Skip to Content

7 Asiaa, Jotka Tapahtuvat, Kun Menetät Kiltin Tytön

7 Asiaa, Jotka Tapahtuvat, Kun Menetät Kiltin Tytön

Lyön vetoa, ettei kukaan varoittanut sinua jälkiseurauksista, jotka tapahtuvat, kun menetät kiltin tytön.

Jos joku sattuu tekemään tämän, he kertoisivat sinulle, että sinun tulee olla viisas ja antaa huomiota tytölle ja kaikelle sille, mitä hän tekee vuoksesi.

He kertoisivat, ettei sinun tule pitää häntä itsestään selvyytenä, koska hän on ainutlaatuinen tyttö ja voit saada hänet itsellesi ikuisesti. Joten jos pelaat toisin, se on jotain, mitä kadut lopun elämääsi.

Mutta sinä teit oman juttusi etkä koskaan kuunnellut muita kuitenkaan. Kuka tietää, mitä päässäsi tapahtui tai mitä syitä tai tekosyitä keksit saadaksesi tuntemaan olosi paremmaksi, vaikka kaltoinkohtelit häntä.

Ainoa asia, mitä et ottanut huomioon on se, että on vain tietty määrä, mitä ihminen voi kestää. Et koskaan laskenut en varaan, että hän rakastaa itseään ja lähtee pois, kun saa tarpeekseen antaessaan sinulle kaikkensa, muttei saa mitään takaisin.

Et koskaan ajatellut voivasi menettää hänet ennen kuin menetit hänet.

Kun pidät kilttiä tyttöä itsestään selvyytenä, se on juuri se tapa, jolla hänet menetät. Kun et anna hänelle sitä rakkautta, jonka hän ansaitsee, kun et kunnioita häntä, kun jätät hänen yrityksensä huomioimatta ja kun jätät hänet yksin, vaikka hänen tulisi olla kanssasi.

Kun menetät kiltin tytön, sinä et vain menetä häntä ihmisenä, vaan menetät paljon enemmän. Menetät kaikki ne mahdollisuudet, joita teillä kahdella olisi voinut olla ja kaikki ne asiat, joita hän teki sinulle. Ja kun todellisuus iskee sinuun, se on vaikea käsitellä – totta puhuen.

Kun menetät kiltin tytön, menetät jonkun, joka uskoi sinuun.

Katsos, hän oli aina siinä piristämässä sinua. Hän oli se, joka uskoi sinuun ja joka ei koskaan luovuttanut sinun suhteesi.

Hän uskoi sinuun, hän työnsi sinua eteenpäin ja hän oli aina siinä ottamassa kiinni, kun kaaduit. Hän ei koskaan luopunut toivosta ja olisit ollut niin paljon enemmän hänen kanssaan, mutta sinä et pelannut sillä tavoin.

Kun menetät kiltin tytön, menetät jonkun, joka luotti sinuun täysin.

Hän antoi sinulle kaikkensa. Hän luotti sinuun sokeasti eikä hän koskaan kuvitellut sinun pettävän hänet. Hän ei koskaan sekunniksikaan lopettanut ajattelemasta, että sinä voisit oikeasti vain käyttää häntä hyväksesi.

Se johtuu siitä, että hän aina uskoo, että ihmiset ovat yhtä hyviä kuin hän on. Mutta sinä et ollut hyvä – et ainakaan hänelle.

Kaikki, mitä sinä teit, oli pelaaminen hänen tunteillaan. Ja kaikki mitä hän koskaan teki, oli luottaa sinulle kaiken hänessä. Tämä maksoi hänelle liikaa, mutta lopulta hän pystyi näkemään, kuka sinä oikeasti olet.

Kun menetät kiltin tytön, menetät jonkun, joka oli valmis antamaan sinulle hänen ehdottoman rakkautensa.

Tällainen rakkaus on jotain, jota et näe joka päivä. Kiltin tytön rakkaus on jotain erilaista, sinä tiedät sen. Ja kun kiltti tyttö valitsee rakastaa sinua, hän tekee sen täydestä sydämestään.

