Skip to Content

8 Tapaa, Joilla Olet Menettämässä Kaverin Kiinnostuksen Huomaamattaan

8 Tapaa, Joilla Olet Menettämässä Kaverin Kiinnostuksen Huomaamattaan

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut kaverit ponnistelevat alussa niin paljon ja sitten yhtäkkiä he lopettavat yrittämisen?

Vaikka useimmissa tapauksissa syy on se, että he ovat kusipäitä, on myös tilanteita, joissa SINÄ saatat olla syyllinen tällaiseen käytökseen.

Miehet ovat nimittäin aika lailla samalla tavalla johdotettuja, ja he kaikki noudattavat samaa vanhaa kaavaa: CHASE-WIN. Ja jos häiritset tätä kaavaa, tapat heidän kiinnostuksensa huomaamattaan.

Jos siis olet huomannut, että miehesi on käyttäytynyt viime aikoina etäisesti ja eri tavalla, on mahdollista, että olet tappanut hänen kiinnostuksensa jahdata sinua tekemällä tahattomasti yhden tai useamman seuraavista kahdeksasta asiasta.

8 tapaa, joilla tapat miehen kiinnostuksen huomaamattaan

1. Aloit jahdata häntä

Jos jahtaat häntä, hän ei enää jahtaa sinua. Se on niin yksinkertaista.

Jos lähetät hänelle jatkuvasti tekstiviestejä, aloitat treffi-illat, kehut häntä ja teet kaikkesi, jotta hän tuntisi itsensä erityiseksi, se tarkoittaa, että olet alkanut jahdata häntä, vaikka sen pitäisi olla toisinpäin.

Sinun pitäisi olla se, joka nauttii kaikista näistä etuoikeuksista ilman paineita ja tarvetta todistaa hänelle, että olet sen arvoinen.

2. Suostuit Netflixiin ja chillailuun liian aikaisin

Jokaisen miehen unelma on onnistua siirtymään “ravintolaan menevistä treffeistä” “Netflix and chill -treffeihin hänen luonaan”.

Jos hän ehdottaa tätä sinulle, se johtuu siitä, että hän pitää rennommista treffivaihtoehdoista, joissa hän ei koe niin suuria paineita tehdä sinuun vaikutusta, ja siitä, että on helpompi saada sinut vakuuttuneeksi siitä, että haluat maata hänen kanssaan (jos et ole jo maannut).

Olivatpa syyt mitkä tahansa, sinun ei pitäisi suostua tulemaan hänen luokseen liian aikaisin, sillä kun olet päässyt satunnaisiin treffeihin, hän luulee, että hänen työnsä on tässä kohtaa tehty, ja hän lakkaa hiljalleen jahtaamasta sinua.

3. Makasit hänen kanssaan liian aikaisin

Jep. Jos makaat heidän kanssaan liian aikaisin, miehillä on taipumus ajatella, että olet helppo saalis, eikä heidän tarvinnut yrittää kovasti voittaakseen sinut, koska tyydyt paljon vähempään.

He haluavat naisen, joka nostaa heidän vaatimustasoaan, pitää niistä kiinni ja saa heidät tekemään kovasti töitä voittaakseen hänet.

4. Olet ollut avoin kirja

Ei ole mitään väärää olla rehellinen olinpaikastasi ja elämästäsi yleensä, mutta sinun on löydettävä tasapaino.

Jos hän tietää kaiken elämästäsi A-Z, tavoistasi, jokaisesta lemmikistäsi, perheestäsi, ystävistäsi ja jopa suunnitelmistasi seuraavalle kymmenelle vuodelle, hän lakkaa kiinnostumasta sinusta.

Sinun on säilytettävä hieman salaperäisyyttä ja annettava hänen ihmetellä aika ajoin, missä olet ja mitä teet.

Näin hän huomaa, että hänellä on sinusta vielä niin paljon opittavaa, eikä hän lopeta jahtaamistasi ennen kuin hän tietää sinusta jokaisen yksityiskohdan (ja sinä annat hänelle kaiken pikkuhiljaa).

5. Olet liian saatavilla

Jos hyppäät samalla sekunnilla, kun hän kutsuu sinua ja alat pukeutua, olet liian saatavilla.

Jos hylkäät suunnitelmasi vain siksi, että hän haluaa nähdä sinut, olet liian saatavilla.

Ja se on syy siihen, miksi hänkin alkoi menettää kiinnostustaan. Nauti omasta elämästäsi ja anna hänen tietää, että joskus hänen on odotettava hieman, jotta hän voi viettää aikaa kanssasi.

6. Sinulla ei ole rajoja

Jos otat vastaan kaiken, mitä hän antaa sinulle, jos imet kaikki hänen sanansa koskaan vastustamatta häntä, se tarkoittaa, ettei sinulla ole rajoja.

Ja kun mies tietää, että hän voi kertoa sinulle mitä tahansa ja tehdä mitä tahansa ilman, että sinä vastustat tai suutut hänelle, hän menettää kunnioituksensa sinua kohtaan, mikä menee käsi kädessä hänen kiinnostuksensa menettämisen kanssa.

Aseta tiukat rajat, pidä niistä kiinni, ja hallitset peliä.

7. Et pyydä sitä, mitä haluat

Sen pyytäminen, mitä haluat, on jotain, mihin jokaisen naisen pitäisi nykyään pyrkiä.

Jos et ole tyytyväinen johonkin asiaan, mutta sinulla on vaikeuksia kertoa se hänelle, kiellät tarkoituksella itseltäsi onnellisuuden vain saadaksesi hänet tuntemaan olonsa hyväksi, mikä on täysin epäseksikästä.

Pyydä aina sitä, mitä haluat, ja vaadi, että hän antaa sen sinulle. Se on ainoa tapa säilyttää hänen kiinnostuksensa.

8. Et anna hänelle uhkavaatimuksia

Onko koskaan käynyt niin, että hän on tuottanut sinulle jotenkin pettymyksen, kun ei ole saapunut ajoissa tai on tapahtunut jotain muuta vakavampaa, etkä ole sanonut sanaakaan?

Olit edelleen kiltti, vaikka halusit kuollaksesi kertoa hänelle kaiken.

Jos et aseta hänelle uhkavaatimuksia ja pakota häntä miettimään, mitä hän on tehnyt, hän pitää sinua itsestäänselvyytenä, eikä hän ole enää kiinnostunut jahtaamaan sinua.

Paras vaihtoehto on siis antaa tunnustusta hänen ponnisteluilleen tai tarvittaessa rangaista hänen käytöksestään, ja vakuutan sinulle, että hän jatkaa sinun jahtaamistasi.