Skip to Content

7 Merkkiä Siitä, Että Olet Hänelle Vain Vaihtoehto

7 Merkkiä Siitä, Että Olet Hänelle Vain Vaihtoehto

Jossain kohtaa elämässämme olet ollut jonkun koukussa. Hän raahasi sinua mukanaan, koska hänellä todennäköisesti oli jonkinlainen suunnitelma ja sinä olit siinä vain yhtenä vaihtoehtona – siltä varalta, ettei hänen alkuperäinen suunnitelmansa toteutuisi.

Sinä et koskaan ollut ensimmäisenä hänen mielessään. Tiedän, että siitä on nyt helppo puhua, kun se on kaikki takana päin. Mutta silloin, kun se tapahtui sinulle, sinä et näe sitä. Ehkä näet sen, mutta et halua hyväksyä sitä.

Ja miksi haluaisit? Kukaan ei halua olla kenenkään toinen vaihtoehto.

Aika kuluu ja näyttää, kuinka epävakaalla maaperällä seisot. Sinä huomaat tehneesi suuren virheen. Jos et vielä, tarkista alta merkit, että sinä olet hänelle vain vaihtoehto. Ne vahvistavat sen, mitä olet epäillyt jo jonkin aikaa.

1. Hän ei tee suunnitelmia

Et koskaan tiedä, mitä hän ajattelee. Hän ei tee kanssasi suunnitelmia tai sitoudu sinuun, koska hän tietää, että jotain parempaa saattaa ilmaantua hetkenä minä hyvänsä. Paremmalla tarkoitan sitä, mikä on tärkeämpää kuin sinä.

Spontaanius parisuhteessa on hauskaa, mutta jos olet spontaani ja epävakaa koko ajan, se voi olla hieman epäilyttävää.

2. Hän korvaa sinut

Tämä on lähellä ensimmäistä kohtaa. Vaikka hän tekisi kanssasi suunnitelmia, hän korvaa sinut jollain muulla viime hetkellä. Eikä hän tunne siitä syyllisyyttä. Tunteesi eivät ole hänelle tärkeitä.

Ainoa asia, joka hänelle merkitsee, on saada se, mitä hän haluaa. Joskus kun hän ei sellaista saa, hän tyytyy sinuun. Haluatko olla jonkun toinen vaihtoehto?

3. Hän on kuuma ja kylmä

Hänen mielipiteensä vaihtuvat koko ajan. Yhtenä päivänä on täysin rakastunut sinuun ja haluaa antaa sinulle koko maailman, mutta toisena päivänä hän ignooraa sinut täysin – tarkoitan, että hän mieluummin katsoo puiden kasvamista puistossa, kuin on sinun kanssasi. Tämän vuoksi tämä aihe on niin kimurantti.

Sinä saat kaikkia näitä ristiriitaisia viestejä etkä enää tiedä, miten toimia. Onko hän vai eikö hän ole?

4. Hän ei määrittele parisuhdettanne

Te kaksi ette ole määritelty. Hän kieltäytyy antamasta sille nimeä, mitä ikinä teidän kahden välillä onkaan meneillään. Tiedätkö miksi?

Koska sinun nimesi olisi – Se toinen. Etkä todennäköisesti olisi siihen nimeen tyytyväinen.

Vaikka tuot tämän asian esiin, hän ei tee mitään asialle vaan ignooraa sen täysin ja välttelee aihetta.

5. Hän haluaa sinulta vain yhtä asiaa

Kun hän on ‘sillä tuulella’, hän juoksee luoksesi.

Haluatko todella olla hänelle sitä? Muista, että sinä olet toisella puolella tätä parisuhdetta – sinä olet se, joka jätetään yksin sen jälkeen, kun hän on valmis. Ja hän siirtyy elämässään eteenpäin, kunnes hän on jälleen kovana.

6. Sinä olet ainoa, joka yrittää

Hän ei panosta yhtään parisuhteeseenne. Hän ei edes yritä.

Jos onnistut puhumaan hänet ympäri treffeille ja hän ei peru viime hetkellä, sinä olet se, joka järjestää kaiken – kuinka menette sinne ja mihin te menette. Hän jättää kaiken sinulle.

7. Hän keksii jatkuvasti tekosyitä

Joka kerta kun kysyt häneltä, miksei hän päässyt treffeillenne, miksi hän perui tai miksi hän oli myöhässä, hänellä on tekosyy. Se on merkittävä. Niin monta sattumaa tapahtuu yhdelle miehelle.

Jos välität itsestäsi, anna hänen tietää, että sinä olet kyllästynyt ja väsynyt kuulemana noita tyhjiä sanoja. Onnittele häntä hänen mielikuvituksestaan ja potkaise hänet pihalle.