Skip to Content

Hänen Seksifantasiansa Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Hänen Seksifantasiansa Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Oinas

He rakastavat ajatusta kiinni jäämisestä, joten älä ylläty, jos sinun Oinaasi jatkuvasti haluaa harrastaa seksiä riskialttiissa paikoissa. Julkinen seksi on sellaista, mistä he unelmoivat. Jos haluat täyttää hänen seksifantasiansa, aloita pienestä. Sinun ei tarvitse tehdä sitä julkisella paikalla saman tien. Varaa hotellihuone ja tehkää se ikkunan edessä ja kerro hänelle, että hän ajattelee jonkun katsovan teitä kadun toiselta puolelta. Tämä saa hänet sekaisin.

Härkä

Jos joku voisi yhdistää ruoan ja seksiorjan, se olisi vain täydellistä. Härkä haluaa olla alistettu makuuhuoneessa. Hän haluaa nauttia sillä aikaa, kun toinen tekee työt. Heidän seksifantasiansa on sellainen, että joku täyttää heidän jokaisen toiveensa ilman kysymyksiä. Jos olet valmis hullaantumaan, tee se – sinä et tule katumaan sitä, et yhtään.

Kaksoset

Puhu hullusta! Heidän fantasiansa ovat hulluimmat. Heillä ei edes ole mitään tiettyä asiaa, jota he rakastavat, kunhan se on hauskaa ja villiä. Kaksoset ovat myös tunnettuja luovuudestaan makuuhuoneessa, joten mikä tahansa idea heillä onkaan, lähde mukaan, koska tulet nauttimaan siitä. Muista, ettet koskaan kyllästy siihen kaksosen kanssa.

Rapu

Ravulle kaikessa on kyse tunteista. Ravulla ei ole tiettyjä fantasioita, he vain haluavat syvän ja tunteikkaan kokemuksen. He haluavat tehdä puolisostaan onnellisimman henkilön maan päällä silloin, kun he harrastavat seksiä. Mistä vain tuo ihminen pitää, rapu tekee sen. Rakastelun ja puolison nautinnon tulos on heidän fantasiansa.

Leijona

He haluavat olla huomion keskipisteenä. Heidän suurin seksifantasiansa on esileikki ja akti itsessään siten, että he esittävät pääroolia. He ovat onnellisimpia silloin, kun antavat sinulle sylitanssin ja saavat paljon kehuja siitä. He haluavat olla ihailtuja ja sinun tulee näyttää se hänelle. Näytä ja kerro hänelle, kuinka kuuma ja hyvännäköinen hän on.

Neitsyt

Neitsyt on kinky merkki. He rakastavat kaikkea, jota he eivät normaalisti tekisi joka päiväisessä elämässään. Tämä saattaa yllättää sinut, mutta ole valmis lähes mihin tahansa, jos suunnittelet seksiä neitsyen kanssa. Heidän fantasiansa pitävät sisällään kaikenlaisia fetissejä, se riippuu täysin hänen mielenkiinnon kohteistaan ja myös sinun.

Vaaka

Kolmen kimppa on jokaisen vaa’an fantasia ja parasta on se, että he todella pystyvät siihen. He ovat huolehtivaisia ja on kuin he pystyisivät lukemaan muiden ajatuksia. He tietävät tarkalleen, mitä heidän kumppaninsa haluavat ja kuinka he haluavat sen tehdä. Jos hän pystyy tyydyttämään yhden ihmisen, hän totisesti pystyy tyydyttämään toisenkin.

Skorpioni

Heidän seksifantasiansa on se, että he saavat puolisonsa tulemaan, mahdollisimman pian ja useammin kuin kerran. He haluavat omata kultaisen kosketuksen, joka saa heidän kumppaninsa kiljumaan ja anelemaan lisää. He myös joskus kuvittelevat itsensä aiempien kumppaniensa seuraan ja ajattelevat, mitä he olisivat voineet tehdä saadakseen sen tuntumaan vieläkin paremmalta. He yrittävät aina parhaansa.

Jousimies

Heille on kyse hauskanpidosta. Älä ylläty, jos jousimies pukeutuu hassuihin asuihin tai pukee sombreron päähänsä ennen seksiä, kun hänestä vain tuntui siltä. He haluava tolla hassuja ja nauraa joka päivä ja myös seksin aikana. Heidän suurin fantasiansa on löytää se ihminen, jonka kanssa he voivat yhdessä hassutella.

Kauris

He ovat myös hyvin kinkyjä sängyssä, joka on täysin päinvastaista heidän jokapäiväiseen olemukseensa. He haluavat olla alistuvia makuuhuoneessa. He haluavat, että heitä läpsitään ja sidotaan. Et olisi koskaan uskonut sitä perinteitä kunnioittavasta kauriista, mutta he ovat hulluja makuuhuoneessa. Jos annat hänelle sen, mitä hän haluaa, hän tulee entistä hullummaksi.

Vesimies

Vesimies on horoskooppimerkkien älykkö, joka ei menetä älyään makuuhuoneessakaan. Heidän seksifantasiansa on käyttää tuota älyään makuuhuoneessa. He haluavat kokeilla uusia asioita. Joten jos haluat tehdä häneen vaikutuksen, ole luova ja ehdottele asioita. Jotkut niistä toimivat varmasti, mutta katso ensin, mistä he ovat kiinnostuneita. Kokeile sekstittelyä ja se ohjaa sinua oikeaan suuntaan. Jälkeenpäin tuhmat sanat ovat parhaita ystäviäsi silloin, kun olet sängyssä vesimiehen kanssa.

Kalat

He ovat hyvin luovia ja taiteellisia. Heidän seksifantasiansa on peittää teidät kaksi maaliin ja rakastella valkoisella kankaalla, jotta voitte jälkeenpäin ihailla mestariteostanne, jonka yhdessä loitte. He haluavat aloittaa kiltisti ja hitaasti ja päättyä rajuun ja likaiseen. Kalat voivat rakastella tuntikausia, joten varaudu siihen.