Skip to Content

6 Merkkejä Siitä, Että Hän Rakastaa Sinua Vielä Senkin Jälkeen, Kun Olette Eronneet

6 Merkkejä Siitä, Että Hän Rakastaa Sinua Vielä Senkin Jälkeen, Kun Olette Eronneet

Vaikka erositte, onko sinulla silti tunne, että hän lähettää sinulle sekavia viestejä?

Osa sinusta on varma, että välinne ovat ohi, eikä mikään voi muuttaa sitä, mutta osa sinusta toivoo yhä, että asiat palaavat raiteilleen.

Se, että hän lähettää ristiriitaisia viestejä sen jälkeen, kun olet vihdoin hyväksynyt, että se on ohi, ei taida auttaa kovinkaan paljon, vai mitä?

Oli tarpeeksi, että sinun piti käydä läpi toipumisvaihe ja itkeä osasi kyynelistä ja pakottaa itsesi unohtamaan hänet, ilman, että hän antaa sinulle myös vääriä toiveita.

Eroamisen jälkeen suhteenne voi mennä niin moneen suuntaan. Voitte pysyä ystävinä, voitte edelleen seurustella silloin tällöin tai et halua kuulla hänen nimeään enää koskaan.

On hyvin vaikea tietää tarkalleen, mihin suhteesi on menossa, koska miehet eivät yleensä sano selvästi, mitä he haluavat.

Hitto, ehkä hekään eivät edes tiedä, mitä haluavat – haluavatko he pitää sinut elämässään vai teeskennellä, ettei teitä kahta ole koskaan ollutkaan.

Mistä tietää, mitä mies haluaa? Mistä tietää, haluaako hän palata luoksesi, koska hän yhä rakastaa sinua?

Eroaminen on vaikeaa. Sinun on hyväksyttävä se tosiasia, ettet enää koskaan ole hänen sylissään. Hän ei enää koskaan suutele sinua, kun tapaatte, niin kuin hän ei olisi nähnyt sinua kuukausiin.

Sinun on vain hyväksyttävä se ja käytävä läpi prosessi, jossa unohdat hänet ja sen, mitä teillä oli.

Mutta juuri kun olit valmis jatkamaan elämääsi, sinusta tuntuu, että hänellä on yhä tunteita sinua kohtaan. Aivan kuin hän tietäisi, että olet vihdoin löytänyt rauhan, ja sitten hän palaa ja pilaa kaiken lähettämällä sinulle sekavia signaaleja.

Voisit palata hänen luokseen, mutta se ei yleensä ole hyvä ajatus. Ajattele vain suhdettanne ja yritä sulkea pois kaikki hyvät muistot ja ajattele vain huonoja muistoja.

Jos erositte, teillä oli luultavasti enemmän huonoja ja rumia hetkiä kuin niitä onnellisia.

Siitä huolimatta tuntuu vaihteeksi aika hyvältä olla ikävä sen sijaan, että kaipaisi jotakuta.

Tässä ovat merkit siitä, että exäsi rakastaa sinua yhä ja todennäköisesti haluaa sinut takaisin:

Hän soittaa sinulle, kun on humalassa

Sanotaan, että humalassa ihmiset puhuvat siitä, mitä todella ajattelevat, he ovat täysin rehellisiä ja sanovat asioita, joita eivät selvin päin koskaan sanoisi.

Alkoholi alentaa hänen estojaan, joten hän sanoo sen, mitä hän on salannut sinulta.

Kun hän on humalassa, hänen aivojensa rationaalinen osa sanoo hänelle, että se on ohi eikä ole mitään järkeä soittaa sinulle, mutta toisaalta tuo aivojen toinen osa voimistuu paljon voimakkaammaksi ja äänekkäämmäksi, kun hän on humalassa, ja se huutaa: “Sinun on soitettava hänelle, ehkä teillä kahdella on vielä toivoa!!!!”.

Kun hän soittaa sinulle humalassa, muista, että sinun on oltava varovainen. Älä sano mitään, mitä saatat katua, äläkä anna hänelle mitään toivoa.

Jos hänellä on vielä huomenna munaa puhua sinulle samasta asiasta, mieti tilannetta uudelleen.

