Skip to Content

6 Tuskallista Merkkiä Siitä, Että Hän Luopuu Suhteestanne

6 Tuskallista Merkkiä Siitä, Että Hän Luopuu Suhteestanne

Sinulla ei ole selkeitä todisteita siitä, että poikaystäväsi kanssa on jotain tekeillä, mutta tiedät yksinkertaisesti, että suhteenne ei näytä viime aikoina kovin hyvältä.

Vaistosi ja intuitiosi kertovat sinulle, että hän on jättämässä sinut, ja tässä on 6 tuskallista mutta varmaa merkkiä siitä, että et kuvittele asioita tai ole vainoharhainen.

1. Hänestä tulee emotionaalisesti saavuttamattomissa

Yksi ensimmäisistä merkeistä siitä, että romanttinen kumppanisi on luopumassa sinusta ja suhteestanne, on hänen äkillinen emotionaalinen saavuttamattomuutensa.

Viime aikoina sinusta on tuntunut, että hän etääntyy sinusta ja ettei hän päästä sinua sisään samalla tavalla kuin ennen.

Ennen kuin näin alkoi tapahtua, sinusta tuntui melkein siltä, että tämä mies oli osa sinua.

Pystyit kirjaimellisesti lukemaan hänen ajatuksiaan ja hän jakoi kaiken kanssasi.

Mutta nyt asiat ovat muuttuneet rajusti. Nyt sinusta tuntuu, että hän on täysin tuntematon, joka pitää kaiken itsellään, etkä tunnu löytävän keinoa tavoittaa häntä.

2. Hän ei enää yritä

Kun olet kiinnostunut pitämään jonkun lähelläsi ja tekemään suhteesta toimivan, teet kaikkesi ponnistellaksesi sen eteen, että tämä henkilö olisi onnellinen ja että suhde onnistuisi.

Eivätkä miehet ole erilaisia. Mutta viime aikoina poikaystäväsi ei enää yritä.

Hän ei enää tee sinulle mukavia asioita, hän on lakannut olemasta romanttinen ja on kuin hän olisi alkanut pitää sinua itsestäänselvyytenä.

Kun te kaksi riitelette, hän ei koskaan ole se, joka aloittaa sovinnon.

Hän on lakannut ponnistelemasta ja on alkanut käyttäytyä kuin hän ei välittäisi yhtään, jos suhteenne epäonnistuu.

3. Hän ei kuuntele sinua

Toinen tuskallinen merkki siitä, että hän on luopumassa suhteestanne, on se, että poikaystäväsi ei yksinkertaisesti kiinnitä sinuun huomiota entiseen tapaan.

Aina kun yrität puhua hänelle, sinusta tuntuu, että vain tylsistytät häntä ja että hän ei kuuntele sanaakaan sanoistasi.

Aivan kuin tämä mies ei enää välittäisi mielipiteistäsi tai asenteistasi.

Hänellä ei ole edes kunniaa kysyä sinulta päiväsi, saati sitten mitään muuta – ja tämä on selvä merkki siitä, että jokin on pielessä.

4. Hän aloittaa riidat

Jos poikaystäväsi aloittaa jatkuvasti turhia riitoja ja viettää kaiken yhteisen ajanne kritisoimalla sinua, yksi asia on selvä – hän on luopumassa suhteestanne.

On melko ilmeistä, että kaikki sinussa on alkanut vaivata ja ärsyttää häntä.

Tätä hän ei kuitenkaan halua kertoa sinulle tai ehkä hän ei ole edes tietoinen asiasta, joten hän kanavoi negatiivisen energiansa aloittamalla satunnaisia riitoja kanssasi.

Jos suhteessanne on näin, saatat ajatella, että sinun pitäisi muuttaa jotakin itsessäsi, jotta näin ei enää tapahtuisi.

Mutta et voisi olla enempää väärässä – ainoa asia, jota sinun pitäisi muuttaa tällaisessa tilanteessa, on poikaystäväsi.

5. Hän välttää riitoja täysin

Kun poikaystäväsi välttää riitoja täysin, saatat ajatella, että se on hieno asia.

On kuitenkin eroa sen välillä, valitseeko hän, mitä taisteluita käydään, vai jättääkö hän kokonaan huomiotta kaikki erimielisyydet suhteessa.

Sinun on ymmärrettävä yksi asia – jos ne ovat tuottavia, riidat voivat olla hyödyllisiä suhteellesi.

Ne auttavat sinua ja kumppaniasi ilmaisemaan tyytymättömyytenne joihinkin suhteenne osa-alueisiin ja ne auttavat teitä ratkaisemaan asiat, jotka vaativat ratkaisua.

Kumppanisi kuitenkin käyttäytyy kuin hänellä ei olisi mitään kiinnostusta parisuhteenne parantamiseen, ja aina kun yrität ottaa hänet puheeksi sinua vaivaavista asioista, hän ei välitä vähääkään.

Vaikuttaa siltä, että kaikenlainen keskustelu ja yhteisten ongelmienne käsitteleminen kyllästyttää häntä ja että hänelle kaikenlainen parisuhdekeskustelu on vain ajan ja energian tuhlausta.

6. Hän viettää vähemmän aikaa kanssasi

Kun poikaystäväsi on aikeissa luopua suhteestanne, hän ei ainoastaan välttele riitoja ja kanssasi kommunikointia – hän myös välttelee sinua.

Tämä mies viettää kanssasi yhä vähemmän aikaa ja käyttäytyy kuin hän ei tuntisi tarvetta nähdä sinua kuten ennen, koska hän haluaa erota sinusta joskus pian.

Viime aikoina sinusta on tuntunut siltä, että pakotat kumppanisi viettämään aikaa kanssasi ja ikään kuin sinä olisit aina se, joka tekee aloitteen kaikista treffeistä ja tapaamisista.

Toisaalta on selvää, että hän viettää mieluummin aikaa ystäviensä kanssa tai tekee asioita, joista hän pitää, ottamatta sinua mukaan.

Jos suhteessanne on näin, on enemmän kuin selvää, että hän ei ole pahoillaan siitä, että hän menettää sinut.