Skip to Content

6 Tapaa Saada Hänet Tuntemaan, Että Hän On Pahoillaan Siitä, Ettei Kohtele Sinua Oikein

6 Tapaa Saada Hänet Tuntemaan, Että Hän On Pahoillaan Siitä, Ettei Kohtele Sinua Oikein

Jos olet kokenut eron tai olet parisuhteessa ja mietit, miten saat miehesi katumaan, ettei hän kohtele sinua oikein, olet oikeassa paikassa.

Poikien kanssa on niin, että useimmiten he eivät edes tiedosta, että tekivät sinulle jotain väärää.

He luulevat, että jos et sekoa heti, kaiken täytyy olla kunnossa. Miehet eivät ymmärrä, että naiset reagoivat huonoon kohteluun eri tavalla.

The Devotion System -järjestelmän avulla voit olla varma, ettei hän enää koskaan tee mitään, mikä loukkaa sinua.

Naiset ovat kehittäneet valtavan kyvyn vastustaa kipua, ja siksi naiset pystyvät synnyttämään ja käymään läpi valtavia määriä kipua sanomatta sanaakaan.

Siksi kun hän satuttaa sinua, jätät tunteen yksinkertaisesti huomiotta ja teeskentelet jonkin aikaa, ettet ole loukkaantunut, kunnes se alkaa vaikuttaa.

Hän jatkaa elämäänsä ja luulee, ettei ole tehnyt sinulle mitään väärää, ja sen sijaan, että hän olisi pahoillaan, hän on täysin päinvastainen.

Kun jotain tällaista tapahtuu, sinulla on täysi oikeus saada hänet tuntemaan pahoillensa siitä, ettei hän kohdellut sinua ansaitsemallasi tavalla, ja tässä on 6 tapaa, jotka auttavat sinua saavuttamaan sen.

1. Älä soita hänelle äläkä lähetä hänelle tekstiviestejä

Tiedän, että sinulla on halu kertoa hänelle kaikki ja saada hänet kärsimään, mutta se on pahinta, mitä voit tehdä. Kultainen sääntö on, että älä soita hänelle äläkä tekstaa hänelle.

Jos lähetät hänelle tekstiviestin tai vielä pahempaa soitat hänelle, hän luulee, että kaikki on niin kuin ennenkin ja olet edelleen se typerä nainen, joka anelee anteeksipyyntöä.

Älä tee niin. Sinun on kerrottava hänelle, että hän loukkasi sinua, mutta et ole vihainen hänelle – olet pettynyt.

Puhelimessa huutamisella on vain vastaisku, etkä halua hämmentää häntä tai saada häntä luulemaan, että olet epätoivoinen. Etkä ole.

Olet täysin tietoinen siitä, mitä tapahtui, ja sinulla on täysi oikeus olla pettynyt. Huutaminen tarkoittaa vain sitä, että olet vihainen hänelle, mutta jos et välitä hänestä, hän katuu pian sitä, mitä on tehnyt sinulle.

2. Älä välitä hänestä, kun hän on lähelläsi

Jos asutte yhdessä, jätä hänet huomiotta riippumatta siitä, mitä hän tekee tai sanoo, kunnes hän pyytää anteeksi käytöstään.

Jatka yksinkertaisesti sitä, mitä teit, ja teeskentele, ettei häntä ole olemassa. Miehet ovat todella tapauskohtaisia, kun on kyse tästä.

Opi kaikki parhaat taktiikat täydellisen harmoniseen suhteeseen OIKEASTI TÄSTÄ.

He eivät kestä sitä, että heitä ei enää haluta. Ja silloin hän alkaa kelata kohtauksia päässään, jotta löytäisi syyn sille, miksi et huomioi häntä, ja pyytää sitä anteeksi.

Sama pätee, jos te kaksi olette juuri eronneet.

3. Vastaa KYLLÄ tai EI

Jos kysyt keneltä tahansa mieheltä, mikä on pahinta, mitä nainen voi tehdä, he kertovat, että se on yksinkertaisesti vastaaminen “Kyllä” tai “Ei”.

Jos jatkat puhumista normaalilla lauserakenteellasi, he luulevat, että olet vain tällä hetkellä suuttunut jostain tuntemattomasta syystä ja muutat jotenkin maagisesti käyttäytymistäsi.

Mutta jos vastaat ‘kyllä’ tai ‘ei’, hän tietää. Hän tietää heti, että hän on se, joka mokasi, ja hän tuntee heti katumusta siitä, mitä hän on sinulle tehnyt.

4. Näytä hänelle, ettet tarvitse häntä

Et tietenkään tarvitse häntä. Mutta miehet eivät tajua sitä.

He elävät tunteesta, että joku tarvitsee heitä, koska sillä tavalla he luulevat olevansa sinun yläpuolellasi.

Jos näytät haavoittuvuutesi ja pyydät häntä pyytämään anteeksi tai palaamaan luoksesi, hän ei tee sitä, koska se ei ole kutsuvaa.

Mutta jos näytät hänelle, ettet tarvitse häntä ja että pärjäät täysin hyvin ilman häntä, hän tajuaa heti tehneensä jotain väärin.

Se on hänelle epäilyttävää, koska yhtäkkiä et enää tarvitse häntä tai halua häntä.

Tämä iskee hänen egoaan, ja hän tuntee huonoa omaatuntoa siitä, että on epäonnistunut miehenä, mikä pakottaa hänet katumaan kaikkia aiempia tekojaan.

5. Pidä hauskaa ja näytä parhaalta

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin nainen, joka osaa pitää hauskaa ja nauttia elämästä.

Kun hän näkee sinun näyttävän parhaalta ja pitävän hauskaa ilman häntä, se saa hänet hulluksi.

Se tekee hänet hulluksi, koska miehet ovat mustasukkaisia, kun nainen osaa pitää hauskaa ilman heitä. He ajattelevat, että heidän täytyy olla universumisi keskipiste.

Jos sinulla on hauskaa ja samalla jätät hänet huomiotta, mies tajuaa, että hänen on täytynyt tehdä jotain hirvittävän väärin, jotta käyttäydyt näin.

6. Hankkiudu eroon joistakin hänen antamistaan esineistä.

Eron jälkeen fiksuinta on hankkiutua eroon kaikista niistä esineistä, jotka hän on sinulle koskaan antanut, koska se auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi ja samalla se saa hänet tuntemaan olonsa huonoksi.

Voit pakata kaikki hänen tavaransa ja jättää ne hänen ovelleen tai toimittaa ne postitse.

Kun hän avaa paketin, hän muistelee kaikkia menneitä hetkiä, jolloin olitte yhdessä, ja se iskee suoraan hänen päähänsä.

Hän tuntee täydellistä katumusta siitä, ettei ole ollut tukenasi ja ettei ole miehenä pystynyt kohtelemaan sinua ansaitsemallasi tavalla.