Skip to Content

7 Tekstiviestittelyn Varoitusmerkkiä, Jotka Todistavat, Että Hän On Sinulle Väärä Ihminen

7 Tekstiviestittelyn Varoitusmerkkiä, Jotka Todistavat, Että Hän On Sinulle Väärä Ihminen

Parisuhteessa on monia osa-alueita, joiden tulee toimia.

Koskaan ei ole kyse vain yhdestä asiasta, kun parisuhde epäonnistuu vaan aina on olemassa monta asiaa, jotka yhdessä tuomitsevat lopun.

Yksi tärkeä osa-alue parisuhteessa on puolisoiden keskinäinen tekstiviestittely.

Tästä saat selville paljon miehestäsi ilman, että hänen tarvitsee sanoa edes niin kovin paljon.

Kun aloitat uuden parisuhteen, viestittely on lähes aina tärkein osa-alue kaikista.

Tukitte toistenne puhelimia 24/7 ja riemastut aina, kun näet hänen nimensä näytölläsi.

Keskustelut eivät pääty koskaan ja tunnet, ettei ole olemassa mitään, mitä hän voisi sanoa, jotta hymysi haihtuisi kasvoiltasi!

Mutta kun aikaa kuluu ja alatte olla enemmän vakavissanne, hänen viestinsä muuttuvat.

Hän tuntee olonsa liian mukavaksi, koska tietää sinun olevan hänen koukussaan ja hänen viestittelytapansa ovat kaukana siitä, mitä se oli aiemmin.

Tämä kertoo sinulle sen, onko mies täysi ääliö vain kannattaako hänestä pitää kiinni.

Hänen tapansa viestitellä sinulle sen jälkeen, kun hän on jo voittanut sinut puolelleen, paljastaa hänen todellisen luonteensa ja aikeensa, jos vain kiinnität niihin huomiota!

Ole tietoinen näistä 7 tekstittelytavasta, joita saat häneltä. Ne ovat todiste siitä, että hän on täysin väärä ihminen sinulle ja sinun tulisi jättää hänet ASAP!

1. Hän väheksyy tunteitasi ja kutsuu sinua sekopääksi, kun haluat purkaa tunteitasi

Viestität hänelle jostain ongelmastasi tai sinulla on tunne, että teidän kahden tulee jutella jostain asiasta ja hän väheksyy sanojasi eikä tunne mitään tarvetta edes ajatella ajatustasi tai ehdotustasi.

Hän saa sinut tuntemaan, että olet hullu kun edes yrität saada häntä vastaamaan eikä kunnioita sinun tunteitasi yhtään!

Sinä et saa mitään tunteitasi purettua ja joka kerta kun haluat viestittää hänelle sellaisesta, joka ei sovi hänelle, se saa vaistosi heräämään.

2. Hän ei koskaan vastaa viesteihisi tarkkaan, vaan hänen vastauksensa ovat yleisluontoisia

Sinä haluat tietää hänestä ja hänen elämästään enemmän, mutta joka kerta kun kysyt häneltä tarkan kysymyksen, hän vastaa kovin ympäripyöreästi.

On kuin hän ei haluaisi jakaa syvällisempiä asioita kanssasi ja hän vastaa vain hyvin lyhyestä ja se satuttaa sinua todella.

Milloin tahansa haluat viedä asiat uudelle tasolle viestien kautta, osut tiiliseinään, joka tuntuu lävitse pääsemättömältä. 

3. Hän viestittelee sinulle pääasiassa myöhään illalla

Ja sinä tiedät, mitä se tarkoittaa. Jos olet hänen mielessään vain myöhään illalla, se lähes aina tarkoittaa, että hän etsii petiseuraa.

Sinä todistelet itsellesi, ettei siitä ole kysymys ja että se on vain yhteensattumaa, mutta kaikki viittaa juuri siihen.

Sinä tunnet, ettei hän ota sinua yhtään vakavasti, koska jos hän niin tekisi, miksi hän ei viestittelisi päivälläkin? 

4. Jos hän viestittää sinulle päivällä, hän useimmiten tarvitsee jotain

Et voi ravistella pois sitä tunnetta, että hän vain käyttää sinua. Kun näet hänen nimensä ilmestyvän puhelimesi näytölle, tiedät, että kyse on joko seksistä tai palveluksesta.

Kyse ei ole siitä, ettetkö haluaisi auttaa häntä, koska sinä haluat, mutta tämä tuntuu olevan ainoa asia, mitä hän sinulta haluaa.

Hän saa sen näyttämään, että kyseessä on enemmänkin, mutta oikeasti sinä olet siinä vain juuri sopivasti häntä varten ja se on syvältä. 

5. Hän viestittelee vain itsestään ja omista mielenkiinnon kohteistaan

Hän tuskin kysyy miten voit. Hän harvoin lähettää viestiksi hyvää huomenta.

Hän saattaa vastata, jos viestität hänelle ensin, mutta se on siinä. Useimmat hänen viestinsä koskevat häntä ja hänen asioitaan eikä hän tunnu välittävän paljoakaan siitä, mitä sinulla on tekeillä. 

Hän ei näe vaivaa tutustuakseen sinuun oikeasti etkä sinä tunnu olevan kovin korkealla hänen prioriteetti-listallaan. Hän on kiinnostunut vain itsestään ja asioista, joita hänelle tapahtuu. 

6. Hän on passiivis-aggressiivinen pienistä asioista

Hän tietää, mitä sanoa sinulle tunteaksesi olosi surkeaksi.

Hän saa sen vaikuttamaan siltä, ettei haluaisi sinulle mitään pahaa sillä, mutta hänen viestinsä on suunniteltu alitajuntaisesti ärsyttämään sinua.

On loukkaavaa tulla kohdelluksi tällä tavoin. Hän ei yksinkertaisesti mieti yhtään, kuinka hänen surkeat viestinsä vaikuttavat sinuun eikä hän halua muuttaa yhtään mitään.

Jos sinä teet jotain väärin, hän saa sinut tuntemaan siitä syyllisyyttä tavalla, joka on niin passiivis-aggressiivinen, että hän ansaitsisi siitä Oscar-palkinnon, koska se on dramaattisin esitys, jonka viestien välityksellä voi esittää. 

7. Häneltä vie ikuisuus vastata

Hän ei lähes ikinä vastaa tunnin sisään. Sinä tiedät, että hänellä on puhelin lähellään kirjaimellisesti koko ajan, mutta aina kun viestität hänelle pienimmästäkin asiasta, hänen vastauksissaan kestää ikuisuus.

Ja vaikka ihme tapahtuisi ja hän vastaisi siedettävän ajan sisällä, hänen viestinsä on sellainen, joka ei vaadi mitään lisävastauksia.

Sinulla ei tunnu olevan hänelle tarpeeksi merkitystä, jotta hän pitäisi sinun aikaasi arvokkaana.

Hänen viestittelytapansa ei ole muuta, kuin myrkyllistä ajan hukkaa. Jos tästä on kyse, hän on todella väärä ihminen sinulle niin monin tavoin.

Tällainen mies on väärä lähes jokaiselle, joten älä syyttele itseäsi tästä.

Eivät kaikki miehet ole tällaisia, joten jätä tämä ääliö äläkä anna hänen enää tuhlata aikaasi.  Sinä ansaitset niin paljon parempaa.