Skip to Content

Tyttöystävät Sijoittuu Chill to High Maintenance AF, Mukaan Niiden Horoskooppimerkkiä

Tyttöystävät Sijoittuu Chill to High Maintenance AF, Mukaan Niiden Horoskooppimerkkiä

Kalat

Kalat horoskooppi

Et ole niin tarvitsevainen. Olet hyvin joustava ja täynnä ymmärrystä. Kun tapaat jonkun, työstät sitä suhdetta ja olet kiitollinen, että todella löysit jonkun, jota rakastaa.

Olet hyvin tunteellinen ja ymmärrät, että muillakin ihmisillä on tarpeita. Kun kumppanisi tarvitsee tilaa, annat sitä hänelle, koska tiedät, että sinäkin tarvitset sitä. Kaiken kaikkiaan olet loistava tyttöystävä.

Jousimies

Jousimies horoskooppi

Haluat, että sinut jätetään rauhaan. Olet vapaamielinen ja seikkailunhaluinen. Sinulle elämä on yksi suuri seikkailu, jota on tutkittava. Et pidä siitä, että sinut sidotaan.

Jos kumppanisi ymmärtää sen, et puutu hänen asioihinsa. Jätät hänet rauhaan, koska hän jättää sinut rauhaan, ja se on molempien kannalta win-win-tilanne.

Vesimies

Vesimiehen horoskooppi

Pidät tunteet itselläsi. Olet melko sulkeutunut, mikä voi joskus olla ongelma. Mutta kun rentoudut ja alat luottaa johonkuhun, olet aika siisti ihminen seuraksi.

Olet rento ja viehättävä, etkä ole päällekäyvä etkä ainakaan mustasukkainen. Arvostat omaa aikaa ja pyydät vain hieman tilaa.

Vaaka

Vaaka merkki

Olet helppo ihminen tulla toimeen, mutta on yksi asia, jota sinun ei pitäisi tehdä. Koska et pidä konflikteista, teeskentelet usein, ettei ongelmia ole ja toivot, että ne katoavat.

No, niin ei tule tapahtumaan, ja se voi aiheuttaa sinulle ongelmia pitkällä aikavälillä. Muuten olet melko mahtava ja rento ihminen, ja plussana on se, että yksinkertaisesti nautit parisuhteessa olemisesta.

Syöpä

Rapu horoskooppi

Kun olet parisuhteessa, annat kaikkesi. Kaltaisellasi tunteikkaalla ja huolehtivalla ihmisellä on paljon rakkautta annettavana.

Pyydät parisuhteessa vain sitä, että saisit takaisin ainakin osan antamastasi rakkaudesta ja hellyydestä. Koska annat kaikkesi ja enemmänkin, se ei todellakaan ole paljon pyydettävää vastineeksi.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Sinussa on kaksi todella hämmentävää puolta, ja joskus kumppanisi ei yksinkertaisesti tiedä, mitä odottaa sinulta. Joskus et oikein osaa päättää, mitä haluat, mikä vaikuttaa hieman vaativalta.

Olet aika jännittävä ihminen ja sinun kanssasi on hauska olla, mutta joskus kumppanisi ei yksinkertaisesti tiedä, mitä haluat tai mitä pitäisi tehdä, jotta olisit tyytyväinen.

Kauris

Kauris merkki

Haluat jonkun, joka täyttää vaatimuksesi. Olet melko ahkera urasi suhteen ja asetat tavoitteita, jotka haluat saavuttaa.

Siksi pyydät samaa myös suhteeltasi. Nuo eivät ole korkeita tai naurettavia vaatimuksia, mutta tämän vuoksi olet hieman vaativa, varsinkin sellaiselle, joka ei jaa näkemystäsi elämästä.

Härkä

Härkä horoskooppi

Kaipaat todella huomiota ja hellyyttä, mutta hyvä uutinen on, että annat kumppanillesi kaiken, mitä sinulla on. Olet hyvin huolehtivainen, etkä halua kumppanisi jäävän mistään paitsi, kun olet suhteessa hänen kanssaan.

Mutta huono puoli ja vaativa puoli sinussa on se, että pyydät todella paljon vastineeksi. Mutta myönnettäköön, että ansaitset haluamasi rakkauden takaisin.

Oinas

Oinas horoskooppi

Suurin ongelmasi on, että kyllästyt helposti. Haluat jännitystä suhteeseen ja inhoat, kun asiat pysähtyvät. Olet seikkailunhaluinen tyyppi, eikä sinua voi jättää helposti huomiotta.

Olet vaativa, koska toisen puoliskosi on oltava tarkkana, ettet kyllästy. Jos kyllästyt, olet ulkona suhteesta. Ja se vaatii paljon aikaa ja työtä, jotta näin ei kävisi.

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Odotat suhteelta yksinkertaisesti liikaa. Yleensä olet ihmistyyppi, joka haluaa kaiken olevan hallinnassaan ja haluaa tehdä asioista täydellisiä viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Ehkä voit toimia näin asioiden suhteen, mutta kun on kyse ihmisistä, et voi odottaa heidän olevan täydellisiä, koska kukaan ei ole sitä. He luultavasti yrittävät parhaansa tehdäkseen sinut onnelliseksi, mutta sinä et tyydy siihen, että he vain yrittävät – sinä haluat kaiken.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Sinulla on todella korkeat odotukset kumppaniltasi parisuhteessa, mutta sellainen sinä olet. Olet äärimmäisen intohimoinen kaikessa, mitä teet ja mitä seurustelukumppanisi tekee.

On siis vain loogista, että odotat samaa vastineeksi. Kaikki eivät pysty vastaamaan siihen. Olet myös hieman liian vaativa, mutta pääset siitä kuin koira veräjästä intohimosi ansiosta.

Leijona

Leijona horoskooppi

Egosi on valtava. Haluat aina olla huomion keskipisteenä. Mutta toisaalta, kun joku ansaitsee rakkautesi ja todistaa sen sinulle, olet hänelle omistautunut loppuelämäsi ajan.

Sinua ei ole helppo miellyttää, koska odotat kumppanisi täyttävän kaikki toiveesi, mutta jos hän tekee niin, olet kiitollinen ja myönnettäköön, että ansaitset sen myös.