Skip to Content

7 Yksinkertaisesti Ihastuttavia Tapoja, Jotka Saavat Hänet Pakkomielle Kanssasi

7 Yksinkertaisesti Ihastuttavia Tapoja, Jotka Saavat Hänet Pakkomielle Kanssasi

Miehen huomion saaminen ei ole helppo tehtävä, varsinkin kun pelkäät, että hän saattaa torjua sinut, koska hän ei yksinkertaisesti ole kiinnostunut.

Hän voi jättää sinut kokonaan huomiotta tai vielä pahempaa, hän voi hylätä sinut hyvin rumalla tavalla.

Tämä merkitsee sinulle luottamuksen itsemurhaa. Tämä repii sydämesi rinnastasi, saa sinut tuntemaan itsesi epätoivotuksi ja ei-toivotuksi, mutta todellisuudessa se on kaukana totuudesta.

Hän saattaa vain olla sinulle väärä mies. Se, että hän jättää sinut huomiotta ja torjuu sinut, ei tarkoita, että olet rikki ja rakastamaton.

Hylkääminen sattuu, oli se sitten oikeutettua tai ei. Se sattuu helvetisti ja se romuttaa itsetuntosi.

Mutta voit tehdä siitä lopun. Sinusta voi tulla ammattilainen miehen sydämen voittamisessa.

On olemassa jotain, jota kutsutaan vetovoiman säännöiksi, ja kun ymmärrät ja harjoitat sitä, miehet ihastuvat sinuun – kovasti.

Sinun on vain opittava muutama temppu ja parannettava peliäsi, eikä sinua enää koskaan hylätä.

Tässä on muutamia temppuja, joilla saat hänet pakkomielteisesti ihastumaan sinuun ja vältät ei-toivotun ja hylätyn tunteen:

Ole oma itsesi

Tämä on ensimmäinen ja tärkein asia. Jos hän ei pidä sinusta sellaisena kuin olet, älä edes yritä saada häntä pakkomielteiseksi, koska kyllästyt teeskentelemään jotain, mitä et ole, ja suhteenne epäonnistuu ennemmin tai myöhemmin.

Sinun on näytettävä hänelle kaikki puolesi, hyvät ja huonot.

Sinun ei tarvitse työntää kaikkea huonoa sinussa suoraan hänen kasvoilleen, mutta jos se tulee esiin, älä salaa sitä. Ole siitä rehellinen.

Jos pysyt uskollisena itsellesi, houkuttelet oikeanlaisia miehiä puoleesi.

Vastusta häntä

Joskus, kun sinusta tuntuu, että hän on ylittänyt rajan, nouse häntä vastaan ja lopeta hänen aggressiivisuutensa. Ole rohkea ja näytä hänelle, ettei kukaan voi kiusata sinua.

Tämä joko pelottaa hänet, koska hän on pelkuri, jolloin et tarvitse häntä, tai sitten se saa hänet tajuamaan, että osaat puolustaa itseäsi, jolloin hän kunnioittaa sinua entistä enemmän ja rakastuu sinuun toivottomasti.

Loista itsevarmuudella

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin nähdä nainen, joka pursuaa itsevarmuutta, mutta juuri oikean verran.

Kukaan ei pidä naisista, jotka kävelevät pää pystyssä.

Liika itsevarmuus voi vahingoittaa sinua. Etsi keskitie. Tunne olosi hyväksi, mutta älä liian hyväksi, jos ymmärrät, mitä tarkoitan.

Yritä olla samaan aikaan nöyrä, kiitollinen ja itsevarma. Itsevarmuutesi vetää häntä puoleensa, koska säteilet valoa, joka on näkymätön sinulle ja muille, mutta jotenkin sinusta kiinnostuneet miehet näkevät sen ja tunnistavat sen.

Kerro hänelle, että kunnioitat häntä

Tärkeintä miehille on, että he haluavat tuntea olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja.

Hänen on tiedettävä, ettet pidä häntä merkityksettömänä vaan päinvastoin hyvin olennaisena osana yhteisöä.

Hänen on tiedettävä, että arvostat hänen työtään ja kaikkea, mitä hän tekee. Nykymaailmassa on niin helppoa tuntea, ettei häntä arvosteta, koska useimmat meistä huolehtivat omista asioistaan ja keskittyvät itselleen tärkeisiin asioihin.

Joten jonkun kovan työn tunnustaminen merkitsee paljon, varsinkin miehelle.

Ole antelias ja ystävällinen

Sanotaan, että olette juuri tavanneet. Ole ystävällinen hänelle, hymyile ja naura hänen vitseilleen, vaikka ne eivät olisikaan kovin hauskoja.

Älä vaikuta liian voimakkaalta, tai hän saattaa säikähtää ja juosta karkuun – kyllä, kuin eksynyt koiranpentu.

Usko minua, miehet ovat paljon herkempiä kuin luulemme. Ainakin ne, jotka ovat täysjärkisiä, eivätkä manipuloivia valepukuja.

Joka tapauksessa, kiinnitä huomiota ensivaikutelmaan, jonka aiot jättää, sillä vaikka mokaisit jotain ja aloittaisit alusta, tuo ensivaikutelma ei koskaan katoa, vaan se jää mieleen.

Saa hänen sydämensä sykkimään

Sen lisäksi, että saat hänen sydämensä pumppaamaan rakkaudella, yritä saada se pumppaamaan toisesta syystä. Anna hänelle adrenaliinipotkua.

Vie hänet jonnekin, laita hänet tekemään kanssasi jotain jännittävää.

Useimmat miehet ovat uhkarohkeita ja haluavat testata rajojaan, joten paras tapa lumota tai tehdä vaikutus häneen ja saada hänet näkemään sinut aivan eri valossa on tehdä jotain hullua hänen kanssaan, jotain, joka saa veresi pyörimään ja sydämesi hakkaamaan kovaa. Tämä on näet eräänlainen temppu. Se voi olla hieman ovela, mutta shhhhh….

Kun hän on kanssasi tekemässä jotain täysin hullua, hän tuntee jännitystä tekemänsä asian takia, mutta hänen aivonsa tuntevat kiihottumista ja se saa hänet luulemaan, että se johtuu siitä, että hän viettää aikaa kanssasi.

Se on temppu ja sen pitäisi toimia kuin rasvattu joka kerta.

Käytä kehonkieltä

Kukaan ei voi pysyä viileänä, kun viettelee kehonkielellä. Kun käytät kehonkieltä, lähetät viestejä, jotka ovat epäsuoria, mutta ne jäävät kaiverrettuina syvälle hänen mieleensä.

Ne pyörivät hänen alitajunnassaan ja kertovat hänelle hienovaraisesti, että olet kiinnostunut hänestä.

Voit nojata häntä kohti, koskettaa häntä vahingossa, katsoa syvälle hänen silmiinsä tai leikkiä hiuksillasi hänen läsnäollessaan.

Usko minua, hän tajuaa vihjeen, ja kun alat vaeltaa hänen mielessään, olet mukana.

Kaikki nämä tavat auttavat sinua, mutta vain jos mies, josta olet kiinnostunut, osoittaa kiinnostusta takaisin.

Jos hän ei todellakaan halua mitään kanssasi, on parempi jättää asia sikseen.

Hän ei ole se oikea mies sinulle, ja jahtaamalla häntä tuhlaat vain aikaasi, jonka voisit käyttää oikean etsimiseen.

Mutta jos hän on kiinnostunut, niin nämä luodinkestävät keinot saavat hänet varmasti pakkomielteiseksi ja rakastamaan sinua entistä enemmän.