Skip to Content

Ruma Totuus Jokaisesta Horoskooppimerkistä

Ruma Totuus Jokaisesta Horoskooppimerkistä

Milloin vain luet horoskooppimerkeistä, luet hyvistä piirteistä ja positiivisista ominaisuuksista.

No, nyt tulet kohtaamaan jotain täysin päinvastaista: rankka totuus horoskoopistasi, mitä kukaan ei haluaisi sinulle kertoa.

Älä esitä, ettei tämä koskisi myös sinua!

Oinas

Asia, jota et itsestäsi haluaisi kuulla, on se, että olet hyvin huomionkipeä. Sinun tulee olla huomion keskipisteenä ja tuntuu siltä, että sinun tulee pakottaa kaikki pitämään sinusta, mikä on tietenkin mahdotonta. 

Härkä

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, sinun sydämesi ja mielesi ovat itsepäisiä. Sinä ajattelet, että olet aina oikeassa etkä ota muiden ihmisten mielipiteitä huomioon.

Mutta tiedätkö, mikä tässä on pahinta? Vaikka olet tietoinen, että sinä olet erehtynyt, et myönnä sitä vaikka elämäsi riippuisi siitä.

Kaksoset

Kaikki pitävät sinua kaksinaamaisena, mutta mikä vielä pahempaa, et koskaan pidä suutasi kiinni.

Ihmiset pitävät sinua aluksi mielenkiintoisena, mutta ajan myötä puhelias puolesi kyllästyttää jokaista. Sinä et ole niin mielenkiintoinen, kuin kuvittelet!

Rapu

Sinun ruma puolesi on se, että olet itkupilli. Et voi hyväksyä sitä, ettei jokainen kohtele sinua yhtä hellästi, kuin herkkää kukkasta.

Sinun tunteesi ovat vain sinun huolesi eikä kenelläkään muulla ole velvollisuutta hoitaa niitä. 

Leijona

Samoin kuin oinas, sinä et siedä sitä, ettei joku pitäisi sinusta. Teet siis mitä tahansa, jotta jokainen arvostaisi sinua – vaikka se pitäisi sisällään valheita ja petosta.

Sinun on aika alkaa käsittelemään sitä faktaa, ettet tarvitse koko maailman hyväksyntää etkä sinä voi olla koko ajan valokeilassa. 

Neitsyt

Sinä olet pomottava ja hallitseva eikä moni ihminen pysty sietämään sitä.

Sinä ajattelet aina, että tiedät mikä on sinun rakkaillesi parhaaksi ja sinulla on harvoin huonot aikeet, mutta kun muut näkevät, kuinka manipuloiva sinä oikeasti olet, he juoksevat pakoon ennen kuin huomaatkaan.

Yritä lopettaa muiden ihmisten korjaaminen ja ala ottaa huomioon se fakta, että on olemassa ihmisiä, jotka rakastavat omia epätäydellisyyksiään ja virheitään.

Uutinen: sinun ei tarvitse pelastaa koko maailmaa. 

Vaaka

Jos kuulut tähän tähtimerkkiin, olet pelkuri, kun joudut kohtaamaan konflikteja.

Sinun kaipauksesi tasapainoa ja rauhaa kohtaan ärsyttää kaikkia ympärilläsi ja sinä harvoin olet yhdessä sellaisen kanssa, joka ei osaa riidellä.

Muista, ettei mikään parisuhde ole täydellinen ja että riidat voivat olla myös kasvattavia ja hyödyllisiä. 

Skorpioni

Se, mitä et halua kuulla itsestäsi, on se, ettet osaa päästää irti. Sinä olet se, joka kantaa kaunaa ikuisesti ja se syö sinut elävältä.

Kyky antaa anteeksi ei ole merkki heikkoudesta – se on merkki henkisestä vahvuudesta ja suuresta sydämestä. 

Jousimies

Vaikka tämä on viimeisin asia, mitä koskaan myöntäisit, sinä et ole aina viisain ihminen huoneessa.

Olet tiedonjanoinen ja se on hyvä asia, mutta kukaan ei pidä kaikkitietävistä ihmisistä, jos he esittävät olevansa kaikkien muiden ihmisten yläpuolella.

Kuuntele vaihteeksi muiden mielipiteitä ja saatat oppia jotain uutta. 

Kauris

Kunnianhimo on eri asia, kuin se, että on valmis tekemään mitä tahansa ja jopa loukkaamaan muita siinä prosessissa, kun tavoittelee unelmiaan.

Ruma totuus sinusta on se, että sinulla ei ole myötätuntoa – kävelet vaikka ruumiiden yli, jotta tulet niin menestyväksi, kuin suunnittelet. 

Vesimies

Ruma totuus tässä horoskooppimerkissä on se, ettet ole juurikaan yhteydessä todelliseen elämään.

Olet haaveilija ja toivoton romantikko ja se on mukavaa tietyissä asioissa, mutta jossain kohtaa sinun tulee aikuistua ja alkaa kohdata elämän negatiivisetkin puolet. 

Kalat

Sinä olet vaativa ja haluat kaikkien sääliä sinua kaiken aikaa. No, nyt on aika jonkun puhkaista kuplasi ja kertoa sinulle, etteivät sinun ongelmasi ole pahimpia.

Et voi odottaa, että koko maailma lopettaa pyörimisen vain koska sinulla on rankkaa.