Skip to Content

8 Kertaa, Kun Olet Vahingossa Seksikäs Ja Se Saa Miehet Hullaantumaan

8 Kertaa, Kun Olet Vahingossa Seksikäs Ja Se Saa Miehet Hullaantumaan

Vaikka tunnemme olomme todella tukalaksi emmekä hyvän näköiseksi, me olemme silti pelissä ja voimme saada miehet hullaantumaan. Kyllä, näytämme jumalattarelta, kun pukeudumme tyrmäävästi ja meikkaamme, mutta usko tai älä, olemme seksikkäimmillämme, kun emme näe juurikaa vaivaa ollaksemme seksikkäitä.

Joten, jos murehdit tilanteita, joissa miehesi ei lämpenisi sinulle eikä ajattelisi sinua seksikkäänä, lue tämä lista ja luovu huolistasi. Koska rakkaus on kaikista seksikkäintä.

1. Korkeat korot

Korkeissa koroissa on jotain, joka sytyttää miehen välittömästi. Kyllä, niitä on kamala käyttää, mutta niiden käyttäminen auttaa sinua parantamaan ryhtiäsi ja saa sinut näyttämään todella kuumalta!

2. Housujen päälle pukeminen

kotona peilin edessä seisovalla naisella on yllään siniset farkut

Tuo hyppäävä liike, jonka teemme, kun puemme housut yllemme, saa heidän mielikuvituksensa laukkaamaan! Me emme sitä ajattele niin, se vain on paras keino pukea housut ylle, mutta se toimii miehille.

3. Heti suihkun jälkeen

Niin moni mies sanoo, että nainen näyttää parhaalta, kun hänellä ei ole mitään yllään. Ei meikkiä, ei seksikkäitä alusvaatteita, punakkana ja märkänä, suoraan suihkusta tultuamme olemme heille parasta katsottavaa. Vaikka pyyhe yllämme, se saa heidät haluamaan repimään sen päältämme tai toivomaan, että tiputamme sen ’vahingossa’.

4. Kun olet hyvin innoissasi jostain asiasta

Ollaan rehellisiä, tämä toimii molemmin päin. Onko mitään seksikkäämpää, kuin joku, joka todella nauttii siitä, mitä on tekemässä? Kun heidän kasvonsa kirkastuu ja he ovat täysin sisällä hetkessä, kun he ovat niin intohimon vallassa?

Olet sitten innoissasi kuin koiranpentu ruoasta tai mistä vain, heille tämä on äärimmäisen vastustamatonta ja seksikästä.

5. Kun sinulla on ylläsi jotain aivan päinvastaista, kuin normaalisti

Kaunis brunette-nainen poseeraa

Jos puet yleensä yllesi puvun ja bisnes-vaatteita, kun he näkevät sinut rennoissa vaatteissa, kuten farkut ja t-paita, tämä osuu heihin. Tai jos olet enemmän casual-ihminen ja päätät pukea yllesi upean mekon ja korot, tätä he eivät voi vastustaa.

Muutoksessa on jotain ja siinä, että näytät itsestäsi toisen puolen, sen puolen, jota he eivät yleensä näe, joka saa heidät sekoamaan.

6. Fyysinen työ

Vaikka olet hikinen, ylläsi on sotkuiset vaatteet, hiuksesi ovat sekaisin ja ajattelet, että näytät kamalalta, viet heiltä jalat alta seksikkyydelläsi. Kyse on siitä, että tunnet itsesi mukavaksi niissä vaatteissa ja olet kyvykäs tekemään asioita itse. Itsevarmuus on seksikkäin piirre jokaisessa ja noissa hetkissä sinulla totisesti sitä löytyy.

7. Kun osoitat asennetta

iloinen nuori liiketoiminnan nainen poseeraa

Kun hoidat työtäsi ja ilkeitä asiakkaitasi charmilla ja lujalla katseella, ei ole olemassa seksikkäämpää. Olet todellinen pahis ja he haluavat olla siinä ja silloin, juuri siinä hetkessä, koska mikään ei sytytä heitä paremmin, kuin kyvykäs nainen, joka osaa käsitellä hommansa.

Kun riehut huoneen läpi myrskyn lailla, antaen jokaiselle osuutensa, he haluavat myrskytä kanssasi, toisella tavalla tosin.

8. Kun olet super-rentona

Kyllä, vaikka ylläsi olisi verkkarit ja söisit jäätelöä suoraan pakkauksesta, he pitävät sinua viehättävänä. Kyse on siitä, että tunnet olosi mukavaksi ollessasi oma itsesi heidän lähellään ja kun voit oikeasti rentoutua heidän kanssaan.

Ja olet lisäksi tarpeeksi itsevarma rokkaamaan pyjamassasi koko päivän ja kuten jo sanoin, ei ole olemassa seksikkäämpää asiaa, kuin itsevarmuus.