Skip to Content

Kaikille Miehille, Jotka Seurustelevat Ilman Aikomusta

Kaikille Miehille, Jotka Seurustelevat Ilman Aikomusta

Sinulla on tausta suhteissa, mikä antaa meille illuusion siitä, että seurustelet tarkoituksella. Luotamme sinuun ja rakastumme – rakastumme syvästi sinuun pidättelemättä itseämme.

Emme ole koskaan tunteneet sellaista rakkautta aiemmin: intensiivistä, intohimoista ja spontaania. Ei hetkeksikään tunnu siltä, että se olisi väliaikaista.

Laskimme puolustuksemme, heitimme kaikki epävarmuutemme menemään ja rakastamme sinua nyt niin, kuin emme koskaan lopettaisi rakastamista. Johdatat meitä sitoutumisella, rakkaudella ja halulla.

Kunnes eräänä päivänä et enää niin tee. Päätät, että asiat eivät enää ole helppoja ja käteviä sinulle. Pahinta on, ettemme voi tehdä asialle mitään.

Ajautuimme syvälle ongelmiisi sitoutumisen suhteen, epävarmuuteesi ja pelkoosi asettua ja olla rakastettu.

Valutimme vielä syvemmälle omiin epävarmuuksiimme siitä, ettet pidä meitä tarpeeksi hyvinä. Itkimme, rukoilimme ja yritimme pitää sinut elämässämme.

Unohdimme, kuinka onnelliseksi voimme tehdä itsemme – valo, joka loistaa sielujemme yllä jokapäiväisessä elämässämme.

Joku on sanonut, että ennen kuin mies löytää itsensä, hän pilaa jokaisen naisen, jonka elämään hän tulee. Nyt voimme katsoa taaksepäin tietäen, että olemme yksi niistä upeista naisista, johon et ollut valmis.

Et ollut valmis ystävällisyyteemme, rakkauteemme, sitoutumiseemme ja haluumme luoda tietä tälle maailmalle. Se ei tarkoita, ettet ansainnut kaikkia niitä asioita.

Tulet olemaan upea mies, mutta et ole vielä siellä. Toivon, että olemme ohjanneet sinua oikeaan suuntaan.

Jossain vaiheessa toivon, että löydät itsesi.

Nyt nukumme omassa valossamme, tietäen, että et enää pilaa sydämiämme.

Bailey Morgan