Skip to Content

11 Alitajuista Asiaa, Joita Miehet Tekevät, Kun He Rakastuvat Päätä Pahkaa Naiseen

11 Alitajuista Asiaa, Joita Miehet Tekevät, Kun He Rakastuvat Päätä Pahkaa Naiseen

Kun mies rakastuu, hän tekee melkein mitä tahansa sinun vuoksesi sen sijaan, että kertoisi siitä etukäteen.

Se kuulostaa hieman epäloogiselta, mutta useimmat miehet eivät kerro tunteistaan niin suoraan.

Se ei johdu siitä, etteikö heillä olisi niitä tai etteivät he pelaisi pelejä, vaan siitä, että he tuntevat olonsa epämukavaksi ilmaista niitä, he eivät halua edetä liian nopeasti tai he pelkäävät loukkaantuvansa.

Olipa salailun syy mikä tahansa, yksi asia on varma – he eivät pysty salaamaan sitä kovin pitkään.

Heidän käytöksensä huutaa, että he ovat rakastuneita, ja se on heidän kontrollinsa ulottumattomissa.

Tietämättään he todistavat ihastuksensa ja rakkautensa antamalla enemmän kuin sanoja naiselle, johon he ovat hulluna.

Kun mies ihastuu naiseen, hän käyttäytyy eri tavalla.

Hän tekee tiettyjä asioita oletusarvoisesti ajattelematta niitä hetkeäkään – hänen alitajuntansa ohjaa häntä. Jos hän on rakastunut sinuun, voit huomata sen näin.

1. Hän tekee kaikkensa tehdäkseen sinut onnelliseksi

Hän tekee joskus asioita, jotka eivät ole kovin kiinnostavia tai hänen mieleisensä, vain jotta hän voisi täyttää sinulle toiveesi.

Parasta kaikessa on se, että hän ei valita siitä. Hän on valmis astumaan ulos mukavuusalueeltaan vain siksi, että hän voisi saada hymyn kasvoillesi.

2. Hän ottaa yhteyttä ainakin kerran

Hän ei voi kuvitella koko päivän kuluvan ilman, että hän ainakin kuulee sinusta.

Riippumatta siitä, mitä hänellä on meneillään elämässään, hän ainakin tekstaa ja katsoo, miten sinulla menee.

Hän haluaa tietää sinun päivästäsi tai kertoa sinulle jotain mielenkiintoista omastaan.

Hänellä ei ehkä ole aikaa tai tahtoa tekstata liian usein, mutta hän näkee tarpeeksi vaivaa antaakseen sinun tietää, että olet hänen mielessään ja että hän välittää sinusta.

3. Ei tule olemaan mitään ontuvia tekosyitä

Hän saattaa olla kiireinen, mutta hän löytää aina aikaa sinulle. Hänellä ei ole tarvetta kertoa sinulle mitään tekaistuja tarinoita siitä, miksi hän ei tehnyt sitä tai tätä.

Hän yrittää olla täsmällinen, jotta hän ei anna sinun odottaa. hän kertoo sinulle totuuden, vaikka se ei olisi hänen edukseen.

Hän seisoo jokaisen sanansa takana, ja jos hän on antanut sinulle lupauksen, hän tekee parhaansa pitääkseen sen.

4. Yhdessä viettämänne aika on laadukast

Kun hän on kanssasi, hän on siellä sataprosenttisesti. Hän ei tuijota puhelintaan, jos vietätte vain muutaman arvokkaan tunnin yhdessä.

Hän tekee teille suunnitelmia lähteä ulos tai tehdä jotain uutta ja jännittävää.

Hän ei ehkä tee kaikkea sääntöjen mukaan, mutta hän huolehtii siitä, että tunnet olosi hyväksi ympärilläsi, ja hän arvostaa yhdessä viettämäänne aikaa riippumatta siitä, mitä teette.

5. Hän haluaa sinut lähelleen

Kun olette yhdessä, hän varmistaa, että olet fyysisesti lähellä häntä.

