Skip to Content

13 Syytä, Miksi Kiltit Tytöt Lähtevät Pois

13 Syytä, Miksi Kiltit Tytöt Lähtevät Pois

Kiltit tytöt ovat äärimmäisen hyvää parisuhdemateriaalia. He ovat niitä, jotka edelleen uskovat rakkauteen ja romantiikkaa. He rakastavat ajatusta rakkaudesta ja he ovat maailman kovimpia rakkaudesta intoilijoita.

Me puhumme noista tytöistä, jotka innostuvat ihmisistä, joita he rakastavat, noista jotka eivät lähde, kun asiat menevät hankaliksi. He asettavat aina muut edelleen ja pysyvät ja taistelevat rakastamiensa ihmisten puolesta.

He löytävät toivon palasia sieltä, mistä kukaan muu ei ymmärrä edes etsiä ja pysyvät, vaikka muut olisivat lähteneet jo kauan sitten.

Hyvilläkin tytöillä on rajansa myös. Joskus, vaikka he eivät haluaisi sitä tehdä, myös he lähtevät pois. Joskus, vaikka kuinka kovasti he haluaisivat jäädä, heidän täytyy lähteä.

Vaikka he vihaavat luovuttamista, säästääkseen itsensä, joskus heidän täytyy tehdä se, mitä kukaan ei uskoisi heidän tekevän. Joskus myös kiltit tytöt lähtevät pois.

1. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun heitä pidetään itsestään selvyytenä

Heidän odotetaan olevan aina saatavilla ja aina laittavan elämänsä holdiin toisen vuoksi. Mutta tämä saattaa olla uuvuttavaa joskus.

Etenkin silloin, kun heitä pidetään itsestään selvytenä. Kun kukaan ei arvosta heidän tekojaan ja silti suuttuvat kun he yrittävät sanoa ’ei’, silloin on vaikea olla kiltti.

Koska he vihaavat tappelemista eivätkä pysty selviytymään voittajina myrkyllisten ihmisten kanssa, he yksinkertaisesti lähtevät pois ja näyttävät, miltä tuntuu olla ilman heitä.

2. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he ymmärtävät, että heitä vain käytetään

Kun heitä pidetään itsestään selvyytenä jatkuvasti, kun he tekevät kaikkia niitä asioita toisten puolesta eikä kukaan koskaan ole siinä heitä varten, kun he sitä tarvitsevat, valo syttyy heidän päänsä päällä ja viimein he ymmärtävät, että heitä vain käytetään toisten ihmisten tarpeiden tyydyttämiseen.

Tämä sattuu heihin eniten ja sen sijaan, että he antaisivat toisten antaa hänen kärsiä ja käyttää häntä enemmän, he valitsevat lähteä pois.

3. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he ymmärtävät, että heitä manipuloidaan

On olemassa ihmisiä, jotka vain odottavat rukouksen lankeavan heidän käsivarsilleen ja kun tämä kerran toteutuu, he eivät päästä irti. Kun kiltit tytöt ajautuvat myrkyllisten ihmisten elämään, nuo myrkylliset ihmiset käyttävät heitä niin paljon kuin pystyvät.

Mutta pahinta on se, että he manipuloivat heitä saadakseen haluamansa. Ja vaikka kilteiltä tytöiltä vie aikansa huomata, että heitä manipuloidaan ja käytetään täyttämään toisen ihmisten tarpeita, he pakkaavat laukkunsa ja lähtevät tämän ymmärrettyään.

4. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he ovat viimeinen asia sen ihmisen listalla, joka on heillä ensisijaisena

On totta, että kiltit tytöt pysyvät kauemmin kuin muut ja että he taistelevat rakkautensa vuoksi viimeiseen pisteeseen asti kaikin voimin. Mutta kun he ymmärtävät, että taistelevat väärän ihmisen puolesta, he myös lähtevät.

He eivät jatkuvasti aseta jotain sellaista ensisijalle, jonka listalla he ovat viimeisenä. Kun he näkevät tämän eroavaisuuden, ainoa asia, jota he pystyvät tekemään, on lähteä pois.

5. Kiltit tytöt lähtevät pois, koska he vihaavat joutua jatkuvasti taistelemaan huomiosta

He eivät ole niitä, jotka haluavat olla huomion keskipisteenä aina. He eivät saa raivokohtauksia eivätkä ole niin itsekkäitä, että pyytäisivät sinua unohtamaan maailman ja keskittyvän vain heihin.

Mutta he lopulta väsyvät, jos he joutuvat jatkuvasti taistelemaan huomiostasi. Jos heidän tulee anella sinua huomaamaan heitä, silloin sinä et ole sen arvoinen ja kun he ymmärtävät tämän, he lähtevät pois.

6. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he tuntevat, ettei heillä ole merkitystä

Jos näytät teoillasi, että he eivät merkitse sinulle mitään, mutta jatkat siitä puhumista, kuinka tärkeitä he ovat sinulle, lopulta he alkavat katsoa, mitä sinä teet eikä sitä, mitä sinä sanot.

