Skip to Content

Anna Hänelle 3 Päivää – Taika Tämän Tehokkaan Treffineuvon Takana

Anna Hänelle 3 Päivää – Taika Tämän Tehokkaan Treffineuvon Takana

Olen varma, että lähes jokainen meistä on kuullut ainakin kerran kuuluisan parisuhdeneuvon “anna hänelle 3 päivää”. Toisaalta olen myös varma, että monet meistä eivät ole varmoja siitä, mitä se tarkoittaa tai miten se voi vaikuttaa suhteeseemme.

Ymmärrän sen, sillä kun kuulin sen ensimmäisen kerran, minäkin pidin sitä hölynpölynä. Paitsi että se ei ollut hölynpölyä, vaan paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt, sillä tämän deittineuvon ansiosta olen yhä mieheni kanssa, emmekä ole koskaan olleet onnellisempia.

Ja siksi tehtäväni tänään on auttaa sinua ymmärtämään ja omaksumaan tämä kolmen päivän sääntö. Mennään siis asiaan ja autetaan sinua pelastamaan itsesi tai suhteesi.

Mikä on 3 päivän kontaktittomuussääntö?

3 päivän sääntö on yksinkertainen deittineuvo, joka on auttanut monia naisia pelastamaan suhteensa. Se tarkoittaa periaatteessa sitä, että sinun pitäisi antaa miehellesi tilaa ja aikaa… että sinun pitäisi jättää hänet rauhaan kolmeksi päiväksi.

Ja “ei kontaktia” tarkoittaa juuri sitä: EI puheluita eikä tekstiviestejä. Niin yksinkertaista se on.

Kyllä, tiedän, että sanotte nyt kaikki, että se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta uskokaa minua, se ei ole niin sydäntä särkevää kuin luulette. Jos käytätte nuo 3 päivää viisaasti, se auttaa suhdettanne kukoistamaan uudelleen.

3 syytä antaa hänelle 3 päivää

Jos et ole vieläkään vakuuttunut siitä, että sinun pitäisi antaa hänelle 3 päivää, tässä on 3 syytä, jotka varmasti muuttavat mielesi.

1. Hän nauttii siitä, että hänellä on oma tila

Mitä mieltä sinä olet? Miksi hän ylipäätään tarvitsee tilaa? Tietenkin siksi, että hän haluaa tehdä asioita, joista hän pitää, ja viettää aikaa parhaiden ystäviensä kanssa.

Ei ole niin, että hän luo Tinder-profiilin ja alkaa tapailla/juttelemaan muiden tyttöjen kanssa. Hän vain omistaa sen ajan elämänsä kiinnostuksen kohteille, ja ehkä hän jopa löytää uuden harrastuksen.

Hän nauttii tuosta vapauden ja yksilöllisyyden tunteesta, ja hän arvostaa sinua sen vuoksi entistä enemmän. Toisin sanoen, jos annat hänelle tilaa, se parantaa suhdettanne kaikin mahdollisin tavoin.

2. Se antaa hänelle aikaa selvitellä ajatuksiaan ja tunteitaan.

Joskus mies tarvitsee vain tilaa päästäkseen kosketuksiin tunteidensa kanssa. Jos hän ei ole täysin varma siitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan, tämä kahdenkeskinen aika auttaa häntä laittamaan tunteensa järjestykseen.

Jos hän on myös kamppaillut henkilökohtaisten ongelmien kanssa, yksin viettämäsi aika voi auttaa häntä löytämään keinon niiden ratkaisemiseen. Molemmissa tapauksissa hän ja suhteenne voivat hyötyä kolmen päivän yhteydenpitokiellosta.

3. Hänellä on aikaa miettiä, mihin suuntaan hän haluaa suhteenne kehittyvän.

Jos teillä on ollut erimielisyyksiä, jos miehesi on alkanut etääntyä, tämä yksinoloaika antaa hänelle myös mahdollisuuden päättää vihdoin, haluaako hän sinut osaksi elämäänsä vai ei.

Ehkä hän rakastaa sinua, mutta pelkää sitoutumista eikä halua aloittaa vakavaa suhdetta liian pian. Yksinkertaisesti sanottuna suhteenne tulevaisuus on 3 päivän säännön varassa.

5 hyötyä 3 päivän yhteydenpitokieltosäännöstä

Tällä hämmästyttävällä deittineuvonnalla on monia hyötyjä, ja löydät tärkeimmät niistä alta.

