Skip to Content

Tältä Tuntuu Rakastaa Jotain, Joka Ei Rakasta Sinua Takaisin

Tältä Tuntuu Rakastaa Jotain, Joka Ei Rakasta Sinua Takaisin

Yksi pahimmista asioista, joita voit kokea romantiikan ja rakkauden saralla on se, että välität jostain sellaisesta, joka ei välitä sinusta.

Minun tulisi tietää, koska olen kokenut sen.

Kun tapasin tämän miehen, hän teki selväksi, ettei hän ole henkisesti tavoitettavissa. En voi sanoa, etteikö hän olisi ollut minulle rehellinen.

Mutta jotenkin, vaikka minun olisi pitänyt juosta karkuun heti kuultuani nuo sanat, se houkutteli minua entistä enemmän.

Hölmö minä kuvittelin, että minä olisin se tyttö, joka muuttaisi hänen näkökulmansa rakkaudesta ja seurustelusta. Ajattelin, että minä olisin se, joka saisi hänet vakuuttumaan ja alkamaan uskomaan rakkauteen ja että minun rakkauteni muuttaisi hänen näkökantaansa.

Aloin ajatella tätä miestä jonkinlaisena haasteena. Ajattelin olevani se, joka pelastaa hänet ja avaa hänen sydämensä rakkaudelle.

Minun täytyy myöntää, etten ottanut tämän miehen sanoja tai tekoja vakavasti – minä oletin, että hän vain esittää vaikeasti tavoiteltavaa ja että minä tarvitsisin vain enemmän aikaa hänen avautua minulle ja päästää minut hänen elämäänsä.

Joten jätin huomioimatta kaikki varoitusmerkit ja vatoitukset, joita häneltä sain.

Sen sijaan minä yritin kovasti löytää pieniä vihjeitä hänen olemattomasta rakkaudestaan minua kohtaan. Minä analysoin hänen jokaista liikettään ja jokaista katsettaan, yrittäen löytää murusia hänen huomiostaan ja jostain, josta voisin pitää kiinni. Joka kerta kun katosin hänen silmiään, yritin löytää jonkinlaista loistoa niistä, vinkkiä tai merkkiä, joka kertoisi minulle tämän miehen rakastavan minua.

Jotenkin menetin kaiken itsekunnioitukseni ja ylpeyteni. Minulla ei ollut ongelmaa siinä, että kirjaimellisesti anelin tämän miehen rakkautta ja huomiota.

Eikä minulla ollut ongelmaa valehdella itselleni.

Joka kerta, kun tämä mies soitti minulle humalassa keskellä yötä, erehdyin pitämään sitä rakkaudeksi.

Joka kerta, kun hän vahingossa kosketti minua, minä löysin tuosta kosketuksesta intohimoa, vaikka sitä ei oikeasti ollut.

Kyllä, minulta vei pitkään ennen kuin hyväksyin, että tämä mies ei rakasta minua ja että hän ei tulisi koskaan rakastamaan minua.

Mutta lopulta hyväksyin sen. Me vietimme vuosia tällaisessa parisuhteessa ennen kuin lopulta ymmärsin joitain asioita.

Oikeastaan vietin vuosia olemalla hänen minun mielessäni, sillä välin kun hän eli elämäänsä kuin en olisi ollut olemassakaan.

Ja kun lopulta ymmärsin, ettei hän koskaan olisi minun, tämä totuus iski minuun ja palautti minut todellisuuteen.

Mutta se ei lopettanut surkeuttani.

Minun oli kuljettava pitkä tie ja taistella epävarmuuksiani ja itsevarmuuttani vastaan. Mietin, olisiko ollut jotain, mitä olisin voinut tehdä toisin saadakseni tämän miehen rakastamaan itseäni. Miksi en ollut hänelle tarpeeksi? Miksi hän ei edes yrittänyt rakastaa minua?

Ja kyllä, vihasin häntä tavallaan siitä, ettei hän rakastanut minua siten, kuin olisin halunnut.

Mutta sitten, pitkän itsetutkiskelun jälkeen, ymmärsin, että oli parempi, että asiat menivät näin.

Koska kun ajattelen asiaa, viimeisin mitä haluan, olisi se, että joku rakastaisi minua säälistä ja koska hän tuntee puolestani pahoin. En halunnut jonkun rakastavan minua vain siksi, että minä rakastan häntä.

Lopulta tulin johtopäätökseen, etten minä voi syyttää tätä miestä mistään. Hän ei yksinkertaisesti voinut pakottaa itseään tuntemaan jotain, jota hän ei pystynyt tuntemaan. Eikä siinä ole mitään väärää. Kyllä, se sattui, mutta se oli todellisuus.

Enkä minä myöskään ollut syyllinen mihinkään. Kyllä, pitkään häpesin kaikkia asioita, joita tein, jotta saisin tämän miehen rakastamaan itseäni ja sitä vaivaa, jonka olin nähnyt jonkin sellaisen eteen, jota ei ollut olemassa. Mutta nyt tiedän, että minä vain rakastin miestä täydestä sydämestäni ja tuo rakkaus sokaisi minut. Eikä siinäkään ollut mitään väärää.

Ymmärsin, että jotkut ihmiset eivät vain ole tarkoitettu olemaan yhdessä. Ymmärsin, että jotkut rakkaudet eivät koskaan toteudu, vaikka kuinka paljon haluaisimme toisin.

Ja ymmärsin, että se on vain osa elämää.

