja vedä-leikkiä. Se oli tämä loputon leikki, johon sinä et todennäköisesti olisi koskaan väsynyt. Ainoa ongelma on, että vedit mukaan tytön, joka ei halunnut olla osa leikkiäsi. Hän vain halusi sinut, mutta se oli mahdotonta saada ilman taakkaasi, jota mukanasi kannoit.

Hän ei tullut tähän ’parisuhteeseen’, tai miksi sitä haluaisitkaan kutsua, jotta voisit kohdistaa omat epävarmuutesi häneen. Hän ei hypännyt kyytiin, jotta voisit pitää hänet tarpeeksi lähellä tietääkseen sinun olevan olemassa, mutta aina käsivarren etäisyydellä, jotta hän ei koskaan pääsisi liian lähelle.

Koska vain kun huomasit asioiden vakavoituvan, sinä vetäydyit.

Et koskaan antautunut mukaan täysillä. Et koskaan halunnut sallia itsesi tuntea kaikkea sitä, mitä parisuhde tuo. Näytti siltä, että olit siinä vain hyvien asioiden ja small talkin vuoksi, mutta kun asiat kuumenivat, kun oikeasti olisi pitänyt näyttää oikeat tunteet, sinä peräännyit.

Sinulla oli aina tämä katoamisen taito kaikkein pahimmalla hetkellä. Se hetki näytti hänelle siltä, että sinä lähestyit oikeita tunteitasi, hän jäi odottamaan sinun reaktiotasi päiväkausiksi. Kuin sinä olisit kadonnut koko maailmasta.

Milloin vain hän väsyi peleihisi tai odottamaan sinua, sinä vedit hänet takaisin ja aloitit alusta.

Sillä hetkellä, että hän alkoi epäillä sinua tai kyseenalaistaa ’parisuhdettanne’, sinä vedit hänet takaisin pikku leikkiisi, joka yleensä johti hänet vain umpikujaan. Sinä aloitit sulopuheet jälleen kerran ja saavuit hänen eteensä aina kun sait siihen tilaisuuden.

Aloit tehdä kaiken, jotta hän tottuisi sinun läsnäoloosi ja kun asiat jälleen lämpenivät, sinä jälleen kerran esitit vanhan temppusi, nimeltä ’vetäydy vielä, kun voit’. Jätit hänet miettimään, mitä hän tällä kertaa teki väärin.

Tiesit, ettei hän pystyisi koskaan yrittämään kenenkään toisen kanssa, kun olet mukana pelissä.

Hän tarvitsi lopetuksen tai jotain kertomaan hänelle, että teidän tarinanne on loppu. Mutta et koskaan antanut sellaista hänelle. Sinä pidit häntä koukussasi ja sillä tavoin sait pidettyä hänet.

Sinä tiesit, ettei hän voi siirtyä eteenpäin ennen kuin joku sanoo ääneen, että kaikki teidän välillänne on loppu. Mutta hän ei pystynyt olla tuo henkilö, ei siksi, että hän olisi ollut liian heikko, vaan koska hän ei koskaan tiennyt, mikä on hänen osansa sinun elämässäsi.

Sinä et koskaan antanut mahdollisuutta oikeasti yrittää ja se pidätteli häntä niin pitkään. Loit jännitysnäytelmän, jännitteen, joka kertoi hänelle, että jotain suurta on edessä. Mutta ne ajat eivät koskaan saapuneet, koska sinä et koskaan oikeasti sitoutunut häneen. Mutta sinä tarvitsit hänet ajattelemaan niin, koska sinä tarvitsit häntä myös.

Hän oli sinun turvasatamasi. Hän oli ainoa, joka oli siinä sinua varten mitä tahansa tapahtuikaan. Sinä tiesit, että voit aina nojata häneen, päivin ja öin. Hän oli sinun ihmisesi, sellainen, jota jokainen toivoo löytävänsä elämänsä aikana. Mutta sinä olit liian peloissasi astumaan ulos pelistäsi, johon vedit hänet mukanasi.

Tiedäthän, sinä saatat olla suurempi pelaaja tässä, mutta et huomaa yhtä asiaa. Et huomaa sitä asiaa, että niin hyvä kuin tässä työnnä ja vedä –pelissä oletkin, mikään tekemäsi ei pysäytä häntä, kun hän päättää katkaista kaikki siteenne. Ja vaikka tämä saattaa vaikuttaa mahdottomalta sinulle, hän tekee sen.

Ei mene enää kauaa, kun hän näkee, kuka sinä oikeasti olet. Hän näkee, että olet vain peluri täynnä lupauksia, joita et aio täyttää. Että sinä pysty vain silloin, kun kyseessä ei ole mitään vakavaa, mutta juokset pois heti, kun oikeat tunteet alkavat nousta pintaan.

Ei mene enää kauaa, että hän huomaa ansaitsevansa enemmän kuin sinut. Hän ansaitsee enemmän kuin miehen, joka ei tiedä, mitä haluaa. Enemmän, kuin jonkun, joka pelkää oikeita tunteitaan.

Ei mene enää kauaa, ennen kuin hän ymmärtää, että on olemassa joku, joka antaa hänelle kaiken sen, minkä hän ansaitsee ja kaiken sen, mitä sinä et halunnut antaa hänelle. Kun hän ymmärtää, että on olemassa joku toinen, joka näkee oikeasti vaivaa ja joka on siinä häntä varten sillä tavoin, kun hän oli siinä sinua varten.

Älä vaivaudu palaamaan takaisin, kun hän ymmärtää, että olet vain epäkypsä poika, joka on liian pelokas sitoutumaan. Koska silloin kun sinä ymmärrät, mitä työnsit pois, kaikki yrityksesi vetää hänet takaisin ovat turhia. Koska hän on löytänyt jonkun, joka arvostaa häntä sillä tavoin, kuin sinä et osannut.