Skip to Content

7 Naistyyppiä, Joita Kaikki Miehet Pakenevat (Kirjaimellisesti Joka Kerta)

7 Naistyyppiä, Joita Kaikki Miehet Pakenevat (Kirjaimellisesti Joka Kerta)

Olisi hienoa, jos voisit olla paras versio itsestäsi koko ajan, kun olet parisuhteessa, mutta se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Jos elät kumppanisi kanssa, näytät hänelle ennemmin tai myöhemmin, miltä näytät huonoimpina päivinäsi. Ja jos hän ei hyväksy sinua juuri sellaisena kuin olet, hän ei ole oikea sinulle.

Jos hän ei pysty hyväksymään huonointa versiotasi sinusta, hän ei myöskään ansaitse parasta versiotasi sinusta. Loppujen lopuksi kyse on vain mieltymyksistä, mutta on olemassa tietyntyyppisiä naisia, joita miehet eivät voi sietää, ja he pakenevat heitä aina.

1.Epävarma tyttö

Tämän tyyppistä tyttöä kukaan mies ei haluaisi vierelleen. Miehet eivät ole hyviä ilmaisemaan tunteita, ja jos heidän vieressään on tyttö, joka kertoo jatkuvasti, että hänellä on paha mieli jostain asiasta, mies ei pysty lohduttamaan häntä oikealla tavalla.

Lisäksi pojat menevät mieluummin naimisiin vahvan tytön kanssa kuin sellaisen, joka ei ole niin varma teoistaan ja tunteistaan.

Vain jos tällainen tyttö on helvetin kuuma, hänellä voi olla jonkinlainen mahdollisuus miehen kanssa, mutta heti kun mies näkee hänen todelliset kasvonsa, hän häipyy.

2. Babysitter-tyttö

On mukavaa, kun tyttö huolehtii miehestään, mutta jos hän käyttäytyy kuin olisi miehen äiti, tilanne voi muuttua kiusalliseksi.

En sano, etteivätkö miehet tykkäisi hemmottelusta, mutta jos valmistelet hänen vaatteensa joka arkipäivä, kerrot hänelle, milloin hänen on mentävä suihkuun tai siivoat hänen tavaroitaan, olet enemmän kuin äiti etkä tyttöystävä.

Miehet yksinkertaisesti ajattelevat, että tuollaiset tytöt tukahduttavat heidät, koska he aina kertovat heille, mitä tehdä ja miten toimia, ikään kuin heillä ei olisi maalaisjärkeä. Jos siis teet niin, lopeta. Se voi pelastaa suhteenne.

3.Kullankaivajatyttö

On mukavaa ostaa tytöllesi jotain sieltä sun täältä, mutta jos hän on kanssasi vain kaikkien kalliiden lahjojen takia, joita hankit hänelle, ja eksoottisten matkakohteiden takia, joihin viet hänet, hän ei rakasta sinua vaan rahojasi.

Tämä tyttö tunnetaan kultakauppiaana, koska hän käyttää kumppaninsa rahaa päästäkseen korkeammalle sosiaalisessa arvoasteikossa ja helpottaakseen näin omaa elämäänsä.

Hän on joku, jolla on kylmä sydän, eikä hänestä tule koskaan naista, johon voit luottaa. Hän huolehtii vain omista tarpeistaan, etkä voi luottaa häneen, koska hän korvaa sinut paremmalla (lue: rikkaammalla) miehellä heti, kun mies ilmestyy paikalle.

4.Manipuloiva tyttö

Suhteiden pitäisi olla jotain, jonka osana nautimme, mutta jos tyttösi manipuloi sinua millään tavalla, se on jo tuomittu epäonnistumaan.

Pahinta manipulointia on seksiin liittyvä manipulointi, jossa kumppanisi vetäytyy seksistä, kunnes hän saa haluamansa.

Ja vaikka se tuntuisi lasten leikiltä, se on paljon muutakin. Se voi vahingoittaa ihmissuhteita ja yksilöitä monin tavoin ja saada heidät sulkemaan sydämensä sellaiselta ihmiseltä, joka on heidän arvoisensa.

5.Kokettityttö

On varsin hauskaa, jos sinulla on nainen, joka kiusaa sinua aika ajoin, sillä se on hyvä tapa tuoda vanha kipinä suhteeseenne.

Mutta jos hän tekee sitä koko ajan – eikä vain sinun kanssasi vaan myös muiden miesten kanssa – sinun on syytä tietää, ettei hän ole vaimomateriaalia.

Hän pelaa omaa peliään, ja hän haluaa tietää, miten reagoit, kun kohtaat paineita. Tämän tytön kanssa on vain hyvä pitää hauskaa, mutta hän ei ole oikea asia pitkällä aikavälillä.

6.Drama queen -tyttö

Tällainen tyttö ei pysty käsittelemään kaikkia ongelmia, joita elämä hänelle heittää, ja hän on jatkuvasti huolissaan jostain.

Hän syyttää sinua siitä, että hänen kampauksensa ei ole tänään hyvä, eikä hän koskaan ajattele, että ehkä hän on itse syypää tiettyihin huonoihin asioihin, joita hänen elämässään tapahtuu.

Hän tekee draamaa tyhjästä, eikä kuuntele sinua, kun käsket häntä rauhoittumaan ja selvittämään asiat parhaalla mahdollisella tavalla.

Hän on jääräpäinen loppuun asti, eikä hän koskaan kuuntele neuvojasi, vaikka ne olisivat kuinka hyviä.

7.Mustasukkainen tyttö

Tällainen tyttö näkee uhkia siellä, missä niitä ei oikeasti ole. Hän on mustasukkainen jokaisesta naisesta, joka astuu elämääsi, eikä hän luota sinuun, kun sanot jonkun olevan vain ystävä tai kollega.

Hän tekee aina ongelmia siellä, missä niitä ei ole, etkä pysty vakuuttamaan häntä siitä, että rakastat vain häntä etkä ole kiinnostunut muista naisista.

Hän on koko ajan epäluuloinen, ja se vie suhteenne lopulta katkeamispisteeseen.

Christine on kirjoittanut kirjan ‘Staring Into The Eyes Of Anxiety And Depression’, joka muuttaa tapasi taistella ahdistusta ja masennusta vastaan.