Kun kiltit tytöt tuntevat, ettei heillä ole väliä, he eivät taistele todistaakseen sinun olevan väärässä. He lähtevät ja antavat aikansa jollekin sellaiselle, jolle heillä on merkitystä. Se on niin yksinkertaista.

7.Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he ymmärtävät, että he ovat ainoita, jotka yrittävät

Mikä pointti on siinä, että antaa kaikkensa sellaiselle, joka ei välitä edes nostaa sormeaan sinua varten? No, suoraan sanottuna – siinä ei ole mitään pointtia.

Jos kiltit tytöt näkevät, että he ovat ainoita, jotka yrittävät, ei kestä kauaakaan heidän tajuta, että on parempi lähteä ja yrittää jonkun sellaisen kanssa, joka oikeasti haluaa auttaa heitä rakentamaan tervettä parisuhdetta.

8. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he eivät näe tulevaisuutta

Kuka tahansa normaali ihminen lähtisi, kun he eivät näe, että te kaksi ette oikeasti toimi tai teillä ei ole tulevaisuutta. Jos et tee tilaa heille sinun elämässäsi, jos heidän täytyy jatkuvasti miettiä, onko hänellä paikkaa elämässäsi, se tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole suunnitelmissa jakaa tulevaisuuttasi heidän kanssaan.

Ja miksi heidän tulisi taistella sijasta elämässäsi, kun on olemassa joku, joka on onnellinen tehdessään tilaa elämässään eikä sitä tarvitse häneltä pyytää.

9. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun heidän yrityksiään ei arvosteta

He yrittävät liian kovaa ja he yrittävät liian kauan. Vaikka muut olisivat lähteneet jo kauan sitten, kiltit tytöt jäävät ja taistelevat. He tuplaavat vaivannäkönsä ja he yrittävät vieläkin kovemmin, mutta kun he näkevät, ettei heidän yrittämistään arvosteta, kun he näkevät, että kaikki mitä he tekevät menee hukkaan, silloin heidän hälytyskellonsa kertovat sen, että on aika lähteä.

Ja he lähtevät tietäen, että tekivät kaiken, minkä pystyvät, mutta sen ei vain ollut tarkoitettu olevan niin.

10. Kiltit tytöt lähtevät, kun he eivät saa rakkautta, jonka ansaitsevat

Suurimmat taistot, jotka he käyvät on silloin, kun he miettivät, lähteäkö niiden luota, joita he rakastavat. Koska joskus ihmiset, joita he rakastavat, eivät rakasta heitä takaisin.

Ja joskus he eivät saa sitä rakkautta, jonka he ansaitsevat. Ihmiset, joita kiltit tytöt rakastavat, usein ottavat tarjotun rakkauden vastaan ilman, että antavat sitä takaisin. Kun kiltit tytöt ovat antaneet kaiken rakkautensa ja vieläkään eivät saa mitään takaisin, ainoa asia, minkä he voivat tehdä, on lähteä pois.

11. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun heitä sattuu liian paljon

Joskus he antavat kaiken rakkautensa väärälle ihmiselle. Joskus heidän toiveensa ja unelmansa särjetään, kun he näkevät, että heidän rakkautensa on yksipuoleista. Kun tämä tapahtuu, he hajoavat.

Kun ihminen, jota he rakastavat, aiheuttaa vain tuskaa, kun he jatkuvasti saavat iskuja sydämeensä, kun rakkaus, jota he tuntevat, sattuu liian paljon, he pakkaavat tavaransa ja ottavat rakkautensa mukaansa ja lähtevät.

12. Kiltit tytöt lähtevät, kun he tuntevat, etteivät ole tarpeeksi hyviä

Useimmissa tapauksissa kiltit tytöt tietävät arvonsa. He tietävät, mitä ansaitsevat ja he tietävät olevansa liian hyviä muille. Mutta joskus tapahtuu niin, että ihmiset kohtelevat heitä sillä tavalla, etteivät he olisi tarpeeksi hyviä tullakseen rakastetuksi.

Joskus ihmiset saavat heidät tuntemaan niin, etteivät he ole tarpeeksi hyviä ja että he eivät ansaitse kumpaakaan, rakkautta tai oikein kohtelua. Ja kun heidän mielensä kiljuu yhtä asiaa ja kun sinä kerrot, etteivät he ole tarpeeksi hyviä, he lähtevät pois ja säästävät järkensä.

13. Kiltit tytöt lähtevät pois, kun he ovat saaneet tarpeekseen

On totta, että kiltit tytöt taistelevat rankimmin. On totta, että he pysyvät kauemmin kuin muut ja he uhmaavat normeja ja standardeja sen suhteen, kuinka paljon tuskaa kukaan pystyy kestämään. Mutta he ovat myös niitä, jotka kuulevat hälytyskellojen soivan lujaa ja kirkkaasti ja toimivat asianmukaisesti.

Huolimatta rakkaudestaan, jos heitä käytetään, manipuloidaan, väärin kohdellaan ja pidetään itsestään selvyytenä, he lähtevät pois. Ja vaikka pois lähteminen saattaa sattua rajusti, he eivät koskaan kadu sitä, koska he tietävät tehneensä kaiken mahdollisen – mutta väärälle ihmiselle, edes parhaalle kiltille tytölle se vain on liikaa.