Hän rakastaa sinua ehdoitta ja ilman jarrutusta. Hän oli valmis tekemään tämän sinulle. Mutta hän lopetti, ennen kuin veit parhaat palat hänestä. Koska hän näki, ettet ollut sen arvoinen.

Hän ymmärsi, että sinä vain rikot hänet ja aiot vain ottaa hänen rakkautensa ja käyttää sitä ilman, että annat mitään takaisin. Hän oli valmis rakastamaa sinua ehdoitta, mutta sinä et antanut hänelle mahdollisuutta.

Sinä pelasit itsesi ulos liian nopeasti.

Kun menetät kiltin tytön, sinulla ei enää ole sitä, joka on aina siinä sinua varten.

Nyt kun katsot ympärillesi, sinulla ei ole ketään, johon voisit luottaa päivin öin. Sinulla ei ole ketään, joka on valmis kuuntelemaan sinua riippumatta siitä, mitä sinä teit hänelle.

Sinulla ei ole jotain, joka unohtaisi omat tarpeensa, koska on liian kiireinen keskittyessään sinun tarpeisiisi. Koska kun menetät kiltin tytön, sinä menetät tytön, joka oli aina siinä sinua varten, kun häntä tarvitsit.

Kun menetät kiltin tytön, sinulla ei enää ole sitä, joka ei koskaan luovuta sinun suhteesi.

Hän oikeasti suunnitteli jäävänsä. Hän hakusi olla siinä sinua varten eikä ikimaailmassa voinut kuvitella luopuvansa sinusta.

Sinä tiedät, kuinka kovasti hän yritti ja pysyi rinnallasi, vaikka kuka tahansa järkevä ihminen olisi kävellyt tiehensä jo kauan aikaa sitten. Hän jatkoi toivon löytämistä sinusta paikoista, joista kukaan muu ei olisi osannut sitä etsiä.

Mutta hän väsyi jatkuvasta hajottamisesta sellaisen ihmisen toimesta, jonka vuoksi hän yritti niin kovasti. Hän väsyi siihen, että on ainoa, joka ei koskaan luovuttanut. Joten lopulta hänkin antoi periksi.

Kun menetät kiltin tytön, menetät parhaan ystäväsi.

Kun menetät kiltin tytön, et vain menetä rakastajaa, mutta menetät myös parhaan ystäväsi. Menetät kaverin, elämänkumppanisi ja jonkun, johon voit aina luottaa.

Sinä tiedät hyvin, että hän oli sellainen, mutta sinä olet liian ylpeä tai peloissasi myöntääksesi sitä. Tämä käy järkeen, koska elämä saa sinut lopulta myöntämään sen ainakin itsellesi.

Ja elämä saa sinut katumaan sitä, että menetit kiltin tytön.

Kun menetät kiltin tytön, sinä lopulta päädyt ihmettelemään, oliko kaikki se hänessä menettämisen arvoista.

Kun aikaa kuluu ja kun totuus iskee päähäsi, kun makaat hereillä yöllä etkä pysty nukahtamaan, et voi muuta kuin miettiä, oliko se kaiken sen arvoista.

Jos kaikki asiat, joita teit, olikin väärin. Jos kaikki itsekkyys ja välinpitämättömyys, sinun unelmasi ja tavoitteesi eivät olleetkaan sen arvoisia, että menetit hänenlaisensa tytön. Sinä mietit, onko hän se sama tyttö, joka hän joskus oli.

Sinä mietit, onko hänellä joku, joka kohtelee häntä oikein ja tekee kaikki ne asiat, joita sinä et tehnyt, vaikka sinun olisi pitänyt tehdä ne hänelle. Sinun vaistosi sanoo, että sinun tulee soittaa hänelle, mutta jokin estää sinua tekemästä sen.

Se jokin saattaa olla sen asian ymmärtäminen, ettei hänenlaisensa tyttö ole yksin kovin kauaa. Sinä ymmärrät, ettei hän ole odottamassa sinua sen vuoksi, että joku toinen teki kaikkensa voittaakseen hänet itselleen ja pitääkseen tytön itsellään.

Ajan myötä, kun ymmärrät, mitä oikeasti menetit, hän on jo jonkun kanssa, joka oikeasti arvostaa ja ansaitsee hänet.