Skip to Content

6 Asiaa, Joita Miehet Haluavat Parisuhteelta (Miehen Kirjoittamana)

6 Asiaa, Joita Miehet Haluavat Parisuhteelta (Miehen Kirjoittamana)

Lyön vetoa, että te kaikki olette ajatelleet miehesi tarpeita parisuhteessa, eikö vain? Olet luultavasti ajatellut asioita, joita sinun tulisi tarjota hänelle ja millä tavoin voit tyydyttää hänet. No, sinun ei tarvitse vaivata nättiä pientä päätäsi enempää, koska minä laadin sinulle listan asioista, joita jokainen mies haluaa parisuhteelta. Joten siinä tapauksessa, että haluat tietää, kuinka pitää miehesi tyytyväisenä, jatka lukemista!

1. He haluavat normaalia ja säännöllistä kommunikointia – on totta, että miehet eivät halua puhua tunteistaan, mutta ainoa syy sille on se, että me emme tiedä, kuinka puhua niistä oikein. Se on jotain, mistä naiset puhuvat, koska heillä on hienoja keinoja kertoa, mitä he tuntevat eivätkä näytä epätoivoisilta. No meille asia ei ole niin. Kun me ojennamme sydämemme, voit nähdä, kuinka haavoittuvaisia me olemme.

Paras tapa puhua miehelle on olla rehellinen ja suora. Jos kysyt häneltä jotain, pidä se lyhyenä ja selitä hänelle, miksi kysyt asiaa. Tällä tavoin hän ei hämmenny ja saat rehellisimmän vastauksen.

2. He eivät halua, että heitä muutetaan – jos he haluavat muuttua, se tulee johtua siitä, että he haluavat sen tehdä eikä siksi, että sinä haluat; niin yksinkertaista se on. Aseta itsesi heidän saappaisiinsa ja kuvittele, jos puolisosi haluaa sinun muuttuvan. Mitä sinä ajattelisit siitä? Luultavasti, että hän ei rakasta sinua sellaisena kuin olet ja hän haluaa sinun olevan jotain täysin muuta.

Nyt tiedät, miltä miehistä tuntuu se, että haluat muuttaa häntä. Joten mitä tahansa teetkin, älä muuta hänen elämäntapaansa ja tapojaan, koska vaikka ne asiat ovat epätäydellisiä, ne tekevät hänestä täydellisen juuri sinulle.

3. He haluavat oman tilansa – Tämä on asia, jota kaikki miehet pelkäävät. He arvostavat omaa yksityisyyttään ja tilaansa, joten jos ajattelet, että voit astua hänen elämäänsä ja kääntävän hänen maailmansa ylösalaisin, olet väärässä. On totta, että he haluavat kaikkea niitä suloisia asioita parisuhteen alussa, mutta kun rakennatte jotain vakavampaa, he haluavat viettää aikaansa myös yksin ja ystäviensä kanssa.

Älä ole liian rankka heille, koska oma aikasi ja tilasi ovat asioita, joita jokainen yksilö tarvitsee.

4. He eivät halua tuntea syyllisyyttä harrastustensa vuoksi – Jokaisella miehellä on joitain harrastuksia, jotka täydentävät heitä ja auttavat ravistelemaan stressin pois. Jos yrität ottaa tämän häneltä pois, hän on vihainen, koska hän oli tekemässä näitä asioita jo silloin, kun sinä et ollut osa hänen elämäänsä.

Mitä tahansa hän tekeekin, se on hänelle tärkeä asia ja sille ajalle on olemassa tärkeä syy.

5. He haluavat edetä hitaasti – Pahin mahdollinen skenaario olisi se, jos nainen, jota hän alkaa tapailla, sanoo että haluaa mennä miehen kanssa naimisiin ja saada hänen kanssaan lapsia. MITÄ? Sinun tulee hallita ajatuksesi ja antaa asioiden mennä helposti, jos haluat pysyä miehesi kanssa.

Jos jatkat siitä puhumista, että haluat muuttaa yhteen ja mennä naimisiin hänen kanssaan, hän pakenee luotasi nopeasti. Enkä syytä häntä siitä, koska hän ei tunne sinua tarpeeksi hyvin vielä sitoutuakseen sinuun täysin.

6. He haluavat sinun tietävän, että parisuhde on kaksisuuntainen tie – Heille tämä on tärkein asia parisuhteessa. He haluavat sinun tietävän, että aivan kuten he näkevät vaivaa teidän kahden eteen, sinun tulee myös tehdä asian hyväksi jotain.

He haluavat tuntea, että olet omistautunut heille ja haluat rakentaa vakaan ja terveen parisuhteen heidän kanssaan. Jos näytät heille, että rakastat heitä, he tekevät kaiken mahdollisen näyttääkseen sen myös sinulle.