Skip to Content

20 (Epätavallista) Asiaa, Jotka Määrittävät Kiertolais-Sieluisen Tytön

20 (Epätavallista) Asiaa, Jotka Määrittävät Kiertolais-Sieluisen Tytön

“Kiertolais-sieluinen ei kadota ja etsi. Hän rakastaa liikettä ja löytää rytmin luonnosta. Hän ajattelee kaiken olevan musiikkia. Hän tuntee sisältä ja tarttuu ulkoapäin tulevaan vapauteen.”
(Victoria Erickson)

Jos koskaan olet tavannut kiertolais-sieluisen tytön, hän on varmasti tehnyt sinuun vaikutuksen. Hän on luultavasti jotain aivan omaa luokkaansa. Tämä vapaamielinen tyttö on jotain, joka sai sinut tuntemaan olosi hyväksi ja mukavaksi hänen lähellään ja haluaisit mieluusti tavata hänet uudelleen.

Asiat, jotka on listattu alla, saa sinut näkemään syvemmin asiat, jotka määrittävät uskomattoman kiertolais-sieluisen tytön:

1. Hän on boheemi.

Hän on villi ja vapaa. Hän kieltäytyy sitoutumasta yleiseen normiin. Hän ei anna ympäristön sitoa itseään. Hän inhoaa sitä, että ihmiset kertovat hänelle, kuinka elää elämäänsä. Hän kulkee omia polkujaan.

2. Tunteet ohjaavat häntä.

Hän ajattelee ja tuntee liikaa. Hän keskittyy suuresti muiden ihmisten tarpeisiin, mutta ei unohda omiaankaan. Hän on hyvin empaattinen. Huono asia hyvin tunteellisena olemisessa on se, että hän on helposti haavoittuvainen. Hän tulee yhtä helposti onnelliseksi kuin onnettomaksikin. Onneksi hän pääsee helposti irti negatiivisista tunteista.

3. Hän on ainutlaatuinen.

Hän ei matki ketään. Hän on oma persoonansa ja hänellä on omat ajatukset ja unelmat. Hänellä on oma tapansa elää elämäänsä. Hän ei hae hyväksyntää muilta.

4. Hän luottaa intuitioonsa.

Hän seuraa aina omaa sieluaan, oli tilanne mikä tahansa. Hän ei pelkää ottaa riskejä ja uskaltaa elää epävarmuudessa. Hän on rohkea, vaikka saattaa vaikuttaa välillä ajattelemattomalta. Hän tuntee itsensä ja päättää luottaa intuitioonsa.

5. Hän on seikkailunhaluinen.

Rakkaus matkustamiseen on hänen ensimmäinen ja ikuinen rakkautensa. Hän elää elämäänsä täysillä ja hänellä on laukku koko ajan pakattuna lähtövalmiina. Hän rakastaa muutosta ja etsii jatkuvasti uutta. Hän pitää monimuotoisuudesta ja siksi tapaa mielellään uusia ihmisiä ja kuuntelee heidän tarinoitaan. Muutoin hän saattaa kyllästyä. Rutiinit eivät ole hänen juttunsa.

6. Hän rakastaa luontoa.

Hän arvostaa ja kunnioittaa luonnon kauneutta. Ulkolajit ovat hänen juttunsa. Hän rakastaa eläimiä. Hän löytää inspiraationsa joista vuoristossa, metsästä, merestä, sateesta, lumesta ja auringosta. Asuupa hän sitten kaupungissa tai maaseudulla, hän aina löytää aikaa kulkea luonnonhelmassa.

7. Häntä on ennalta arvaamaton.

Johtuen hänen vahvasta tunteikkuudestaan, hän voi siirtyä täydellisestä onnentunteesta täydelliseen epätoivoon minuuteissa. Yhtenä hetkenä hän on valmis tapaamaan ystäviä, toisena hetkenä hän jo peruu suunnitelmansa. Siksi hän etsii jatkuvasti tasapainoa elämäänsä.

8. Hän on itseriittoinen.

Hänen oma aikansa on hänelle hyvin tärkeää. Hän viihtyy itsensä seurassa. Kun hän on yksin neljän seinän sisässä, se on hänelle ok. Hän tuntee silloin olonsa mukavaksi. Hän ei koskaan anna omaa onneaan toisen ihmisen käsiin; hän luo itse oman onnensa.

9. Hän rakastaa taidetta.

Kun kuulet hänen puhuvan taiteesta, se kuulostaa sinusta liioittelulta. Mutta hän on asiasta niin innoissaan ja ymmärtää taidetta. Hän saattaa olla jopa itse artisti. Hän on omalla tavallaan artisti, hän kun kuitenkin maalaa oman maailmansa värit itse.

