Skip to Content

6 Asiaa, Joita Pojat Tekevät Ja Jotka Vaikuttavat Hämäriltä, Mutta Ovat Todella Harmittomia

6 Asiaa, Joita Pojat Tekevät Ja Jotka Vaikuttavat Hämäriltä, Mutta Ovat Todella Harmittomia

Nykyään on helppo tulla liian epäluuloiseksi tai jopa vainoharhaiseksi. Olemme tottuneet miehiin, jotka ovat hämäräperäisiä.

Joten etsimme punaisia lippuja silloinkin, kun niitä ei ole.

Näemme merkkejä pettämisestä joka kulmassa. Valitettavasti huonot kokemuksemme tai ympärillämme olevien ihmisten kokemukset ovat opettaneet meidät ajattelemaan näin.

Useimmiten me hätiköimme. Teemme johtopäätöksiä tekojen perusteella, jotka voivat usein olla harhaanjohtavia.

Sabotoimme ihmissuhteitamme, koska pelkäämme, että meitä petetään, joten näemme uhkia kaikkialla.

Nämä ovat asioita, joita miehet tekevät ja jotka vaikuttavat hämäriltä, mutta ovat todella harmittomia:

1. Häneltä kestää kauan vastata tekstiviestiin.

Alat automaattisesti luoda erilaisia skenaarioita. Onko hänellä joku toinen nainen? Mitä hänellä on meneillään? Onko hän menettänyt kiinnostuksensa? Ajatukset pyörivät päässäsi.

Vaikka todellisuudessa hän saattaa vain nukkua. Ajattele, että miehillä on taipumus nukahtaa nopeammin kuin ehdit laskea kolmeen.

Jos tiedät, että hän on sellainen, ei ole syytä huoleen.

Se, että et saa välitöntä vastausta, saattaa myös merkitä sitä, että hän todella työskentelee työkseen tai että hänellä on ystäviä ja perheenjäseniä, joiden kanssa hän puhuu, joten älä mieti asiaa liikaa.

2. Joskus hän peittää puhelimensa

Tämä on yleensä huono merkki eikä ollenkaan hyvä, jos näin tapahtuu jatkuvasti. Mutta jos sitä tapahtuu vain joskus, on todennäköistä, että hän katsoo jotain noloa ja häpeää näyttää sitä sinulle.

Lisäksi hän saattaa olla keskellä yksityistä keskustelua jonkun miespuolisen ystävänsä kanssa, eikä hän halua jakaa tämän ystävän asioita kanssasi.

Vaikka tämä näyttääkin aika pahalta, älä reagoi yli, ellet usko, että sinulla on siihen syytä. On valtava ero sen välillä, tapahtuuko asioita jatkuvasti vai vain joskus.

3. Hengailet aina sinun luonasi etkä koskaan hänen luonaan.

Vaistosi tietysti sanoo sinulle, että siellä tapahtuu jotain hämärää. Mutta se ei yleensä ole niin hämärää kuin luulet.

Jos olette seurustelleet lyhyen aikaa, hän on luultavasti liian nolo kertoakseen, että hän asuu äitinsä tai kämppisten kanssa, koska hänellä ei ole varaa omaan asuntoon, tai että hän on helvetin sotkuinen.

Nämä kaikki ovat erittäin noloja asioita, jotka miehen on myönnettävä. Kun olet siis sitä mieltä, että aikaa on kulunut tarpeeksi, pyydä häntä avoimesti kertomaan, miksi et ole koskaan nähnyt hänen asuntoaan.

4. Hän viettää paljon aikaa kavereidensa kanssa hengaillessa

Ehkä jopa enemmän kuin sinun kanssasi. Mutta onko siinä todella jotain huolestuttavaa?

Hän on tuntenut heidät kauemmin kuin sinut, hän arvostaa heitä ja on luultavasti hyvin sosiaalinen.

Ainoa asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi, on se, jos hän peruu treffisi viime hetkellä tai jos hän jättää treffit väliin, koska hänellä on jotain parempaa tekemistä ystäviensä kanssa.

Tällaista käytöstä ei pitäisi koskaan suvaita. Sinun pitäisi olla hänen prioriteettilistansa kärjessä, ei lopussa. Älä anna hänen huijata sinua.

5. Hän ei ole esitellyt sinua ‘väelleen’.

Jos hän viettää paljon aikaansa ystäviensä kanssa etkä tunne heitä vielä, sen ei tarvitse herättää hälytyskelloja. Kysy itseltäsi, oletteko seurustelleet tarpeeksi kauan päästäksenne esittelyvaiheeseen.

Sama koskee hänen perheenjäseniään; ehkä hän uskoo, että suhde on vielä alkuvaiheessa ja hänen mielestään on liian aikaista.

Lisäksi hänellä ei ehkä ole hyviä suhteita perheeseensä eikä hän halua sotkea sinua tähän mukaan.

Mutta jos tarpeeksi aikaa kuluu eikä hän ole esitellyt sinua läheisilleen, puhuttiinpa sitten hänen ystävistään tai perheestään, on aika puhua hänelle, sillä jokin on pielessä, ja jos hän ei petä, hän ei ehkä vain ole valmis vakavaan suhteeseen.

6. Hän ei koskaan nuku luonasi

Jos kaikki muut suhteenne osa-alueet toimivat, tässä ei ole mitään syytä huoleen. Jos harrastitte juuri seksiä, halailitte hieman ja hän sanoo menevänsä kotiin nukkumaan, hän todennäköisesti nukkuu.

Miehet ovat hyvin käytännöllisiä ja he menevät nukkumaan omaan sänkyynsä, koska ovat tottuneet siihen tai koska se on heille kätevämpi töihin menon kannalta.

Jos sinä tekisit samoin, se ei haittaisi heitä, joten he eivät ymmärrä, mistä tämä kaikki hössötys johtuu.

Jos alat heti ajatella, että hän vain vaihtoi sinun sänkysi jonkun toisen naisen sänkyyn, olet luultavasti väärässä.

Vaikka useimmat miehet tykkäävät kehuskella sillä, kuinka monta kertaa he voivat harrastaa seksiä yhdessä yössä, se on pelkkää sanahelinää. Mikä tahansa useampi kuin yksi kerta on heille yleensä liikaa.

Kaiken kaikkiaan mieti ennen kuin reagoit. Kukaan ei ole täydellinen, ja meillä kaikilla on käyttäytymistapoja, jotka saattavat aluksi näyttää hämäriltä, mutta ovat pohjimmiltaan harmittomia.

Puhu avoimesti hänen kanssaan ja selvitä, mikä hänen asiansa on. Älä hyökkää hänen kimppuunsa siitä, että hän pettää tai ei ole kiinnostunut sinusta, jos et tiedä koko tarinaa.

Hyvien ja kunnollisten miesten ei pitäisi maksaa kaikkien maailman valehtelijoiden ja huijareiden synneistä.