1. Tiedät varmasti, mitä hän tuntee sinua kohtaan.

Jos hän ottaa yhteyttä neljäntenä päivänä ja toivottaa sinulle hyvää huomenta tai vain kertoo, kuinka hän on kaivannut sinua syvästi, asiat ovat melko selvät: hän rakastaa sinua rehellisesti eikä halua menettää sinua.

Toisaalta, jos hän ei ota yhteyttä ja päättää pidentää yhteydenpitokieltoa, se on selvä merkki siitä, kuinka paljon (oikeastaan vähän) hän välittää sinusta.

2. Se saattaa saada hänet ymmärtämään, ettei hän voi elää ilman sinua (tai sitten ei).

Juuri eilen illalla poikaystäväni sanoi, että hän tulee aina olemaan kiitollinen niistä kolmesta päivästä, jotka olimme “erossa”, koska sinä aikana hän ymmärsi, ettei voi eikä halua elää ilman minua.

Totuus on se, että 3 päivän sääntö on yksi niistä suhteita ratkaisevista hetkistä.

Jos miehesi ymmärtää, että olet ainoa nainen, jota hän rakastaa ja haluaa elämäänsä noiden kolmen päivän jälkeen, se tekee sinusta onnellisimman naisen maailmassa.

Toisaalta, jos miehesi päättää luopua sinusta, se on silti hyvä asia, koska saat vihdoin tietää totuuden. Se nopeuttaa prosessia, jossa hyväksyt totuuden ja jatkat eteenpäin.

3. Se estää sinua näyttämästä epätoivoiselta.

Olemme kaikki erilaisia ihmisiä, ja me kaikki kamppailemme epävarmuuden kanssa. Ne ovat yksinkertaisesti osa meitä, ja riippumatta siitä, kuinka itsevarma joku on, hänessä on aina jotain, josta hän ei ole varma.

Valitettavasti joskus nuo epävarmuudet saavat meidät uskomaan, ettemme ole rakkauden arvoisia, emmekä yksinkertaisesti pysty karistamaan niitä päältämme, vaikka olisimme terveessä suhteessa toisen ihmisen kanssa.

Siksi meistä tulee takertuvia, riippuvaisia ja epätoivoisia. Välttääksesi tämän, anna hänelle kolme päivää aikaa ja näytä hänelle, että olet täysin tietoinen arvostasi etkä pelkää antaa sekä hänelle että itsellesi tilaa.

4. Mahdollisuus määritellä suhteenne uudelleen

Noiden muutaman päivän viettäminen erillään antaa teille molemmille aikaa miettiä tunteitanne ja tehdä päätös suhteenne tulevaisuudesta.

Ehkä molemmat haluatte hidastaa asioita tai päinvastoin, ehkä haluatte viedä suhteenne seuraavalle tasolle. Sillä ei oikeastaan ole merkitystä, mutta tärkeintä on, että löydätte yhteisen kielen ja sovitte päätöksestä, joka todella on paras teille ja suhteellenne.

5. Se auttaa teitä ymmärtämään, että jotkin asiat ovat tai eivät ole tarkoitettuja olemaan

Jos uskot kohtaloon, tiedät jo, että joidenkin asioiden on tarkoitus tapahtua… että joidenkin ihmisten on tarkoitus olla yhdessä.

Jos miehesi palaa takaisin yhteydenpitokieltojakson jälkeen, se on merkki siitä, että hän on sielunkumppanisi ja oikea sinulle. Toisaalta, jos hän ei palaa, tiedät, että hän ei ollut kohtalosi ja että tuolla ulkona on vielä joku, mies, joka on tarkoitettu pysymään elämässäsi ikuisesti.

5 tapaa selviytyä 3 päivän yhteydenpitokieltoajasta

Nyt kysymys, joka luultavasti kiehtoo sinua eniten, on “miten selviytyä 3 päivän yhteydenpitokieltosäännöstä”, eikö niin? No, älä huoli, koska olen hoitanut sinut täälläkin.

1. Keskity omaan elämääsi

Käytä tämä aika oman elämäsi miettimiseen. Oletko onnellinen ja tyytyväinen siihen, miltä elämäsi tällä hetkellä näyttää?

Jos et ole, tee jotain muuttaaksesi sitä. Tosiasia on, ettet koskaan tule olemaan todella onnellinen toisen ihmisen kanssa niin kauan kuin et ole onnellinen ja tyytyväinen itseesi.

2. Vietä aikaa ystäviesi kanssa

Älä odota puhelinsoittoa tai tekstiviestin vastausta. Kotona istuminen ja sen odottaminen, että hän ottaa sinuun yhteyttä, ei tuo sinulle mitään hyvää. Se ei muuta mitään, mutta se voi vahingoittaa mielenterveyttäsi.

