Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Hän Pitää Sinusta Takaisin

5 Merkkiä Siitä, Että Hän Pitää Sinusta Takaisin

Ihastuminen on jännittävää ja hauskaa. Mutta jos olet tekemisissä miehen kanssa, jota on vaikea lukea ja jonka signaaleja sinun on vaikea ymmärtää, se voi olla myös melko haastavaa. Jos olet ihastunut johonkuhun, jota on mahdoton ymmärtää, ainoa tapa saada tietää hänen tunteistaan on kysyä häneltä, mutta se on viimeinen asia, jonka haluat tehdä. On kuitenkin olemassa joitakin käyttäytymismalleja, joita useimmat miehet osoittavat, kun he kasvattavat tunteita naista kohtaan, ja tässä on viisi niistä, jotka auttavat sinua näkemään, pitääkö ihastuksesi kohde sinusta takaisin vai ei.

1. Hän on aina käytettävissäsi

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka osoittavat, että mies on kiinnostunut sinusta, on se, että hän ei ole koskaan liian kiireinen sinulle. Jos mies ei pidä sinusta, hän välttelee sinua ja keksii aina tekosyitä, miksi hän ei voi puhua kanssasi tai nähdä sinua. Mutta tämä mies on erilainen. Hänellä on aina aikaa sinulle, ja näyttää siltä, ettet koskaan kyllästytä häntä. Hän jättää kaiken sen, mitä tekee juuri nyt, vain puhuakseen sinulle, ja hän vastaa puheluusi, vaikka olisi keskellä yötä. Aina kun tarvitset hänen apuaan, tämä kaveri on paikalla auttamassa sinua, ilman minkäänlaisia ongelmia. Näyttää siltä, että tälle kaverille mikään ei ole häiriöksi, kun kyse on sinusta, ja se on selvä merkki siitä, että hän pitää sinusta takaisin.

2. Hän nauttii läsnäolostasi

Toinen merkki siitä, että mies on ihastunut sinuun, on se, että hän nauttii siitä, että olet hänen lähellään. Tämä mies tekee kaikkensa vain ollakseen lähelläsi. Hän soittaa sinulle hengailla tai keksii erilaisia tekosyitä vain nähdäkseen sinut. Aina kun kutsut häntä tapaamaan sinua, hän ei koskaan kieltäydy. Sen sijaan hän hyväksyy kutsusi mielellään. Kun olette yhdessä, huomaat, että hän on todella iloinen ollessaan lähelläsi. Sitä paitsi hän on aina fyysisessä tilassasi. Jotenkin hän aina löytää keinon istua aivan vieressäsi tai olla lähelläsi jollakin muulla tavalla.

3. Hän on hermostunut seurassasi

Luulet varmaan, että vain teinipojat ovat hermostuneita ihastuksensa seurassa. Mutta usko pois – et voi olla enempää väärässä. Sama pätee kaikenikäisiin miehiin. Jos he pitävät sinusta, he ovat todennäköisesti ujoja ja hermostuneita, kun olet heidän seurassaan. Voit huomata tämän, jos ihastuksesi kohde pureskelee kynsiään tai ravistelee jalkaansa liian usein aina, kun olet hänen kanssaan. Saatat olettaa, että hän on hiljaa seurassasi, koska hän ei pidä sinusta takaisin, mutta se on kaukana totuudesta. Hän ei vain tiedä, mitä sanoa nähdessään sinut. Lisäksi hän luultavasti pelkää, että hänestä tulee räksyttävä, jos hän alkaa puhua edessäsi, joten hän päättää, että on parempi pysyä hiljaa.

4. Hän kohtelee sinua erityisesti

Kun mies ei pidä sinusta, hän kohtelee sinua samalla tavalla kuin kaikkia muita naisia elämässään. Hän saattaa käyttäytyä kuin herrasmies, mutta jos hänen käytöksensä sinua kohtaan ei erotu hänen käytöksestään kaikkia muita kohtaan, hän todennäköisesti pitää sinua ystävänä. Mutta jos miehellä on romanttisia tunteita sinua kohtaan, hän pitää huolen siitä, että tunnet aina olevasi erityinen hänen seurassaan. Jos mies pitää sinusta, hän suhtautuu sinuun eri tavalla kuin kaikkiin muihin. Kun te kaksi olette yhdessä, tämä mies pitää silmällä vain sinua, ja sinusta tuntuu, että olet ainoa nainen huoneessa. Jos te kaksi olette porukalla ja kerrot vitsin, hän on se, joka nauraa kovimmin, ja aina kun hän kertoo tarinaa, hän etsii hyväksyntääsi.

5. Hän vastaa sinulle heti

Yksi asia, jonka avulla voit tietää, onko mies kiinnostunut sinusta, ovat hänen tekstiviestitottumuksensa. Kun mies todella pitää sinusta, hän ei koskaan jätä sinua odottamaan vastausta ja ihmettelemään, mikä meni pieleen ja miksi hän jättää sinut huomiotta. Jos lähetät hänelle tekstiviestin, hän vastaa heti, ja jos soitat hänelle, hän vastaa aina puhelimeen, riippumatta siitä, mitä hän tekee juuri nyt. Eikä vain sitä. Näet, että hän on aidosti iloinen, kun otat häneen yhteyttä. Tämä kaveri ei näytä koskaan merkkiäkään siitä, että ärsytät häntä, ja sen täytyy merkitä jotain. On tietysti mahdollista, että hän on vain kohtelias ja ystävällinen, mutta jos mies on aina iloinen kuullessaan sinusta, hän on varmasti myös ihastunut sinuun.