10. Hän löytää musiikkia kaikesta.

Musiikki on hänen huumeensa. Se saa hänet liikkumaan tavalla, jota et voi uskoa todeksi. Hän nauttii sanoista, rytmistä, tanssista – kaikkea joka määrittää musiikin. Kaikkea, joka loppupeleissä määrittää elämän.

11. Hänen kiertolais-sielussa palaa tuli.

Hän tekee kaiken suurella intohimolla tai sitten hän ei tee sitä ollenkaan. Hän luo uransa, ystävyyssuhteensa ja parisuhteensa intohimon kautta. Intohimo on hänen tapansa elää.

12. Hänellä on suu, jota hän ei voi kontrolloida.

Hän yksinkertaisesti puhuu ajatuksensa ääneen. Hän suojelee ideoitaan ja uskomuksiaan eikä hän pelkää pysyä sanojensa takana. Ei väliä, mitä muut ajattelevat, hänellä on omat mielipiteensä ja vahvat näkemykset.

13. Hän nauttii vapaudestaan.

Hän on vapaamielinen ja eikä pidä mistään sellaisesta, joka sitoo häntä ja on taakkana. Oli kyse sitten suhteesta tai jostain muusta, hänen tulee tuntea vapautensa. Hän pakenee kaikkea, jonka kokee painostavaksi tai rajoittavaksi.

14. Hänellä on taipumus kysyä syvällisiä kysymyksiä.

Hän etsii asioista syvällisen puolen. Hän on utelias ja kysyy esimerkiksi: ”Mikä on sinun elämänfilosofiasi? Mikä vaihe elämässäsi on saanut sinut tuntemaan itsesi parhaaksi? Mikä on suurin rajoitteesi?” Hän näkee syvemmän merkityksen sanojen takana ja haluaa tarkistaa, mitä tarkoitat, jos hän näkee, että peittelet jotain.

15. Hänellä on sydäntä vintagelle.

Hän ihailee vintage-tyyliä ja vaatteita. Hän pitää vanhoista asioista, koska niillä on historia ja tarkoitus. Joskus hän löytää vanhoista elokuvista ja hölmöistä komedioista asioita, joita muut voivat pitää vanhanaikaisina.

16. Hän kerää kokemuksia.

Materia ei merkitse hänelle. Hän voi asua lähes missä vain, kunhan se on puhdasta ja siistiä. Hän ei tarvitse hienoja vaatteita ja designia. Hän kerää kokemuksia. Hän rakastaa ja arvostaa hetkiä, joita hän kokee hänelle rakkaiden ihmisten parissa.

17. Hän rakastaa ehdoitta.

Sama se, mitä teet tai kuinka käyttäydyt. Oletpa sitten hyvässä tai huonossa jamassa. Hän ei koskaan tuomitse. Hän hyväksyy sinut sellaisena kuin olet. Hänen rakkautensa on kyseenalaistamatonta ja kiistatonta. Hänen rakkautensa on sellaista, johon voit luottaa.

18. Hän on haaveilija.

Hän etsii itseään jatkuvasti. Hän haahuilee ympäriinsä yrittäen ymmärtää, mitä hän oikeasti haluaa elämältä. Se ei pelota häntä. Eksyksissä oleminen saa hänet löytämään suunnan. Hän löytää aina uusia tapoja parantaakseen itseään eikä pelkää poiketa polulta löytääkseen perille, vaikka hänellä ei olisi tarkkaa kuvaa siitä, missä on.

19. Hän tuijottaa elämää suoraan silmiin.

Hän ottaa vastaan kaikki mitä annetaan. Ongelmat tekevät hänet vahvemmaksi. Hän ottaa ne vastaan luonnollisena asiana elämässä. Asioiden on annettava tapahtua. Joten hän vain kulkee niiden läpi ja hyväksyy asiat niin kuin ne ovat.

20. Hän uskoo, että jotain hyvää on aina odottamassa kulman takana.

Hän on se, joka tulee mieleen sanasta optimisti. Ihmiset usein sanovat hänen nähneen liian monta romanttista elokuvaa. Ei kaikki ole niin ruusuista. Hän on jatkuvasti ottamassa vastaan sen pienen ihmeen, joka tulee muuttamaan kaiken hyväksi. Optimistisuus ruokkii hänen sieluaan.

Alleviivataksemme nämä asiat, voimme summata kaiken, minkä ymmärsimme kiertolais-tytöstä Brooke Hamptonin sanoin:

“Pidän myrskyisistä öistä ja täysikuusta. Pidän susista ja villistä vedestä. Tykkään vaeltaa ja seikkailla. Pidän odottamattomista suudelmista ja keskusteluista, jotka ovat täynnä totuutta. Pidän asioista, joilla on sielu. Ne saavat minut tuntemaan itseni vapaaksi.”