Skip to Content

Kuinka Kova Panomies Hän On Syntymäaikansa Mukaan

Kuinka Kova Panomies Hän On Syntymäaikansa Mukaan

1. Oinas

nainen itkee istuessaan lattialla

Tällainen panomies jättää sinut kyynelehtimään jokaisen riidan jälkeen, syyttäen sinua kaikista asioista, joita et tehnyt. Hän on tunnettu kuumasta temperamentistaan ja hän näyttää sen.

Hän tekee asioita, joita et voinut edes kuvitella – kuten seurustelee kanssasi näyttääkseen ystävilleen, kuinka kuuman tytön hän on saanut iskettyä.

2. Härkä

pari riitelee kadulla

Tämä mies on vaarallinen panomies. Hän määrittää parisuhteenne ja keksii erilaisia tekosyitä, jotta häntä ei nähdä kanssasi julkisesti.

Jos seurustelet hänen kanssaan, varaudu siihen, että sinä olet vastuussa, jos hän myöhästyy töistä, ettei hän syö tai juo vain kylmää kahvia. Hyvästi Härkä – meillä ei tule sinua ikävä!

3. Kaksoset

pari erimielisyydessä

Tämä panomies on tuplaharmi. Ensin hän vaikuttaa mukavalta ja suloiselta ja sitten yhtäkkiä hän potkaisee sinut ulos elämästään. Hänen kanssaan et koskaan tiedä, mitä teit väärin.

Voit odottaa hänen lyövän vihamiehiäsi ja juoruilevan sinusta oman luuseri-armeijansa keskuudessa. Hänen kanssaan onnelliset päiväsi ovat luetut!

4. Rapu

surullinen nainen katsomassa ikkunasta

Tämä panomies ei välitä sinun tarpeistasi tai tunteistasi, koska hän on pakkomielteinen omien sairaiden tarpeidensa suhteen. Jos hän haluaa seksiä kanssasi, hän ei välitä onko sinulla kuukautiset ja hän haluaa sinun antavan hänelle sitä sillä hetkellä.

Niin itsekäs hän on, joten jos haluat säilyttää järkesi, pysy kaukana hänestä.

5. Leijona

nuori kaunis mies katselee etäisyyttä

Hän on kaaoksen mestari – panomies, joka ei tunne armoa sen jälkeen, kun hän on vietellyt sinut, saanut sinut sänkyyn ja jättänyt sinut kyynelehtimään.

Kun hän saa tilaisuuden, hän pettää sinua ja kun hän jää siitä kiinni, hän sanoo olevansa pahoillaan, mutta jatkaa samojen likaisten asioiden tekemistä. Eikä hän ole koskaan aviomies-materiaalia.

6. Neitsyt

nainen katsoo miehen silmää

Hän haluaa sinut, panna sinua ja kohdella sinua kuin roskaa, mutta ei koskaan sitoudu sinuun. Hän on itsekäs ja ahne. Hän pitää sinut mieluummin itsellään rikkinäisenä kuin antaa sinun olla onnellinen toisen miehen kanssa.

Hän kritisoi ulkonäköäsi, tuhoaa itsetuntosi ja saa sinut tuntemaan olosi huonoksi. Hän haluaa sinun olevan vain hänen henkilökohtainen Barbi-nukkensa, mutta valitettavasti hän ei saa haluamaansa!

7. Vaaka

hymyilevä mies tulee ulos talosta

Hän on sellainen panomies, joka esittää karismaattista ja rehellistä, mutta pettää sinua heti kun saa siihen tilaisuuden. Hän on draamakuningatar ja kun hän päättää jättää sinut, se on kuin katsoisit Romeota ja Juliaa.

Joten älä niele hänen sanojaan, että hänen tulee jättää sinut, koska ei ansaitse sinua. Olit todennäköisesti sivusuhde hänelle koko ajan ja hänen elämässään on toinen nainen (tai kaksi).

8. Skorpioni

nuori pari puhuu istuessaan lattialla

Tämä panomies on omistushaluinen. Hän yrittää vakuuttaa sinulle, että hän on ainoa, jota tarvitset ja eristää sinut ystävistäsi ja perheestäsi.

Mutta huono asia on se, että edes hän ei usko omia sanojaan, joten älä yritä korjata häntä. Sinun elämäntehtäväsi ei ole pelastaa häntä harhakuvilta, joten elä elämääsi täysillä ja jätä hänet sinne, minne hän kuuluu – historiaan.

9. Jousimies

nainen katselee miestä kadulla

Tämä panomies on levoton, joten sinä et koskaan tule tietämään, rakastaako hän sinua vai haluaako hän vain panna ja kadota. Hän jättää sinut yhtä helposti, kuin tyhjän pullon roskiin.

Hänellä ei ole juurikaan tunteita romanttisessa parisuhteessa ja sen vuoksi hän päätyy aina olemaan yksin.

10. Kauris

nainen katselee miestään

Tämä panomies pelaa strategisesti. Hän kertoo sinulle kaiken, mitä haluat kuulla, jotta hän voi saada mitä haluaa.

Hän ajattelee elämän ja rakkauden olevan vain pelejä, joissa voit joko voittaa tai hävitä ja tämä on hänen elämänmottonsa. Joten älä ylläty, jos näet hänet tänään ja huomenna näet hänestä kuvan Facebookissa toisen tytön kanssa – toisella puolen maailmaa.

11. Vesimies

Hän on jääräpäinen, itsekäs ja toisinajattelija. Yhdellä sanalla, tämä mies on oikea pelimies, joka haluaa vain tyydyttää tarpeensa. Hän ei koskaan nimeä parisuhdettanne tai käytä kondomia.

Hän ei usko näihin asioihin, joten varmistu, että pysyttelet kaukana hänestä, jos et halua päätyä raskaaksi ja jätetyksi yksin alttarille.

12. Kalat

nainen viettelevä mies, joka työskentelee sängyssä

Tällainen panomies on hyvin omituinen, koska hän elää omassa haaveidensa ja toiveidensa maailmassa. Hän kertoo sinun olevan äärettömän kuuma ja että voit luottaa häneen, jos tarvitset seksiä, mutta se on siinä.

Älä kiinny häneen, koska hän on mies, joka ei tule aikuistumaan ihan lähiaikoina.