Skip to Content

10 Vahvan Naisen Ominaisuutta, Joita Useimmat Miehet Eivät Pysty Käsittelemään

10 Vahvan Naisen Ominaisuutta, Joita Useimmat Miehet Eivät Pysty Käsittelemään

Jokainen pikkutyttö haluaa isona olla vahva nainen.

Hän haluaa taistella omia taistelujaan, mutta kasvaessamme huomaamme, että se ei ole niin helppoa.

Käymme paljon läpi tullaksemme todella yhdeksi vahvaksi naiseksi, aloittaaksemme sen elämän, jonka haluamme, emmekä koskaan jää miesten jalkoihin.

Siksi olemme niin kiehtovia miehille, sillä he pitävät meitä ja intohimojamme kiinnostavina ja alkavat uskoa, että he pystyvät kesyttämään meidät. Heti kun he näkevät, kuinka hurjia olemme, he pelästyvät ja perääntyvät.

Nämä hämmästyttävät ja voimakkaat naiset pystyvät enemmän kuin hyvin pysymään onnellisina sinkkuina, mutta kun he tapaavat miehen, josta ovat kiinnostuneita, he haluavat, että mies on vahva ja itsenäinen, joku, jolla on rehellisyyttä.

Jos et kestä näitä itsenäisen naisen ominaisuuksia, voit vapaasti lähteä:

1. Hän taistelee itsensä puolesta

Hän ei tarvitse ritaria, vaan miekan. Hän ei tarvitse miestä korjaamaan tai pelastamaan häntä, hän tekee sen aivan hyvin itse.

Koska miehet ovat luontaisia suojelijoita, heitä pelottaa, kun he näkevät, että nainen pystyy tekemään kaiken itse. Heidän miehisyytensä kyseenalaistetaan, kun he ovat vahvan naisen seurassa.

2. Nainen on rehellinen ja hän pystyy havaitsemaan valheesi

Hän sanoo aina, mitä ajattelee, eikä hänen rehellisyyttään ja lojaalisuuttaan voi kyseenalaistaa, ja hän haluaa samaa sinulta. Luuletko todella, että hän on ollut näin vahva syntymästään asti?

Ei. Hän on kokenut paljon ja toimii kuin tosielämän valheenpaljastin, ja hän tarvitsee sinunkin olevan rehellinen ja lojaali hänelle.

3. Hän ei tarvitse huomiota, vaan kunnioitusta.

Älä sekoita näitä kahta. Hän ei kerjää sinulta huomiota, hän vaatii kunnioitusta. Jos mies on jotenkin etäinen eikä osaa lähestyä häntä ja siksi leikkii vaikeasti saatavaa, hän yksinkertaisesti pakkaa tavaransa ja kävelee pois.

Hän ei tarvitse ketään, joka leikkii hänen kanssaan. Se on jotain lastentarhaa varten, ei vakavaa suhdetta vahvan naisen kanssa.

4. Hän on intohimoinen

Kaikesta, mitä hän tekee – hän on intohimoinen! Hän haluaa ottaa vastaan kaikki elämän ylä- ja alamäet, eikä hän pelkää ottaa riskejä.

Tämä saattaa saada hänet vaikuttamaan hieman vaikealta, mutta se kannattaa, sillä et tule koskaan kyllästymään, jos jaat elämäsi vahvan naisen kanssa.

5. Hän ei pelkää haavoittuvuutta tai läheisyyttä.

Hän antaa sinulle kaiken ja odottaa sinulta samaa, oli se sitten kuinka paljon tahansa. Hän haluaa jakaa onnesi, surusi, kaiken.

Se tekee hänestä niin ihanan. Hän näyttää kaikki haavoittuvaiset puolensa itsestään, ja läheisyys, jonka saat hänen kanssaan, on yli kaiken, mitä olet koskaan kokenut.

6. Hän on nirso

Hän tietää, että kuka tahansa mies voi täyttää hänen seksuaaliset halunsa, mutta vain oikea mies voi oikeasti käsitellä hänen villiä luontoaan.

Hän ei ihastu keneen tahansa, mutta kun hän ihastuu, sinun on tiedettävä, että kukaan ei ole hänelle yhtä arvokas kuin hänen valitsemansa mies.

7. Hän rakastaa pelottomasti

Hän rakastaa jokaisella olemuksensa osalla, niin pelottomasti ja kuin hurrikaani. Hän antaa sinulle kaiken, koska hän valitsi sinut ja tietää, että olet hänen arvoisensa.

Hän on äärimmäisen uskollinen ja hänellä on hoivaava puoli, joten hän pitää sinusta aina huolta.

8. Hän tietää arvonsa (ja myös sinun arvosi).

Jos kunnioitat ja arvostat häntä, hän tekee kaiken tarvittavan tehdäkseen sinut onnelliseksi. Hän käy helvetin läpi puolestasi ja rakastaa rehellisesti. Tämän sanottuasi, yksi huono, pieni liike ja hän jättää sinut ja lähtee omille teilleen.

Hän ei tarvitse maailmassa ketään muuta kuin itseään, joten pidä se mielessä. Jos kuitenkin olet hänelle uskollinen ja rakastava, hän antaa kaikkensa, jotta sinäkin tuntisit itsesi rakastetuksi.

9. Hän ei odota sinua

Hei! Kyllä! Jos et vielä tiennyt, hänellä on oma elämä hoidettavana.

Hänellä ei ole aikaa istua odottamassa, että tulet rakastamaan häntä. Hänellä on paljon tärkeämpää tekemistä.

10. Hän tekee sinusta parhaan version itsestäsi

Hän yksinkertaisesti rakastaa kaivautua toisten persoonallisuuksiin ja selvittää heidän syvimmät salaisuutensa ja toiveensa. Se on hänelle kuin huumetta, kun puhut asioista, joita rakastat, mutta pidät silti salaisuutesi.

Ei, hän ei pakota sinua lukemaan kymmenen kirjaa päivässä, vaan hän yrittää saada sinut ymmärtämään uskomattoman potentiaalisi ja näyttää sinulle, kuinka kykenevä olet muuttamaan elämäsi joksikin ihanaksi.

Hän inspiroi sinua olemaan paras mahdollinen.