Skip to Content

7 Seurustelun Deal-brakeria Miehille

7 Seurustelun Deal-brakeria Miehille

Saatat yllättyä, mutta miehet ovat melko monimutkaisia, kun puhutaan seurustelusta. Heillä on erilaisia tapoja seurustella ja asettavat panoksensa sen mukaan, miten he seurustelevat.

Jos he tapailevat vain satunnaisesti, he eivät odota paljoa ja eivät ole niin kovin kiinnostuneita tuosta tytöstä. Silloin he haluavat vain tytön olevan viihdykettä. Tämä johtuu seksuaalisen tai henkisen mielenkiinnon puutteesta. Satunnainen tapailu ei tapahdu kovin usein tai jos se jatkuu pitkään, se johtuu usein hänen paranemisprosessistaan – useimmiten hänen viimeisimmästä erostaan.

Toisaalta, kun mies etsii sitoutumista ja on seksuaalisesti viehättynyt, hän ottaa tytön vakavasti ja tekee hieman taustatyötä tai tutustumis-treffejä. Miehet tällaisissa tilanteissa voivat olla hieman valikoivia ja ujoja monesta syystä (elleivät he ole kiinnostuneita vain seksistä). Jotkut perusteltuja, jotkut eivät, mutta tässä on 7 asiaa listattuna, jotka ovat oikeita deal-brakereita miehille:

1. Fyysinen olemus

Jos joku väittää, ettei ulkonäöllä ole väliä, hän valehtelee! Jos olet sokkotreffeillä tai vasta aloit tapailla, toisen henkilön ulkonäkö on ensimmäinen, jonka havaitset. Tietysti jokaisella miehellä on oma makunsa, mutta on olemassa asioita, joista miehet menettävät mielenkiintonsa heti: liikaa meikkiä, olet huonossa kunnossa ja lyhyet hiukset – nämä ovat yleisimmät.

Naisena sinun ei tulisi huolehtia näistä liikaa, koska jos hän tuomitsee sinut fyysisen olemuksesi vuoksi, hän ei ansaitse tavata sinun persoonallisuuttasi.

2. Tulot ja kunnianhimon puute

Kyllä, tämä on tärkeä asia miehelle, joka etsii vakavaa seurustelusuhdetta. Kukaan ei halua lähelleen onnenonkijaa, mutta myöskin jos nainen tienaa enemmän kuin hän, se on epämukavaa ja voi ajaa hänet tiehensä.

Kunnianhimo on tärkeää aikuiselle miehelle ja jos mies näkee, ettei sinulla ole kunnianhimoa elämään, ei harrastuksia eikä mitään, mitä tarjota, hän perääntyy.

3. Tuomitseminen

Miehet tulevat usein asenteella: ”En ole kenenkään projekti”. He eivät halua lopettaa tupakanpolttoa, juomista tai luopua heidän pikku harrastuksistaan naisen vuoksi. Jos tuomitset etkä hyväksy asioita, jotka merkitsevät hänelle, kuten hänen historiansa ja elämäntapansa, se tarkoittaa sitä, ettet välitä hänestä.

Huonot tavat ovat jotain, joista jokaisen tulee päästä eroon, mutta hänen tulee ymmärtää se ja tehdä se omasta halustaan – et voi pakottaa häntä tekemään mitään.

4. Eteenpäin meneminen liian nopeasti

Tämä voi olla miehistä pelottavaa – ei, he eivät halua suunnitella naimisiin menoa, lapsia tai minkäänlaista tulevaisuutta vielä. Te kaksi ette voi tietää, selviydyttekö te muutamaa kuukautta. Liian lähelle liian nopeasti on suuri varoitusmerkki miehelle ja hän varmasti reagoi siihen.

5. Ei-viestittäjät

Elämme maailmassa, jossa jokainen on liimattuna puhelimiinsa. Tekstiviestittely on ratkaiseva ennen, sen aikana ja jälkeen seurustelun ja vastaamatta jättäminen muutamaksi tunniksi voi joskus tarkoittaa ”me olemme historiaa”.

Mies mittaa mielenkiintoasi häntä kohtaan sillä, kuinka nopeasti vastaat hänelle. Jos et pidä keskustelua yllä viestein, tai sinä kieltäydyt viestittelemästä, hän olettaa, että sinä et ole kiinnostunut hänestä ja menettää kiinnostuksensa myös.

6. Olet liian kiireinen

Miehet rakastavat haasteita ja jos sinä et ole sellainen – sinä putoat pelistä. Ehkä hän soittaa sinulle joskus päätyäksenne yhteen, mutta ei koskaan ota sinua vakavasti.

Jos naiset makaavat hänen kanssaan liian pian, se on suuri varoitusmerkki hänelle. Ellet halua olla ’ystäviä hyödyillä’ hänen kanssaan, sinun ei tulisi antaa hänelle kaikkea ihan heti – ei väliä, kuinka paljon hänestä pitäisit.

Sinun tulee löytää tasapaino tässä, koska jos olet liian vaikeasti tavoiteltava, sekin ajaa hänet pois.

7. Sosiaalisen median addiktio

Monella miehellä on viha-rakkaussuhde sosiaaliseen mediaan. Mutta kun he etsivät romanttista kumppania, sen tytön ei ole suositeltavaa olla koukussa sosiaaliseen mediaan. Se saattaa laimentaa, jos nainen viettää paljon aikaa sosiaalisessa mediassa.

Ei ole mitään pahempaa miehelle, kuin nähdä sinun ottavan tusinan selfieitä treffi-iltana – se ei ole vain epäkohteliasta ja ärsyttävää, vaan myös vähentää hänen näkemystään sinun älykkyydestäsi ja kypsyydestäsi.