Skip to Content

6 Asiaa, Joita Pojat Sanovat Sinulle Vain Päästäkseen Housuihisi

6 Asiaa, Joita Pojat Sanovat Sinulle Vain Päästäkseen Housuihisi

Useimmat miehet sanovat melkein mitä tahansa vain saadakseen sinut sänkyyn. Yleensä se, mitä he keksivät, on hulvatonta – jos ymmärrät, mihin he pyrkivät.

Jotkut heistä sanovat näitä asioita, koska he ovat todella kiinnostuneita sinusta ja ovat rehellisiä, mutta useimmat heistä keksivät paljon roskaa vain saadakseen seksiä. (Yllätys, yllätys)

On naisia, jotka osaavat lukea rivien välistä ja jotka näkevät suoraan niiden suloisten sanojen ja pehmeiden tekojen läpi. Nämä naiset olisivat sellaisia: “Lopeta paskanjauhanta ja jatka matkaa…”.

Mutta jotkut naiset lankeavat näiden miesten oveliin, “lähes täydellisiin”, BS-tekniikoihin, ja kuka voi syyttää heitä? Se on tapahtunut meille kaikille, ainakin kerran.

Vakavasti, on paljon naisia, jotka haluavat vain pitää hauskaa (lue: saada seksiä), mutta nooooo, miehille ‘kielletty hedelmä’ on makein

Toisin sanoen, on miehiä, jotka kiihottuvat yrittämällä harrastaa seksiä vakavasti otettavien naisten kanssa, jotka ovat valmiita asettumaan aloilleen, jotka ovat valmiita sitoutumaan pitkäksi aikaa.

Miehet: Onko se teidän fetissinne – maata heidän kanssaan ja jättää heidät? Lopettakaa, lopettakaa tosissanne!

Meressä on paljon kiimaisia, “haluan vain pitää hauskaa” -kaloja. Valitse yksi ja anna leikkien alkaa.

Ja mitä tulee teihin naisiin, jotka ihastutte näihin miehiin ja kadutte sitä myöhemmin, jatkakaa lukemista nähdäksenne, kuinka pitkälle miehet ovat valmiita menemään vain saadakseen teidät sänkyyn!

1. He lupaavat sinulle sitoutumista

Ha! Tuo oli hyvä!

Mies: “Kulta, pidän sinusta niin paljon, että haluan olla kanssasi… mutta en juuri nyt, okei kulta? Älä huoli, pian olemme yhdessä…”.

Mitä paskaa! Seuraavaksi sinä panet ulos, koska luulet rakastavasi tätä miestä. Hän on sinun tuleva kaikkesi. Ja kun “juttu” on ohi, hän katoaa maan päältä!

Löydät ennemmin Atlantiksen kuin paikan, jossa hän piileskelee.

2. Hän on samaa mieltä kaikesta, mitä sanot

Kokeile tätä joskus. Kerro heille pahamaineisia ja uskomattomia valheita. Kerro heille valheita, jotka ovat niin ilmiselviä. Yritä olla nauramatta itsesi hengiltä, kun teet tätä.

Sinä: “Hei, tiesitkö, että isäni kävi avaruudessa?”.

Hän: (Lue: kutsu minut kylään, en välitä siitä, että valehtelet): “Woooow, onko sinulla valokuvia?” (Lue: kutsu minut kylään, en välitä siitä, että valehtelet)

Sinä: #eyeroll #sigh

Pitääkö mun mennä vielä pidemmälle? Luulen, että sait koko kuvan.

Douchebag ALERT!

3. He osaavat käyttää sanaa ‘rakastan sinua’

Te kaikki tiedätte skenaarion. Menette ulos, sinulla on kuuma mekko päälläsi, miehen leuka loksahtaa kun hän näkee sinut.

Koko treffit latautuvat seksuaalisesta energiasta, ja seksuaalisista vihjeistä ammutaan ulos kuin ilotulituksesta.

Menette hänen luokseen helvetin kiimaisena. Annat hänen päästä “ykköspesälle”, mutta hän toivoo kunnaria.

Juuri kun sanot ‘odota’, hän laittaa naamion suloisimmasta ja välittävimmästä miehestä, jonka olet koskaan tavannut.

Seuraavaksi kuulet hänen kuiskaavan korvaan – RAKASTAN SINUA… Niinpä niin! Älä ole typerä, älä ole tyhmä!

4. Alkoholi on heidän ‘paras ystävänsä’

Heidän tarkoituksenaan ei ole vetää sinua humalaan, koska, olkaamme rehellisiä, mitä hyötyä sinusta on heille siinä humalatilassa?

Hänen suunnitelmansa on saada sinut humalaan – vain muutama drinkki, jotta sinusta tuntuisi siltä, että saatat “kaatua” … suoraan hänen sänkyynsä.

Se saa estosi laskemaan ja hänen itseluottamuksensa nousemaan. Jos huomaat, että hänen aikeensa eivät ole kunnialliset (yleensä ne eivät ole), lopeta, kun vielä voit.

5. Hän puhuu sinulle makeaa

Hän: “Kulta, saat minut tuntemaan oloni sellaiseksi kuin en ole koskaan ennen tuntenut…”. #cutthecrap

Me kaikki tiedämme, että useimmissa tapauksissa (varsinkin kun olette vasta aloittaneet seurustelun) tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa – haluan päästä pukille.

Älä anna heidän vakuuttaa sinulle, että he saavat heikkoja polvia nähdessään sinut, koska tämä tapahtuu yleensä vain silloin, kun kyse on seksuaalisesta nautinnosta – suuret aplodit niille, jotka ovat poikkeus sääntöön (jos sellaisia on).

Älä unohda, että sinun on otettava huomioon ajoitus, kun he kertovat sinulle, etteivät he ole koskaan ennen tunteneet niin.

Jos se on keskellä toimintaa, ensimmäisen ja toisen pohjan rajalla, anna tulla! Ota pääsi pois hiekasta!

6. He täydentävät kehoasi

Edessäsi seisoo mies, joka on helvetin kiimainen, ja hän kertoo sinulle, että sinulla on upea vartalo. REALITY CHECK – hän on innokas saamaan, eikä hän välitä, miltä näytät. Hän välittää vain “naisosiesi” toimivuudesta. #truthslap

Nämä ovat heidän vaatimuksensa:

#1 tissit – tarkistettu

#2 perse-checked

#3 kasvot eivät saa minua oksentamaan – tarkistettu.

Tulos-komplimentti

Naiset, tytöt, naiset… Älkää antako miesten kusettaa teitä – olette parempia!