Skip to Content

7 Ilkeää Asiaa, Joita Hän Tekee Eron Jälkeen

7 Ilkeää Asiaa, Joita Hän Tekee Eron Jälkeen

Kun mies käy läpi eroa, hän on aluksi kunnossa, mutta sitten hän todennäköisesti menee hieman, sanotaanko, sivuraiteelle. Hän tekee asioita saadakseen sinut tuntemaan itsesi mustasukkaiseksi tai saadakseen sinut kaipaamaan häntä ja haluamaan hänet takaisin.

Se ei välttämättä tarkoita, että hän todella haluaa sinut takaisin, mutta on vain hänen luonteeseensa kuuluvaa tehdä tällaisia asioita.

Nämä ovat 7 ilkeintä asiaa, joita exäsi tekee sen jälkeen, kun olet eronnut hänestä:

1. Sosiaalisen median toiminta

Hän tulee aktiivisemmaksi kaikilla sosiaalisen median alustoilla, joita sinäkin käytät. Hän julkaisee kuvia itsestään klubeilla muiden tyttöjen kanssa tai kuvia, joissa hän matkustaa jonnekin – kaikkea osoittaakseen, että hänellä menee hyvin sinun jälkeesi ja että hän nauttii elämästä paremmin kuin silloin, kun hän oli kanssasi.

Lisäksi hän postaa joitakin sydäntä särkeviä sitaatteja, jotka on selvästi osoitettu sinulle. Mutta sinä et ole siitä huolissasi, koska olet parempi kuin se.

2. Ystävällisyys

Hän tulee olemaan äärimmäisen ystävällinen ja ystävällinen muille, erityisesti yhteisille ystävillenne. Jos hän näkee jonkun heistä kadulla, häntä tervehditään leveällä hymyllä ja kutsulla drinkille.

Hän puhuu taas siitä, miten hyvin hän voi ja miten hauskaa hänen elämänsä on nyt, jos et ollut nähnyt sitä Facebookissa ja ystäväsi voivat nyt kertoa sen sinulle.

3. Pahaa puhetta

Hän haluaa, että kaikki tietävät myös hänen puolensa tarinasta. “Se ei ollut minun vikani, minäkin otin paljon paskaa”.

4. Tekstiviestit

Hän lähettää sinulle joskus epäolennaisen tekstiviestin, luultavasti ainoana tarkoituksenaan ärsyttää sinua ja tehdä sinut hulluksi.

5. Välttelee sinua julkisesti

Kun hän näkee sinut julkisesti, hän yrittää välttää puhumista kanssasi tai välttää sinua kokonaan. Vielä pahempaa on, että hän kävelee aivan viereesi, mutta ei edes sano “hei”.

Tämä vain todistaa, ettei hän koskaan ollut tarpeeksi mies, ei edes silloin, kun olitte yhdessä.

6. Uuden tyttöystävän löytäminen

Ei ole mitään väärää siinä, että jatkat elämääsi ja löydät nopeasti jonkun uuden, mutta hän pakottaa itsensä tekemään niin, ja kun hän tekee niin, hän on varma, että olet ensimmäinen, joka saa tietää asiasta.

Se ruokkii hänen egoaan, kun tietää, että olet tietoinen hänen uudesta tyttöystävästään ja että olet tietoinen siitä, miten mahtavaa hänen elämänsä nyt on. Tietenkin käsittelet asian kuin oikea nainen ja onnittelet häntä, etkä anna hänelle mitään, millä ruokit hänen egoaan.

7. Yrittää saada sinut takaisin

Loppujen lopuksi hän tajuaa, mitä hän menetti, ja yrittää saada sinut takaisin. Hän lähettää sinulle viestejä, lupaa, että hän on muuttunut ja että sinun pitäisi antaa hänelle uusi mahdollisuus. Mutta sinä olet sitä fiksumpi.

Tiedät, että tuollainen mies ei koskaan muutu ja että olet jo täysin kunnossa omillasi tai löytänyt jonkun, joka on vihdoin sinun arvoisesi. Tilanne on sinulle joka tapauksessa win-win.