Sacke Lance

Friday 5th of August 2022

Waoh vihdoinkin sain Macin takaisin elämääni sen jälkeen, kun olen ollut niin monien loitsujen huijauksena, mutta tohtori okpa sai hymyn huulilleni ja osoitti minulle loitsun voimat, sir, olet hieno mies, kiitos ja kunnia sinulle Tohtori okpa, ystäväni, haluan sinun auttavan minua kiittämään tohtori okpaa avusta, jonka hän antoi minulle tuomalla macin takaisin elämääni. voit tavoittaa tohtori okpan hänen sähköpostillaan: [email protected] tai solun numerosta: +27653527813.

Sacke Lance maa: Ruotsi

Patience Wallen

Thursday 4th of August 2022

Nimeni on Patience Wallen, haluan kiittää mahtavaa tohtori Okpaa avioliittoni palauttamisesta ja siitä, että minulla on jälleen onnellinen koti. Viimeiset 6 vuotta mieheni jätti minut ja 2 lasta, eikä minun ole ollut helppoa huolehtia heistä yksin. Kaiken kokemani jälkeen olin niin onnekas, että sain yhteyden suureen tohtori Okpan kanssa, joka toi mieheni takaisin voimakkaalla loitsullaan, ja kun kirjoitan tätä todistusta nyt, mieheni on olohuoneessa lasten kanssa ja olemme kaikki. elää onnellisesti. Haluan kiittää tohtori Okpaa siitä, mitä hän teki hyväkseni, ja suosittelen häntä kaikille, joilla on samanlaisia ongelmia joko avioliitto- tai parisuhdeongelmissa. Vakuutan teille, että tohtori Okpa palauttaa rakastajasi ja tekee sinut jälleen onnelliseksi. Tämä on tohtori Okpan yhteyshenkilö: [email protected] tai soita +27653527813

flowrer

Monday 10th of May 2021

Olen ollut naimisissa 19 vuotta, ja mieheni sanoi yhtäkkiä, että hän ei enää rakasta minua. Hän muutti ulos ja haki avioeroa 3 viikkoa eron jälkeen Avioliittovuosien seuraaminen satuttaa lopulta enemmän kuin itse helvetti. Olen ollut naimisissa vuosia siinä toivossa, että mieheni ja minä emme koskaan lähde, kun olemme asuneet niin paljon yhdessä. Kaikesta huolimatta hän kertoi minulle, että hän ei enää ollut kiinnostunut avioliitosta, en voinut sanoa, mikä johti tähän asiaan, meillä ei koskaan ollut todellista taistelua, joka voisi johtaa tällaiseen päätökseen. Olin niin paljon pahempi kuin en voinut jatkaa. Eräänä iltapäivänä olin kotona keskustelemassa verkossa läheisen ystävän kanssa ja luken artikkelia ja sitten nähdessäni kuinka nainen meni naimisiin. Se hämmästytti minua, koska en koskaan ajatellut sen olevan mahdollista, ajattelin ja yritin. Otin yhteyttä avustajaan, joka teki kaikki nämä ihmeet. Kun tein, kerroin hänelle kaikesta, mitä kokin avioliittoni aikana, ja sitten hän vakuutti minut lopettavan itkemisen ja uskovan, että mieheni muuttaa mieltään seitsemän päivän kuluttua. Tein parhaani uskoakseni siihen, joten tein kaiken, mitä hän pyysi, ja viimeisten seitsemän päivän jälkeen mieheni tuli pyytämään minua antamaan anteeksi hänelle, että hän halusi tavata meidät yhdessä ja joka on nyt yli viisi vuotta vanha. nyt olemme onnellinen perhe. Olenko todella kiitollinen tästä avusta siitä, mitä hän on tehnyt minulle, tarkoitan hänen ystävällisyyttään.Ota yhteyttä tähän suureen mieheen sähköpostitse [email protected]

Noplete

Wednesday 16th of December 2020

levitra wiki Hifebepe Artilk Online Pharmacies India

Christopher. loe

Saturday 26th of September 2020

Ole hyvä ja lue tämä todistus siitä, miten tohtori Sacre auttaa minua palaamaan entisen rakastajani Maria takaisin luokseni, Maria hajosi kanssani kahdesta syystä oltuaan parisuhteessa 2 vuotta ja muutama kuukausi, hän alkoi valittaa, että olin liian lihava ja minä ei voi tyydyttää häntä seksuaalisesti, olin hämmentynyt, sitten hän välitti, ystäväni kautta, jonka kanssa otin yhteyttä tohtori Sacreen, joka teki minusta täydellisen miehen, hän valmistaa minulle kasviperäisiä lääkkeitä, jotka vähentävät rasvaa ja saavat minut vahvaksi, on mies, ja valmista myös kasviperäisiä lääkkeitä peniksen laajentamiseen, minulla oli erittäin hyvä kehon muoto ja 12 cm: n penis nyt ilman sivuvaikutuksia, muutaman kuukauden kuluttua soitin hänelle, mutta hän kieltäytyi tulemasta takaisin luokseni, mutta rakastan häntä paljon, minä valittaa nopeasti tohtori Sacrelle avusta ja hän auttaa minua ja valaa loitsun hänestä ja 12 tunnin kuluessa hän muutti mieltään ja palasi luokseni, ja tänään olemme jälleen onnellisia on rakastaja, hän rakastaa minua nyt enemmän kuin ennen kaikkea kiitos Tohtori Sacre, ota yhteyttä tohtori Sacreen alla olevista tiedoista Sähköposti: [email protected] WhatsApp-numero: +2349076034359 Olen iloinen voidessani jakaa nämä tiedot kanssasi, kun luen, että tiedän, että ne auttavat jotakuta siellä

Christopher.