Skip to Content

Tämä On Horoskooppimerkkisi Mukaan Sinun Tyylisi Rakastaa

Tämä On Horoskooppimerkkisi Mukaan Sinun Tyylisi Rakastaa

Oletko koskaan kuullut kuudesta eli tyylistä rakastaa, eros, mania, pragma, storge, agape ja ludus, jotka määrittelevät tavan, jolla käyttäydyt parisuhteessa?

Noita, joiden rakkaustyyli on eros, ovat intohimoisia ja perhosia vatsassa tuntevia. Nuo, jotka kuuluvat pragma-ryhmään, ovat käytännöllisiä niin rakkaudessa kuin muutoinkin elämässä.

Ne, joiden rakastamistyyli on maaninen, ovat usein pakkomielteisiä puolisoaan kohtaan. Kun on kyse storge-ryhmästä, läheisyys, ystävyys ja uskollisuus ovat kaikkein tärkeitä heille.

Agapen rakastamistyyliä kuvastaa epäitsekäs rakkaus. Luduksilla on taipumus paeta sitoutumista.

Sitä et todennäköisesti tiennyt, että rakastamistyylisi on suuresti sidoksissa horoskooppimerkkiisi. Tässä ne ovat. 

Oinas

Eros

Oinaat rakastavat enemmän ajatusta rakkaudesta, kuin sitä ihmistä, jonka kanssa he ovat. Tämä on tyypillistä eros-tyyliselle rakkaudelle.

Sinä nautit jahtaamisesta ja intohimoisesta rakkaudesta ja olet valmis tekemään mitä tahansa välttääksesi parisuhdettasi ajautumasta rutiineihin.

Härkä

Mania

Sinun itsepäisyytesi saa sinut pitämään kiinni jokaisesta parisuhteesta, kuin se olisi viimeisesi. Siksi sinun horoskooppisi kuuluu mania-tyyliseen rakkauteen.

Sinä näet parisuhteesi epäonnistumisen henkilökohtaisena tappionasi ja sitä sinä et voi sietää. 

Kaksoset

Pragma

Kaksosena sinä olet kaikkea muuta, kuin toivoton romantikko. Sinä asetat aina syyn tunteidesi edelle ja tämä kykysi on säästänyt sinut monelta harmilta menneisyydessäsi. 

Rapu

Mania

Rapu on tyypillinen mania-tyylisen rakkauden edustaja.

Kun sinä rakastat jotain, sinun koko maailmasi alkaa muodostua tämän ihmisen ympärille ja sinä olet henkisesti täysin riippuvainen hänestä.

Tämä ihminen antaa sinun elämällesi merkityksen ja tunnet, ettet pärjäisi ilman häntä. Tämä on kuitenkin kaukana totuudesta. 

Leijona

Storge

Leijonan tyyli rakastaa kuuluu storge-ryhmään. Se tarkoittaa sitä, että uskollisuus ja luotettavuus ovat asioita, joita he hakevat parisuhteesta.

Sinun romanttiset suhteesi luodaan molemminpuolisen luottamuksen ja ystävyyden ympärille, joka tekee niistä vakaat ja tasapainoiset. 

Neitsyt

Agape

Jos horoskooppimerkkisi kuuluu tähän rakkaustyyliin, sinä uskot ehdottomaan rakkauteen, vaikka tätä useimmat ihmiset eivät yhdistäisi Neitsyeen.

Kuitenkin kun sinä ryhdyt romanttiseen parisuhteeseen, asetat aina puolisosi tarpeet ykköseksi ja teet kaikkesi pitääksesi hänestä huolta.

Vaaka

Agape

Kuten neitsytkin, sinäkin olet epäitsepäs puoliso.

Sinun tarvitset aikaa selvittääksesi, onko joku rakkautesi ja vaivannäkösi arvoinen, mutta heti kun huomaat hänen ansaitsevan sinut, sinä olet täysillä mukana etkä pidättele itseäsi yhtään. 

Skorpioni

Ludus

Skorpionit nauttivat mielenpeleistä parisuhteessa ja puolisosi ei koskaan tiedä, mitä sinulta odottaa. Manipulaatio on sinun taitolajisi ja siksi rakastamistyylisi on ludus. 

Jousimies

Ludus

Jousimiehet jakavat saman rakastamistyylin kuin skorpionit. Sinä et etsi sitoutumista vaan nautit hyppiä parisuhteesta toiseen. 

Kauris

Pragma

Jos olet kauris, rakastamistyylisi on samanlainen kuin kaksosella.

Sinä harvoin menet virran mukana etkä koskaan anna sydämesi johtaa, jos aivosi kehottavat tekemään toisin.

Kauriit asettavat logiikan tunteiden edelle, joka tekee sinun rakastamistyylistäsi käytännöllisen.

Vesimies

Storge

Vaikka ensisilmäyksellä sinulla ei ole mitään yhteistä leijonan kanssa, totuus on, että te kaksi jaatte saman rakastamistyylin.

Sinua eivät kiinnosta satunnaiset ja merkityksettömät suhteet – sinä etsit sitä todellista rakkautta etkä tyydy mihinkään vähempään.

Kalat

Mania

Sinä olet myös yksi horoskoopeista, joka kuuluu mania-ryhmään.

Kun sinä rakastut, sinusta tulee hieman pakkomielteinen puolisoasi kohtaan ja kaikki, mitä parisuhteessasi tapahtuu, vaikuttaa henkiseen hyvinvointiisi.

Sanoakseni tämän yksinkertaisesti – kuinka asiat ovat sinun ja puolisosi välillä on sama, miten tunnet yleisesti.