Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Tuhlaat Aikaasi Hänen Kanssaan

5 Merkkiä Siitä, Että Tuhlaat Aikaasi Hänen Kanssaan

Nykymaailmassa, jossa elämme, kaikki ovat liian kiireisiä ja liian kilpailuhenkisiä, jotta heillä olisi aikaa asettua aloilleen ja löytää arvoisensa kumppani. Tämä vaikuttaa erityisesti miehiin, ei siksi, että he olisivat kiireisempiä tai aktiivisempia kuin naiset, vaan siksi, että he joko teeskentelevät, etteivät välitä, tai eivät todellakaan välitä pätkääkään syvän, hartaan rakkauden löytämisestä.

Merkityksellinen parisuhde tuntuu olevan kaikkien unelma, mutta nykyään miehelle seurustelu on helpompi ja mukavampi vaihtoehto. Vaikka suhteesta tulisi enemmän kuin pelkkä kytkeminen, kyse on silti siitä, kuinka vakavasti hän suhtautuu asiaan, ja surullinen totuus on, että hän luultavasti vain tuhlaa aikaasi itsekkäisiin tarpeisiinsa.

Nämä ovat 5 ilmeisintä merkkiä siitä, että tuhlaat vain aikaasi hänen kanssaan.

1. Hän ei harkitse todellista sitoutumista lähiaikoina

Olette siis tavanneet, pidätte toisistanne, ehkä ollut muutaman kerran yhdessä – mitä nyt? Puhutte paljon, ja alat todella tuntea jonkinlaista yhteyttä häneen, mutta joka kerta kun puhutte, haluat kysyä häneltä: “Mitä me olemme?”. Epäröit sen kanssa, koska pelkäät liikaa vastausta.

Jos näin on, ja jos hän ei aio olla se, joka kysyy sitä, tee se sitten vihdoin. Jos hän ei anna sinulle normaalia vastausta, välttelee kysymystä tai ilmaisee mielipiteensä ja odotuksensa suhteesta tavalla, joka ei sovi sinulle – lopeta se.

Lopeta se ennen kuin se vie vielä enemmän elämästäsi, koska sinulla ei ole aikaa tällaiseen peliin.

2. Keskustelut pyörivät vain hänen kiinnostuksenkohteidensa ympärillä

Hän ei koskaan kysy sinusta mitään muuta kuin “Miten menee” -kysymyksen. Jo muutaman treffin jälkeen tiedät kirjaimellisesti kaiken hänestä – hänen kiinnostuksen kohteensa, harrastuksensa, exänsä jne.

Jos kuitenkin sanot pitäväsi jostain, hän unohtaa sen seuraavassa 5 sekunnissa. Älä viitsi, olet parempi kuin tuo. Älä tuhlaa aikaasi itsekeskeisiin, narsistisiin miehiin.

3. Et voi olla oma itsesi hänen seurassaan

Vaikka hän olisi kuinka hauska ja hyvännäköinen tahansa, sinusta tuntuu aina, että sinun on teeskenneltävä olevasi joku muu, kun hän on paikalla.

Jokainen haluaa esittää itsensä parhaassa mahdollisessa valossa, mutta se ei ole aina mahdollista.

Kun te kaksi hengailette yhdessä, et puhu niin kuin yleensä puhut, et pukeudu niin kuin yleensä pukeutuisit, ja jos et ole hänen seurassaan, kyttäävät häntä yrittäen saada selville, mistä hän pitää.

Älä koskaan muutu miehen takia! Älä teeskentele olevasi joku muu. Älä ole epämukava jonkun seurassa vain saadaksesi hänet pitämään sinusta.

Voit tuntea, että se ei kestä kauan, joten lopeta ajan tuhlaaminen ja jatka sen miehen etsimistä, joka tuntuu kodilta. Hän on tuolla ulkona!

4. Hän on epäkypsä

Tyttö, et varmasti halua tuhlata aikaasi tämän miehen kanssa. Jos hän pelaa yhä pelejä tai omistaa toimintafiguureja, jotka ovat yhä alkuperäispakkauksessa, se ei tarkoita, että hän on epäkypsä.

Toki hänen kiinnostuksen kohteensa ovat melko lapsellisia, mutta jos se tekee hänet onnelliseksi, keitä me olemme tuomitsemaan, vai mitä?

Mutta jos hän ei pysty huolehtimaan itsestään tai sinusta, hän ei ole aikasi arvoinen.

Hänen kypsymättömyytensä näkyy niin monella tavalla, ja hänen käytöksensä todennäköisesti jopa nolaa sinua julkisesti. Kun jotain tällaista tapahtuu – on aika häipyä.

5. Hänellä ei näytä olevan mitään suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Onko mitään pahempaa kuin ihmiset, joilla ei ole tavoitteita eikä suunnitelmia elämässään? Miksi tuhlaisit aikaasi mieheen, joka ei pysty motivoimaan sinua millään tavalla?

Se ei tarkoita, että sinun pitäisi jättää mies, joka ei ole saavuttanut mitään elämässään tähän mennessä, mutta jos hän ei aio muuttaa sitä tulevaisuudessa – tee itsellesi palvelus, lopeta suhde.