Skip to Content

5 Virhettä, Joita Me Kaikki Teemme Toipuessamme Myrkyllisestä Parisuhteesta

5 Virhettä, Joita Me Kaikki Teemme Toipuessamme Myrkyllisestä Parisuhteesta

Sinun vartalosi, mielesi ja sielusi on murskattu tämän henkilön toimesta, joka ei edes arvosta sinua tarpeeksi näyttääkseen kasvojaan sinulle enää koskaan. Hän todennäköisesti ilmestyy eteesi silloin tällöin ja tekee tästä kaikesta vieläkin vaikeampaa sinulle. Juuri tätä myrkyllinen ihminen tekisi.

Myrkylliset parisuhteet ovat pahimpia. Yhdessä vaiheessa alat jopa miettiä, mikä ihme sai sinut lankeamaan häneen alun perinkään ja miksi et lähtenyt aiemmin. Mutta usko minua, nuo ovat kysymyksiä, joihin sinun tulee etsiä vastaukset, koska kun kohtaat totuuden ja myönnät ongelmasi, se on ensimmäinen askel kohti toipumista.

Ollaan hetki rehellisiä – parantuminen tuntuu olevan äärimmäisen vaikeaa meille kaikille. Me itkemme, se sattuu, me haluaisimme mennä takaisin, mutta tiedämme, ettei meidän kannata ja me tunnemme niin paljon ja niitä on vaikea käsitellä.

Etenkin niin haavoittuvaisessa mielentilassa. Sinä et ole ainoa, joka käy näitä asioita läpi. Me syyllistymme kaikki samoihin virheisiin, kun toivumme myrkyllisestä parisuhteestamme.

Tehdäkseni siitä hieman helpompaa sinulle ja muistuttaakseni itseäni aiemmista virheistäni (jotta en toistaisi niitä enää), tässä on virheet, joita me teemme, kun toivumme myrkyllisestä parisuhteesta.

1. Me käymme läpi kaikki muistot päässämme

Kyllä, minä tiedän, että pääsi on täynnä muistoja, jotka ovat valokiilassa jälleen, mutta se on pahinta, mitä voit tehdä. Etenkin, jos olet edennyt hyvin toipumisprosessissasi ja sitten muistot välähtävät päähäsi ja kyyneleet alkavat valua varoittamatta.

Olen hyvin tietoinen siitä, että et pysty muuttamaan menneisyyttäsi etkä pyyhkimään muistojasi, mutta mitä sinä VOIT tehdä, on lopettaa käymästä läpi tuota kauhua enää uudelleen. Ajattelemalla noita kokemuksiasi elät niitä uudelleen ja avaat nuo haavat jälleen. Joten lopeta.

Keksi keino, jota käyttämällä et yksinkertaisesti salli muistojesi vallata sinua. Minulle se on sellaisen biisin soittaminen, joka ei millään tavalla liity menneisyyteeni ja vain hyppelen ympäri asuntoani kunnes voin taas paremmin.

2. Me haluamme kiirehtiä sitä

Minä olen tehnyt tämän monta kertaa. Yritin aina kiirehtiä toipumisprosessissani, koska luin netistä kaikista näistä metodeista, jotka voivat auttaa. Mutta Roomaakaan ei rakennettu päivässä ja me emme voi toipua nopeammin myöskään. Anna itsellesi se aika, jonka se vaatii. Usko minua, elämä ei tule olemaan sinulle vihainen, jos otat torkut silloin, kun sinulla on paniikkikohtaus, joka vei kaiken energiasi. Anna itsellesi aikaa juuri niin paljon, kuin toipumisesi vaatii.

3. Me ajattelemme, että joku muu hallitsee tunteitamme

‘Sydän on painava taakka’. Se on lainaus yhdestä lempielokuvastani. Sydän on hyvin painava taakka, etenkin jos se on rikki, joten meillä on taipumus etsiä apua muilta ihmisiltä ja se on virhe. On OK etsiä tukiryhmä, joka voi auttaa sinua, kuuntelee sinua, on siinä sinua varten.

Mutta ei ole OK, jos oletat heidän luopuvan omasta elämästään saadakseen sinut tuntemaan olosi paremmaksi. Sinun toipumisesi on omalla vastuullasi. Kaikki vastauksesi ongelmiisi on piilotettuna sinuun itseesi. Sinun ei tulisi pyytää muita ihmisiä jatkuvasti ratkomaan ongelmiasi.

4. Me palaamme takaisin

Valitettavasti monet naiset eivät siedä, että se päättyi niin kuin päättyi ja palaavat takaisin. Kyllä, minä myös. Myrkylliset ihmiset eivät luovuta niin helposti, joten he saattavat haluta löytää tiensä takaisin elämääsi, mutta älä koskaan edes harkitse palaamasta heidän käsivarsilleen vain koska toipumisprosessisi on vaikeaa juuri nyt. Pysy vahvana!

Olet tullut pitkän matkan ja kaiken pois heittäminen vain sen vuoksi, että he palasivat luoksesi, ei ole yhtään viisasta.

5. Kuvittelemme, ettemme koskaan rakasta enää

Tämä lannistaa meitä kaikkia eniten – ajatus siitä, ettemme koskaan enää rakastu. Olet käynyt läpi niin paljon tuskaa ja kärsimystä, olet viettänyt niin monta yötä itkien, että tuntuu ikuisuudelta siitä, kun olit viimeksi onnellisesti rakastunut.

Mutta älä luovu toivosta, sinä tulet rakastamaan jälleen! Sydämesi paranee ja vartalosi tulee olemaan valmis vastaanottamaan jonkun toisen halauksen. Siihen asti sinun tulee pysyä vahvana! Yhtenä päivänä kun kaikki tämä on ohi, sinä rakastat enemmän, kuin olet koskaan ketään rakastanut.