Nouse siis sängystä, pue päällesi mukavat vaatteet ja lähde ulos ystävien kanssa. Olet tilanteessa, jossa tarvitset kipeästi niin sanottua “chillailua bestiksen kanssa” -terapiaa.

Parhaat ystäväsi eivät anna sinun jatkuvasti murehtia, tuleeko hän takaisin vai ei. He tekevät kaikkensa saadakseen sinut hymyilemään, ja sitä sinä tarvitset juuri nyt eniten: syytä hymyillä ja olla onnellinen.

3. Hemmottele itseäsi

Laita puhelimesi pois. Lopeta hänen Snapchat-tulostensa tarkistaminen ja lopeta hänen kyttäämisensä sosiaalisessa mediassa yleensä. Älä mieti, mitä seuraava päivä tuo tullessaan, ja yritä vaihteeksi keskittyä vain itseesi.

Hemmottele itseäsi. Hemmottele itseäsi rentouttavalla wellness-päivällä kylpylässä. Käy ostoksilla. Tee jotain, mitä olet halunnut tehdä jo pitkään, mutta et ole koskaan löytänyt aikaa siihen. Tee jotain mukavaa itsellesi… Pidä mielesi kiireisenä ja sielusi onnellisena.

4. Harkitse parisuhdettasi uudelleen

Tämä on erityisen tärkeää, jos olet kaukosuhteessa. Jos huomaat, että miehesi on ottanut etäisyyttä jo pitkään eikä edes muista, milloin hän viimeksi sanoi rakastavansa sinua, on hyvä aika arvioida suhteenne uudelleen.

Jos olet tietoinen siitä, että se ei johda mihinkään ja että suhteenne on syvästi epäterve, sinun kannattaa lopettaa se ennen kuin on liian myöhäistä. Säästä itsesi turhalta sydänsuruilta ja keskity paranemiseen ja jatka eteenpäin.

5. Ota yhteys omiin tunteisiisi

Se, että annat miehellesi tilaa, ei tarkoita sitä, että hänen pitäisi miettiä tunteitaan yksin. Silloin myös sinun kannattaa ottaa yhteyttä itseesi ja keskittyä omiin tunteisiisi.

Kaivaudu syvälle ja yritä ymmärtää kaikkea, mitä sydämessäsi tapahtuu. Ole rehellinen itsellesi… Oletko yhä yhtä rakastunut mieheesi kuin ensimmäisillä treffeillä? Tekeekö hän sinut todella onnelliseksi? Onko hän todella se mies, jonka kanssa voit kuvitella itsesi tulevaisuudessa?

Totuus on, että tunteemme voivat muuttua, emmekä välttämättä ole siitä tietoisia pitkään aikaan. Jatkamme vain valheellista elämää ja teeskentelemme, että kaikki on hyvin.

Saako yhteydenpito hänet siirtymään eteenpäin?

Se todella riippuu. Jos miehesi todella rakastaa sinua, tämä yhteydenpitokieltoaika ei saa häntä luopumaan sinusta. Hän taistelee ja jatkaa taistelua puolestasi, vaikka kuinka sinnikkäästi pitäisitkin kiinni yhteydenpidosta.

Toisaalta, jos hän ei rakasta sinua tarpeeksi, tosiasia on, ettei hän odota sinua liian kauan. Joten kyllä, tässä tapauksessa yhteydenpitokieltosääntö voi saada hänet jättämään sinut lopullisesti ja siirtymään eteenpäin.

Toinen mahdollisuus on, että miehesi saattaa alkaa luulla, että olet yhteydenpitokieltosäännön vuoksi edennyt eteenpäin omassa elämässäsi, mikä saattaa saada hänet harkitsemaan itse eteenpäin siirtymistä.

Tärkeintä on kuitenkin se, että hän ei luovu sinusta helposti, jos hänen tunteensa sinua kohtaan ovat vahvat ja rehelliset.

Loppuajatuksia

Mitä mieltä olet “anna hänelle 3 päivää” -suhdeneuvoista? Uskon rehellisesti, että se voi vaikuttaa sinuun ja suhteeseesi vain myönteisesti.

Loppujen lopuksi tiedät, mitä sanotaan… Jos rakastat jotakuta, anna hänen mennä. Jos hän rakastaa sinua, hän tulee takaisin, ja jos ei… No, olet vihdoin vapaa siirtämään rakkauden, jota tunnet häntä kohtaan, itseesi.

Lopputulos on, että näistä deittineuvoista voi olla vain hyötyä sinulle. Sen avulla tiedät vihdoin tarkalleen, missä tilanteessa olet miehesi kanssa.