Skip to Content

7 Tapaa, Jolla Ahdistunut Tyttö Rakastaa Erillä Tavalla

7 Tapaa, Jolla Ahdistunut Tyttö Rakastaa Erillä Tavalla

“Ahdistus on rakkauden suurin tappaja. Se saa muut tuntemaan, että sinä pystyt, kun hukkuva mies takertuu sinuun. Sinä haluat pelastaa hänet, mutta tiedät, että hän kuristaa sinut paniikillaan.” Anais Nin

Se on kuin olisit jumissa kaivossa. Kaikki ympärilläsi on pimeää ja seisot vedessä polviin asti. Et voi nukahtaa, koska jos sen teet, sinä hukut. Etkä pysty tekemään asialle mitään.

Tuo on ahdistus. Se pitää sinut otteessaan. Etkä sinä pysty tekemään sille mitään. Voit yrittää paeta sitä, mutta se on loputon taistelu. Se säilyy koko elämäsi ajan.

Ahdistuksesta tulee sinä. Sinä voit huutaa tunteja syvyyksissäsi, mutta kukaan ei kuule sinua. Sinun vain täytyy selvitä siitä itseksesi – yrittää selviytyä.

Tuon tunteen vuoksi olemme suojautuneita koko ajan. Me olemme koko ajan huolissamme ja mietimme kaikkea kahdesti. Ja kun ihmiset, jotka eivät ymmärrä mitä ahdistus on, tekevät vain yhden väärän liikkeen, me tunnemme olevamme syvyyksissä jälleen kerran.

Ahdistuneet tytöt rakastavat erillä tavalla. Meidän täytyy rakastaa erillä tavalla, koska me olemme erilaisia. Mutta rakkautemme on sellaista, joka kestää.

Rakkautemme on aitoa. Kun tunnemme, että voimme luottaa sinuun, päästämme sinut sydämiimme. Ja me annamme sinun pysyä siellä aina.

Sinä olet se, jolla on kunnia olla rakastettu ahdistuneen tytön toimesta – erillä tavalla.

1. Meidän tulee tuntea olevamme turvassa

Me tarvitsemme turvallisen tilan. Älä ymmärrä väärin, me olemme turvassa. Mutta noina hetkinä, kun olemme alamaissa, me tarvitsemme jonkun, jonka seurassa olla turvassa. Vaikka olemme ulkona, me vihaamme tilanteita, jolloin olemme ulkona mukavuusalueeltamme.

Joten tarvitsemme sinua. Me tarvitsemme sinun olevan turvanamme ja suojelemassa meitä asioilta, joita pelkäämme. Sinun ei edes tarvitse suojella meitä. Se riittää, että olet vain siinä.

2. Me olemme suojautuneita

Me suojaamme sydämemme. Me pelkäämme, että meitä satutetaan ja meidän ahdistuksemme saa meidät uskomaan, että se ihminen, jonka kanssa olemme, tulee satuttamaan meitä ennemmin tai myöhemmin.

3. Meillä on luottamus-ongelmia

Kestää pitkään, ennen kuin voimme täysin luottaa johonkin. Me teemme tämän, koska ahdistus tekee meistä varovaisia. Se saa meidät kuvittelemaan olemattomia asioita. Me haluamme luottaa, mutta ahdistus vie meistä osansa.

4. Meidän tulee olla varmoja

Meidän tulee tuntea turva. Meidän tarvitsee tietää, että sinä et ole menossa mihinkään. Milloin vain pyydämme vahvistusta ja todistetta rakkaudestasi, se ei johdu siitä, että meillä on toisia ajatuksia sinusta.

Se johtuu siitä, ettemme voi hallita ahdistustamme, joka saa meidät epäilemään jopa asioita, joista olemme varmoja. Se tunne, että tietää kaiken olevan kunnossa ja se, että olet rinnallamme, rauhoittaa meitä. Sitä me tarvitsemme.

5. Me tarvitsemme sinut lähelle

Joka kerta kun ahdistus iskee, se vie meidät pimeään paikkaan. Se vie meidät masennukseen ja suruun. Silloin kun se tapahtuu, meidän tulee tietää, että olet rinnallamme. Ja jos olet, emme koskaan päästä sinua menemään.

Sinä olet se, joka näkee meidät heikoimmalla hetkellä ja kun olemme haavoittuvaisia. Ja jos pysyt lähellä silloinkin, me olemme sinun ikuisesti.

6. Me eristämme itsemme

Me vetäydymme pois, koska ahdistus saa meidät haluamaan olla yksin. Se saa meidät sulkeutumaan ja rakentamaan valtavan särkymättömän muurin ympärillemme.

Tämä on jopa pahempaa silloin, kun rakastumme, koska meillä on luottamus-ongelmia. Ahdistuksemme on silloin korkeimmillaan.

7. Me tulemme rakastamaan sinua ainutlaatuisella tavalla, ikuisesti

Meitä voi olla vaikea käsitellä, tiedän sen. Mutta me olemme omistautuneita, koska arvostamme sitä asiaa, että sinä löysit keinon ja vahvuuden rakastaa meitä.

Me tiedämme sen olevan vaikeaa ja sinä teit sen silti. Tämä tarkoittaa sitä, että rakkautesi on todella arvokasta.

Me rakastamme sinua, koska sinä olet se, joka rakastaa meitä vaikka me kyseenalaistamme sinut. Sinä olet se, joka ei koskaan luovuta. Sinä olet suojamme ja turvasatamamme elämän myrskyissä.

Me emme koskaan saa sinua tuntemaan rakkaudettomuutta. Vaikka me kärsimme eniten, ahdistus vie parhaat palasemme, me emme koskaan lopeta näyttämästä, kuinka paljon sinua rakastamme.

Ahdistus on todellista. Se kuluttaa sinua. Se pitää kehoasi ja mieltäsi hallussaan. Siksi me hätäännymme pienimmästäkin ongelmasta. Siksi me pelästymme kohtaamasta pienintäkin vastoinkäymistä.

Me annamme sinulle sydämemme ja luotamme sinuun.

Jos satutat meitä, me emme pysty rakastamaan ketään enää samalla tavalla.