Skip to Content

Tämä On Kinky Puolesi Horoskooppimerkkisi Mukaan

Tämä On Kinky Puolesi Horoskooppimerkkisi Mukaan

1. Oinas

Tämä merkki pitää siitä, että on valokeilassa koko ajan, joten heidän seksuaalinen kinkynsä on kuvata itseään seksin aikana. He haluavat näyttää, kuinka mahtavia he ovat sängyssä heidän kumppaninsa edessä ja pitää tuo muisto ikuisesti.

Kun hän tekee temppunsa, hän haluaa sen olevan intensiivistä, jotta he voivat näyttää oikean seksuaalisen draivinsa filmillä. Joten kun he päättävät katsoa tuon filmin uudelleen, he voivat olla ylpeitä teoistaan lakanoiden välissä.

2. Härkä

Tämä merkki on äärimmäisen herkkä, joten he nauttivat seksistä enemmän sellaisen kanssa, jota he rakastavat. Heidän seksuaalinen kinkynsä on likaiset puheet ja yllätyt, kuinka he voivat rentoutua makuuhuoneessa.

Näyttää siltä, että he esittävät kohteliasta ja ihastuttavaa ihmistä julkisesti, mutta kun he pääsevät makuuhuoneeseen, he muuttuvat seksikoneiksi, jotka eivät koskaan saa tarpeekseen.

3. Kaksoset

Mikä sytyttää jokaisen kaksosen, on roolipelit. He haluavat kommunikoida seksin aikana, joten tämä on mahtava tapa tehdä se ja syttyä sekunneissa. He haluavat kokemuksia sairaanhoitajana ja tuhmana koulutyttönä.

Kun mies nostaa hänet lanteilleen ja läimäyttää häntä pari kertaa, hän kiihottuu saman tien ja haluaa yhdistyä häneen.

4. Rapu

Tämä merkki keskittyy romantiikkaan parisuhteessa, joten he nauttivat hellästä seksistä ja runsaasta esileikistä ja suudelmista. He nauttivat, kun näkevät puolisonsa nauttivan ja he näkevät mielellään vaivaa tyydyttääkseen tämän.

He pitävät kaikenlaisesta seksistä, vaniljaisesta rajuun seksiin ja se riippuu aina siitä, millä tuulella he milloinkin ovat.

5. Leijona

Leijona on melko vaativa muutoin, mutta kun kyse on makuuhuoneesta, he ovat päinvastaisia. He haluavat olla alistuvia ja antaa heidän kumppaninsa johtaa. Heidän seksuaalinen kinkynsä on olla silmät sidottuna ja sillä tavoin he saavat toisen puolen näkemään vaivaa heidän puolestaan.

Vain kun he tuntevat olevansa huomion keskipisteenä, he voivat tulla täysin tyydytetyksi.

6. Neitsyt

Vaikka neitsyt näyttää hyvin konservatiiviselta julkisesti, he ovat täysin päinvastaisia makuuhuoneessa. Voisit ajatella, että heitä hävettää riisua kaikki vaatteet, mutta totuus on, että he haluavat kokea paljon.

Heidän seksuaalinen kinkynsä on anaaliseksi ja he nauttivat siitä paljon. Kuka olisi uskonut sitä!

7. Vaaka

Tämä merkki pitää siitä, että kaikki on reilua, joten he nauttivat 69-asennosta eniten. Sillä tavoin molemmat osapuolet saavat haluamansa ja he tulevat molemmat tyydytetyiksi.

Tämä on heidän tärkein seksuaalinen kinkynsä, mutta jos he voisivat valita, he tekisivät kaikkensa tyydyttääkseen puolisonsa ja kuuntelisivat vain heidän seksuaalisia toiveitaan.

8. Skorpioni

Ensiksikin – tämä merkki kokeili kaikkia noita seksipelejä jo valmiiksi, joten ei ole oikeastaan mitään, mitä he voisivat vielä kokeilla. Mutta yksi asia, joka pelastaa heidän päivänsä on seksiä julkisella paikalla.

Tämä on heidän seksuaalinen kinkynsä, joten tätä he voivat kokeilla niin paljon kuin mahdollista. Tuo tunne, kun joku saattaa nähdä, on se, joka saa heidän verensä virtaamaan kovemmin.

9. Jousimies

Tämä merkki haluaa pitää hauskaa, joten he pitävät hauskoista ja seksikkäistä leikeistä. Mutta heidän lempi-kinkynsä seksissä on ehdottomasti kolmen kimppa.

He haluavat yksinkertaisesti tietää, miltä tuntuu, kun siinä on enemmän ihmisiä mukana ja pystyvätkö he tyydyttää heidän tarpeensa. Heidän seksuaalinen mottonsa on: ”Mitä enemmän, sen hauskempaa!”

10. Kauris

Tämä merkki on kinkympi makuuhuoneessa, kuin moni ihminen voisi kuvitellakaan. Heidän seksuaalinen kinkynsä on yhteinen masturbaatio ja jos he koskaan myöntävät tämän, se voi totisesti viedä heidät äärirajoille.

He ovat myös hyvin huolehtivaisia, joten kumppanin tyydyttäminen on heille myös hyvin tärkeää.

11. Vesimies

Tämän merkin kanssa ei ole koskaan tylsää, koska he valaisevat jokaisen tilanteen. Heidän kinkystä puolesta voisimme sanoa, että he haluavat nähdä heidän kumppaninsa harrastavan seksiä jonkun muun kanssa.

He usein katselevat klubeilla ihmisten tanssivan seksikkäästi tai suutelevan ja se saa heidät syttymään.

12. Kalat

Tämä merkki kyllästyy nopeasti vaniljaiseen seksiin, joten he pitävät vaihtelusta. He haluavat kokeilla uutta ja yksi niistä on käsiraudat. He pitävät siitä, että heidän kaikki aistinsa ovat hereillä silloin, kun heidän kumppaninsa koskettelee heitä ja se sytyttää heidät.

Oikeiden valmistelujen jälkeen he voivat tuntea, mistä oikeassa seksissä on kyse.