Skip to Content

5 Todistettua Tapaa Saada Hänet Kaipaamaan Sinua Hulluna

5 Todistettua Tapaa Saada Hänet Kaipaamaan Sinua Hulluna

“Poissaolo saa sydämen kaipaamaan.”

Useimmissa tapauksissa tämä on totta, ja naiset osaavat käyttää tätä sydäntä kaipaavaa asetta tehdäkseen miehensä voimattomiksi.

Heillä on omat erityiset tapansa saada heidät kaipaamaan kuin hullu. Itse asiassa näillä keinoilla naiset eivät huijaa miehiä tai petä heitä millään tavalla.

He vain muistuttavat miehiä siitä, miten upeita heidän naisensa ovat ja että he todella ovat onnekkaimpia miehiä saadessaan heidät. Tämä on täysin viatonta mutta tehokasta.

Joskus saattaa käydä niin, että te kaksi olette jostain syystä kasvamassa erilleen tai eroamassa. Tällaisissa tilanteissa olisi siis parasta pyrkiä joko kaikkeen tai ei mihinkään.

On parasta ottaa isot aseet esiin, koska kun asiaa katsoo, sinulla ei ole mitään menetettävää. Jos hän haluaa erota sinusta, hän tekee sen riippumatta siitä, mitä sinä teet.

Ei siis haittaa, jos yrität käyttää yhtä ässää hihassasi yrittäessäsi estää väistämätöntä.

Kun sanon “kaikki tai ei mitään”, tarkoitan, että sinun on pelattava, otettava riski.

Jos olette eronneet tai jos aistit, että olette eroamassa, koska paratiisissa on ongelmia, yritä tehdä joitakin alla kirjoitetuista asioista, jotta hän kaipaisi sinua kuin hullu.

“Se, joka ei riskeeraa mitään, ei voi voittaa mitään.”

1. Sulje hänet ulos

Jos rakastat jotakuta, on täysin normaalia, että haluat olla hänen kanssaan ja kommunikoida hänen kanssaan päivittäin. Sinun kannattaa katkaista yhteydenpito, jos haluat saada hänet kaipaamaan sinua.

Laske taso alaspäin. On normaalia, että haluat viettää jokaisen sekunnin hänen vierellään, mutta lopputuloksen vuoksi sinun on taisteltava luonnollisia halujasi vastaan.

Yleensä useimmat naiset eivät voi vastustaa tekstiviestejä miehilleen, kun he todella haluavat.

Hitto, niin on käynyt minullekin. Tiedän, mitä haluan saavuttaa, mutta en voi itselleni mitään, joten tekstaan hänelle.

Jos onnistut katkaisemaan hänen yhteydenottonsa, hän (lupaan sen) alkaa ihmetellä, miksi et vastaa hänen tekstiviesteihinsä ja puheluihinsa, ja hän todennäköisesti tekee asialle jotain. Hän alkaa kaipaamaan sinua.

Muista: Ole sinnikäs tässä asiassa, jos haluat saavuttaa tavoitteesi.

2. Anna hänen mennä

Sinun täytyy lopettaa hänen profiilinsa tarkistaminen sosiaalisessa mediassa. Sinun on lakattava nalkuttamasta siitä, että hän tulee myöhään illanvietosta.

Sinun täytyy lopettaa hänen tarkistamisensa, kun hän on ulkona ystäviensä kanssa. Sinun on yksinkertaisesti teeskenneltävä, että olet menettänyt kiinnostuksesi.

Teeskennellä, ettet ole enää niin kiinnostunut hänestä. Anna hänen tehdä, mitä hän haluaa.

Hän luultavasti jopa tekee asioita tahallaan nähdäkseen, kuinka pitkälle olet valmis menemään. Älä taivu paineen alla ja sen sijaan kestä sitä, mitä olet aloittanut.

Tämä saa hänet ajattelemaan. Hän alkaa sekoilla, koska hän luulee, että olet viilentynyt etkä enää ole ihastunut häneen, ja hän tekee aivan varmasti kaikkensa saadakseen sinut takaisin.

3. Ole se, joka lopettaa keskustelun

Kun olet sulkenut hänet ulkopuolelle ja vähentänyt yhteydenpitoa häneen, hän ottaa sinuun yhteyttä ensimmäisenä. Hän lähettää sinulle tekstiviestejä tai soittaa sinulle jutellakseen.

Joka kerta, kun te kaksi puhutte, sinun on oltava se, joka lopettaa keskustelun – riippumatta siitä, suljetko puhelimen ensin tai lähetätkö “hyvää yötä”-tekstin ensin.

Tiedän, että tämä on sinulle vaikeaa, koska välität hänestä ja haluat puhua hänen kanssaan, mutta sinun on pysyttävä vahvana saadaksesi haluamasi.

Sinun on näytettävä hänelle, millaista hänelle olisi, jos hänellä ei olisi sinua elämässään.

4. Vietä enemmän aikaa ystävien kanssa

Ei, tässä ei ole kyse siitä, että teeskentelet pitäväsi hauskaa julkaisemalla kuvia sosiaaliseen mediaan. Siinä ei ole mitään järkeä. Sinun täytyy olla aidosti onnellinen ja pitää hauskaa.

Mene ulos ystävien kanssa, nauti yksinkertaisesti ja yritä olla ajattelematta häntä. Yritä pyyhkiä hänet pois muististasi, jotta saat paineita pois.

Rentoudu ja unohda hänet muutamaksi tunniksi. Käy ottamassa pari drinkkiä, mene konserttiin – riehu.

Näytä hänelle, että voit pitää hauskaa ja nauttia elämästä ilman häntä. Hän ei ole maailmankaikkeutesi keskipiste (ainakaan hänen ei pitäisi olla) ja sinun on tehtävä se hänelle selväksi.

5. Jätä hänet haluamaan lisää

Sinun pitäisi aina jättää hänet kaipaamaan lisää. Se ei ole helppo leikki, varsinkaan jos olet hulluna häneen, mutta jos laitat kaikki korttisi heti pöytään, niin missä siinä on mysteeri?

Hän kyllästyy sinuun, jos näytät kaiken, mitä sinulla on. Anna sitä hänelle vähän kerrallaan niin, että joka kerta, kun olette yhdessä, voit yllättää hänet jollain uudella. Hän jää koukkuun!

Naiset, loppujen lopuksi tärkeintä on vain se, että näytät hänelle, että rakastat itseäsi ja että pärjäät hyvin hänen kanssaan tai ilman häntä!