Skip to Content

7 Selvää Merkkiä Siitä, Että Olet Löytänyt Sielunkumppanisi

7 Selvää Merkkiä Siitä, Että Olet Löytänyt Sielunkumppanisi

“Sielujen välinen side on ikivanha – vanhempi kuin planeetta.” ~ Dianna Hardy

Siitä hetkestä lähtien, kun synnymme, sielumme on tarkoitettu saamaan vastineen. Ennen kuin ihmiset tapaavat ja rakastuvat todellisessa fyysisessä maailmassa, heidän sielunsa kohtaavat henkimaailmassa.

He luovat katkeamattoman siteen, joka muuttuu todelliseksi koskettavaksi rakkaudeksi.

Teillä on oltava puolisonne – toinen puoliskonne – koska me kaikki olemme epätäydellisiä. Niin paljon kuin haluaisimmekin uskoa, ettemme tarvitse ketään, tarvitsemme.

Tarvitsemme jonkun, jonka kanssa voimme jakaa taakkamme. Tarvitsemme jonkun, joka on kalliomme, kun joudumme mielemme synkkiin paikkoihin.

Tarvitsemme jonkun täydentämään meidät.

Tuo joku auttaa sinua olemaan parempi versio itsestäsi. Hän tekee sinusta paremman ihmisen. Hän saa kaikki myönteiset piirteesi voittamaan kielteiset.

Hänellä on kyky tehdä sinusta lähes täydellinen – paras, mitä voit olla.

On yksi pieni asia. Olen kuullut, kuinka ihmiset sanovat, ettei sielunkumppaniaa ole olemassakaan – että tämä ajatus on pelkkää puppua.

Mutta olen eri mieltä siitä. Katsokaas, jokaisella on toinen puoliskonsa – siitä ei voi keskustella. Joskus ihmiset eivät vain osaa tunnistaa sitä.

Kukaan ei sano, että yhteyden luominen sielunkumppaniin on helppoa, koska se on tarkoitettu teille. Se ei tarkoita, etteikö te kaksi kävisi läpi samoja parisuhdeongelmia kuin muutkin.

Jokaisen suhteen alku on vaikea, niin myös sielunkumppanisi kanssa. Älä odota, että maailmasi on väriltään vaaleanpunainen ja kukkamainen. Se on sama maailma kuin ennenkin.

Ainoa asia, joka on erilainen, on se, että sinulle on annettu mahdollisuus tunnistaa sielunkumppanisi, koska hän saattaa olla valepuvussa.

Älä pelaa tuota tilaisuutta pois. Yritä sen sijaan kovasti saada se toimimaan, koska ajan myötä kaikki kova työsi ja kaikki sijoituksesi suhteeseesi maksavat itsensä takaisin.

Jos kamppailet sen selvittämisen kanssa, onko hän sielunkumppanisi vai ei, tässä on muutamia ilmeisiä merkkejä, jotka voivat auttaa sinua saamaan sumean kuvan selkeämmäksi:

1. Hän on kannustava

Sinua ei koskaan jätetä roikkumaan. Mitä ikinä päätätkin tehdä, hän tukee sinua.

Vaikka hänen mielestään se ei ehkä olisikaan kaikkein fiksuin liike, hän on tukenasi, koska hän tietää, miten tärkeää on tehdä virheitä.

Niistä oppii. Hän antaa sinun tehdä virheen, mutta on tukenasi, kun epäonnistut. Ja se on ihan ok. Sinulla on hänen tukensa jatkaa yrittämistä.

2. Se on kuin tuntisitte toisenne

Näin tapahtuu, kun tapaat jonkun, jonka kohtalo on ollut tavata. Sinulla on tunne, että olet jo tavannut hänet.

Hänen kasvonsa näyttävät tutuilta ja hänen liikkeensä niin luonnollisilta – aivan kuin olisit nähnyt hänen eleensä tuhat kertaa ennenkin.

Entä déjà vu? Entä ne kerrat, jolloin olisit voinut vannoa, että on tapahtunut täsmälleen sama tilanne täsmälleen saman henkilön kanssa? Miten se on mahdollista, kun tapasit hänet vasta toissapäivänä?

3. Olet samalla sivulla

Kun te kaksi tapaatte, puhutte kaikesta – jaatte elämäntarinoita, harrastuksia jne. Näin luotte syvemmän siteen.

Ja jossain vaiheessa huomaatte, että teillä on, jos ei sama, niin ainakin samanlainen moraali ja arvomaailma.

Olette samanlaisia ihmisiä. Siksi teidän on niin helppo puhua toiselle puoliskollenne.

Siksi hän ymmärtää kaiken, mitä sanot. Siksi hän ymmärtää, miltä sinusta tuntuu. Koska hän voi samaistua siihen.

4. Hän saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi

Aina kun olet pulassa tai olet vain allapäin, kaipaat hänen syliään. Sinun täytyy vain olla hänen sylissään.

Hänen vartalonsa lämpö, hänen hengityksensä ja sydämenlyönnit saavat sinut tuntemaan olosi turvalliseksi. Olet varma, ettei kukaan tai mikään tässä maailmassa voi koskettaa sinua.

Jopa silloin, kun säteilet negatiivista energiaa, hänellä on siihen ratkaisu. Hän imee tuon energian sinusta pois positiivisuudellaan. Ja jälleen kerran tunnet olosi turvalliseksi.

5. Hän on luotettava

Et ikinä, ikinä, ikinä salaisi häneltä mitään. Et tunne sitä painetta ja hämmennystä, jota saattaisit tuntea muiden seurassa.

Voit kertoa hänelle aivan mitä tahansa. Se johtuu siitä, että tiedät hänen kuuntelevan kaiken, mitä sinulla on sanottavana. Hän antaa sinulle neuvoja, jos hänellä on niitä.

Siksi voit luottaa häneen. Koska tiedät, ettei hän tuomitse sinua. Hän voi vain auttaa sinua.

6. Tunnette toisianne kohtaan

Se on telepaattinen yhteys. Vaikka et haluaisi kertoa hänelle, että sinulla on jostain syystä kipuja, hän tietää sen – hän tuntee sen.

Yksi katse silmiisi riittää, jotta hän tajuaa, että jokin on vialla.

Ja vaikka kuinka yrität salata sen, epäonnistut.

Ja kun hän näkee, että sinulla on tuskaa, hän tuntee sinua kohtaan. Hän tuntee tuon tuskan omassa ihossaan – aivan kuin hänelle olisi tapahtunut jotain pahaa.

Koska olette yhtä. Se, mikä satuttaa sinua, satuttaa myös häntä.

7. Tiedät sen.

Jokin syvällä sisimmässäsi kertoo sinulle, että hän on se oikea sinulle. Se on jotain, mitä kukaan ei voi koskaan selittää sanoin.

Se on jotain, joka on käsittämätöntä ja siksi salaperäistä.

Se on kuin jokin henkinen voima, joka työntää teitä kohti toisianne, ja jokainen pieni asia loksahtaa kohdalleen.

Noin sitä pitää. Tulette kokemaan kaikki nämä merkit ennemmin tai myöhemmin. Olkaa vain tarpeeksi viisaita tunnistamaan ne.

Sielunkumppaneita on vain yksi. Jos ikävöit häntä, kuka tietää, tapaatko hänet uudelleen?

Mutta toisaalta, jos sinulla on ikävä häntä, tarkoittaako se, ettei siellä ole ketään muuta sinulle?

Ja jos on – minne kaikki tunnistamattomat sielut menevät?