Hän ei edelleenkään tapaile ketään

Jos hän ei tapaile ketään ja erostanne on jo aikaa, hänellä on luultavasti vielä tunteita sinua kohtaan, joten hän päätti odottaa, muuttuuko hänen onnensa.

Vaikka hän tapailisi jotakuta, hän tekee sen salaa, koska ei halua loukata tunteitasi ja hän on itsekin epävarma asiasta.
Mutta siinä tapauksessa, että hän seurustelee jonkun kanssa…

Hänen tyttöystävänsä uhkaa sinua

Hän ei kestä katsoa sinua tai kuulla sinusta mitään, saati sitten olla sinun läsnäollessasi.

Tämä on selvä merkki siitä, että mies on puhunut sinusta paljon; siksi hän tuntee itsensä uhatuksi.

Hänellä on tunne, että mies ei ole siirtynyt kokonaan eteenpäin (ja hän on luultavasti oikeassa) tai hän kyseenalaistaa itseään nykyisen valintansa suhteen.

Kuka tietää, ehkä hän huusi nimesi seksin aikana? Ei ihme, että hänestä tuntuu yhä siltä, että olet hänelle tärkeämpi kuin hän itse.

Hän lähettää sinulle ristiriitaisia signaaleja

Yhtenä hetkenä hän on täysin ihastunut sinuun ja antaa sinulle huomiota, joka tavallaan pelottaa sinua, ja seuraavana hetkenä hän sulkee sinut pois kuin olisit hänen arkkivihollisensa.

Tämän käytöksen täytyy olla sinulle superhämmentävää, mikä on enemmän kuin normaalia, mutta se on juuri sitä, miltä hänestä tuntuu.

Hän on edelleen hämmentynyt sinusta. Ehkä hän ei edes tiedä, rakastaako hän sinua vielä vai onko hän valmis siirtymään eteenpäin.

Et voi pyyhkiä kaikkia tunteitasi toista kohtaan pois yhdessä päivässä vain siksi, että olette eronneet. Se on prosessi, joka on yleensä hyvin kivulias ja pitkä.

Eron jälkeen sinun pitäisi pysyä vahvana. Jos hän lähettää sinulle tekstiviestejä ja sitten lopettaa, älä myöskään lähetä hänelle mitään, esitä viileää kuin et todellakaan välittäisi.

Älä anna hänen hämmennyksensä sekoittaa sinua tai antaa sinulle väärää toivoa.

Hän on yhtäkkiä aivan eri ihminen

Hän alkaa käyttäytyä täysin eri tavalla ympärilläsi, kun olette eronneet. Hänestä tulee äärimmäisen ystävällinen ja kaikki hänen huonot ominaisuutensa katoavat yhtäkkiä, jolloin hänestä tulee taivaallisen kaunis ja vain täydellinen.

Älä lankea siihen. Hän osaa olla hyvä silloin, kun haluaa, ja juuri nyt hän haluaa saada sinut takaisin, joten hän huijaa sinua käyttäytymällä täydellisesti.

Jos sovitte, että pysytte ystävinä, ja hän puhuu sinulle pehmeästi ja kuiskaa suloisia asioita korvaan tai tekee melkeinpä kaikkea, mikä ylittää ystävyyden rajan, hänellä on yhä tunteita sinua kohtaan eikä hän ole läheskään päässyt yli siitä, että erositte.

Hän haluaa tehdä sinut mustasukkaiseksi

Jos hän käyttäytyy liian keskittyneesti uuden tyttöystävänsä tai tulevien treffiensä suhteen tai jos hän pommittaa sosiaalisia verkostoja ilmoituksilla siitä, että hän tapaa jonkun, hän tekee kaiken tämän tarkoituksella sekoittaakseen sinua.

Hän ei kuitenkaan ymmärrä, että hän ei vaikuta pahikselta, joka on siirtynyt eteenpäin; hän itse asiassa paljastaa, että hän rakastaa sinua yhä ja että hän haluaa sinulta kaikenlaista vastakaikua nähdäkseen, tunnetko samoin.

Hän todella välittää siitä, mitä ajattelet hänestä. Hänen käytöksellään hän yrittää saada sinut haluamaan hänet takaisin.

Jälleen kerran, tämä ei yleensä ole hyvä ajatus. Mutta jos vaistosi käskee sinua ottamaan hänet takaisin, kokeile sitä.