Hän pitää kädestäsi kiinni tai hyväilee hieman käsivarttasi, kun puhutte. Halailua tulee olemaan paljon aina, kun siihen tarjoutuu tilaisuus.

Hänen suudelmansa kertovat omia tarinoitaan. Hänen halauksensa ovat juuri sopivia – eivät liian tiukkoja, eivät liian löysiä. Hän haluaa olla kanssasi intiimi sekä seksuaalisesti että henkisesti.

6. Hän ei pelkää puhua tulevaisuudesta

Kun hän puhuu tulevaisuudesta, hän ottaa sinut mukaan. Se voi olla jotain suurta, kuten maininta yhteen muuttamisesta, avioliitosta ja lapsista, ja se voi olla jotain yksinkertaisempaa, kuten matkan suunnitteleminen tai sinun pyytäminen hänen seuralaisekseen jonkun häihin.

Ottamalla sinut mukaan minkäänlaisiin tulevaisuudensuunnitelmiinsa hän sanoo: “Aion jäädä tänne. Toivottavasti sinäkin pysyt.” sanomatta sanaakaan.

7. Hän ei koskaan tee samaa virhettä kahdesti

Jos hän on tehnyt jotain, joka on suututtanut tai loukannut sinua ilman, että hän on huomannut tehdä niin, hän pyytää vilpittömästi anteeksi ja tekee parhaansa, jotta hän ei tekisi sitä uudelleen.

Hän kunnioittaa sinua eikä ikinä uneksisi satuttavansa sinua tahallaan.

Kun hän ei toista virheitään, hän itse asiassa kertoo sinulle, kuinka paljon onnellisuutesi merkitsee hänelle, eikä hän koskaan tekisi mitään vaarantaakseen sitä.

8. Hän puhuu sinulle kaikesta ja kaikesta

Hän kertoo sinulle itsestään asioita, joita hän ei luultavasti kertoisi kenellekään – asioita, joita hän saattaa pitää noloina, asioita, jotka vaivaavat häntä ja arkisia asioita elämästään.

Hän haluaa myös tietää sinusta kaiken. Älä siis ihmettele, jos juttelette koko yön. Keskustelu vain virtaa.

9. Hän on todellinen itsensä sinun seurassasi

Hän ei mieti jokaista sanaa, joka suustaan tulee, joten joskus hän saattaa jopa sanoa jotain, mikä ei sovi sinulle. Mutta hänellä ei ole koskaan aikomustakaan loukata sinua.

Hänestä vain tulee niin huoleton, että hänen aivonsa lakkaavat toimimasta kunnolla.

Hän kertoo myös joitakin henkilökohtaisia kornia ja ei niin siistejä asioita itsestään, jotta voisit tutustua häneen oikeasti. Hän vain tuntee olonsa mukavaksi lähelläsi.

10. Hän haluaa pitää sinut turvassa

Kun mies todella välittää, hän siirtyy tähän suojelumoodiin ja haluaa tietää, että olet koko ajan turvassa. Hän tulee apuun ja auttaa sinua pienissä asioissa.

Hän asettuu puolellesi, kun riidellään, eikä hän anna kenenkään puhua sinua alaspäin, koska olet hänen kultansa.

Hän on tarkkaavainen ja huolissaan sinusta, joten vähintä, mitä hän tekee, on sanoa jotain sellaista kuin: “Lähetä minulle tekstiviesti, kun tulet kotiin”. “Voitko jo paremmin?”, kun sinulla on flunssa, on myös hyvin yleistä.

11. Hän ei edes uneksisi vaihtavansa sinua

Hän hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Hän pitää sinusta kaikkine puutteinesi ja täydellisyyksinesi.

Ainoa poikkeus on, kun hänestä tuntuu, että jokin käyttäytymisessäsi aiheuttaa ongelmia suhteessanne.

Silloin hänestä tuntuu, että hänen on sanottava jotain ja rohkaistava teitä saavuttamaan jokin kompromissi. Hän odottaa sinun tekevän samoin, kun kyse on hänestä.