Skip to Content

8 Asiaa, Joita Sinun Ei Tulisi Koskaan Antaa Hänelle Anteeksi Parisuhteessa

8 Asiaa, Joita Sinun Ei Tulisi Koskaan Antaa Hänelle Anteeksi Parisuhteessa

Kun aloitat rakkaus-suhteen, ajattelet, että kaikki on niin täydellistä ja se pysyy sellaisena ikuisesti. Mutta sinun tulee tietää, että kukaan ei ole täydellinen ja vastaan tulee aikoja, jolloin puolisosi saa sinut pettymään. Hän tulee tekemään jotain, joka saa sinut tuntemaan pahalta ja siksi on tärkeää tietää, millaisia asioita sinun ei tule koskaan antaa hänelle anteeksi ja mitkä asiat ovat kuolemansyntejä.

Siksi laadin lista asioista, joita sinun ei tulisi koskaan antaa anteeksi hänelle parisuhteessa. Joten, jos miehesi tekee mitään näistä asioista, sinun tulee jättää hänet, koska hän ei ole sellainen, joka rakastaa ja arvostaa sinua sillä tavoin, kuin ansaitset.

1. Hän pettää sinua

Tiedän, että on olemassa naisia, jotka antavat pettämisen anteeksi, mutta minun näkökulmastani tämä on jotain, jota ei tule antaa anteeksi. Tarkoitan, että hän tarkoituksella makasi toisen naisen kanssa tietäen, että se satuttaa sinua kovasti.

Hän ei ajatellut tunteitasi tai tuskaa, jonka tulet läpi käymään, kun saat tietää tästä. Jos hän teki sen kerran, hän tekee sen uudelleen. Joten älä anna tätä anteeksi, kun saat tietää pettämisestä ja jätä hänet. Ansaitset paljon enemmän kuin hänen puolikkaan rakkautensa.

2. Hän käyttää sinua hyväkseen

Oli se sitten henkistä tai fyysistä hyväksikäyttöä, tässä on nollatoleranssi. Jos puolisosi käyttää sinua hyväkseen, hänellä on vakavia ongelmia etkä ansaitse elää pelossa koko elämääsi.

Hänen tulisi olla sinun suojelijasi eikä joku, jota pelkäät. Joten älä usko häntä, että se tapahtui vahingossa eikä se tulisi toistumaan enää, koska se tulee toistumaan. Kerran hyväksikäyttäjä, aina hyväksikäyttäjä.

3. Hän on ilkeä sinulle

Vähätteleekö hän sinua muiden edessä? Tunnetko olosi arvottomaksi hänen läsnäollessaan? Jos vastaus on kyllä, sinulla on ongelmia. Tämä on jotain, jota ei tulisi koskaan antaa anteeksi parisuhteessa, koska tämä on vakava asia.

Miehesi tulisi olla sinun tukesi ja rakastava, eikä ilkeä. Hänen tulisi kohdella sinua kuin kuningatartaan eikä kuin sellaista, joka on siinä tänään, mutta poissa huomenna. Tämä on jotain, jota sinun ei tulisi koskaan sietää, joten on parempi pysytellä poissa tällaisesta miehestä.

4. Hän valehtelee sinulle

Valehtelu ei ole koksaan hyvää, etenkään rakkaus-suhteessa. Jos hän sanoo, että hän oli jumissa ruuhkassa ja hän oli oikeasti ajamassa hänen kuumaa työkaveriaan kotiin, se on jotain, jota sinun ei tulisi antaa anteeksi.

Jos hän valehtelee, se tarkoittaa, että hän tekee jotain pahaa eikä hän halua sinun tietävän siitä. En tarkoita pieniä valkoisia valheita, vaan puhumme tässä asioista, jotka ovat vakavampia. Ja tällainen käytös on anteeksi antamatonta.

5. Hän painostaa sinua

Miehesi ei tulisi painostaa sinua tekemään asioita, jotka eivät tunnu sinusta mukavalta. Jos et halua tehdä jotain, mitä hän tekee, sinun tulee kertoa hänelle, kuinka siitä ajattelet.

Selitä hänelle, että eri ihmiset pitävät eri asioista ja hänelle sen tulisi olla ok. Jos hän silti pysyy kannassaan ilman, että kysyy sinulta, silloin sinun ei tulisi olla hänen kanssaan tekemisissä.

6. Hän ei aseta sinua ensisijalle

On ok asettaa itsensä ensisijalle, mutta jos mies asettaa kaikki ihmiset ympärillä ennen sinua, silloin sinulla on ongelma. Ehkä hän ei rakasta sinua enää ja ehkä hän ei näe teitä kahta yhdessä pitkällä tähtäimellä. Mutta tosimies, joka rakastaa tyttöystäväänsä, asettaa hänet aina ensimmäiseksi, etenkin suhteen alussa.

Jos huomaat, että miehesi ei anna sinulle rakkautta, jonka ansaitset ja huomaat, ettet ole hänen kanssaan onnellinen, pelkään, että on aika luopua hänestä. Hän selvästikin teki sen sinun suhteesi jo kauan sitten.

7. Hän syyttää sinua kaikista ongelmista

Kun olet parisuhteessa sellaisen miehen kanssa, joka syyttää sinua kaikesta tapahtuneesta pahasta, se on jotain, josta sinun tulee puhua hänen kanssaan. Kun teillä on ongelmia, ne koskevat teitä molempia, ei pelkästään sinua ja hänen tulee ymmärtää tämä.

Mutta jos hän kieltäytyy myöntämästä syyllisyyttään jostain ja sanoo sen olevan sinun syytäsi, silloin sinun ei tulisi pitää häntä elämässäsi enää. Luota minuun, sinun on parempi olla ilman häntä.

8. Hän saa sinut tuntemaan arvottomaksi

Parisuhteen tulisi olla jotain mukavaa, jossa voit olla oma itsesi ja jossa toisen ihmisen tulisi rakastaa sinua juuri sellaisena, kuin olet. Jos esität olevasi joku toinen, jotta hän pitäisi sinusta, se on turhaa. Jos tunnet pahoin siitä, että miehesi saa sinut tuntemaan olosi arvottomaksi, sinun tulee muuttaa jotain.

Sinun tulisi ohjata tunteesi oikein ja kertoa hänelle, että et ole onnellinen sillä tavoin ja haluat sen muuttuvan. Jos hän ei halua muuttua ja hänelle on ok menettää sinut, lähde pois niin pian kuin mahdollista.