Skip to Content

Elämäsi Rakkaus Tulee Yleensä Elämäsi Virheen Jälkeen

Elämäsi Rakkaus Tulee Yleensä Elämäsi Virheen Jälkeen

Toisinaan käy niin, että sekoitat elämäsi suurimman virheen ikuiseen ihmiseen.

Asetat kaikki toiveesi ja unelmasi hänen varaansa vain siksi, että hän voisi kävellä niiden yli.

Et voisi kuvitella elämääsi ilman häntä. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia.

Hän otti sinulta niin paljon kuin pystyi ja lähti omille teilleen jättäen sinut murskaksi.

Ja kuinka et olisi, kun annoit parhaasi jollekin, joka ei ollut sen arvoinen, jollekin, joka ei ansainnut sinua?

Mutta entä jos se, että olet pahasti murtunut, on parasta, mitä sinulle on voinut tapahtua?

Ehkä et olisi koskaan lähtenyt paskasta suhteesta, jos sinua ei olisi pakotettu siitä pois.

Joskus olemme niin itsepäisiä, niin sinnikkäitä pitämään kiinni jostain, jonka uskomme olevan rakkautta, että se vain satuttaa meitä lopulta vielä enemmän.

Ehkä ei ollut muuta mahdollisuutta. Tämä oli sysäys, jonka tarvitsit siirtyäksesi pois jostain, jota ei ollut tarkoitettu sinulle.

Ehkä sinun täytyi rikkoutua, jotta palaset voitaisiin koota yhteen eri tavalla.

Ehkä sinun oli löydettävä itsesi ensin, jotta joku oikea voisi löytää todellisen itsesi.

Emme näe, että exämme on olemassa syystä. Hän oli virhe, joka sinun piti tehdä, jotta voisit oppia jotain; jotta voisit nähdä, millaista rakkauden ei pitäisi koskaan olla.

Rakkauden ei pitäisi olla yksipuolista. Sen on mentävä molempiin suuntiin ollakseen todellista. Kaikkien investointien, tunteiden ja ponnistelujen pitäisi virrata kahden ihmisen välillä.

Rakkautta ei pitäisi kerjätä. Se, joka haluaa olla elämässäsi, löytää aikaa – olipa hänellä kuinka kiireinen tahansa.

Kaikki muu on tekosyy.

Rakkauden ei pitäisi olla kylmää. Sen pitäisi pitää sinut lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Sinulta ei pitäisi koskaan riistää kaikkia halailuja, halauksia ja suukkoja, joita haluat.

Rakkauden ei pitäisi olla kuuro ongelmillesi.

Sinulla pitäisi aina olla joku, joka on tukenasi, joka ainakin kuuntelee, vaikkei voisikaan auttaa. Sinun ei pitäisi tuntea itseäsi niin yksin parisuhteessa.

Rakkauden ei pitäisi olla kidutusta. Sen ei pitäisi saada sinua itkemään useammin kuin hymyilemään. Sen ei pitäisi olla fyysisesti tai emotionaalisesti väkivaltaista.

Rakkauden pitäisi pitää sinua tarpeeksi tiukasti kiinni, että tunnet kuuluvasi toiselle ihmiselle, mutta olet kuitenkin vapaa. Olet vapaa olemaan oma itsesi.

Ole kiitollinen elämäsi virheestä. Se valmisti sinua siihen, mitä on vielä tulossa. Se valmisti sinua todelliseen asiaan. Se valmisti sinua elämäsi rakkauteen.

Virheesi antoi sinulle mahdollisuuden tunnistaa “se oikea”, kun hän tulee. Ja sinä tunnistat hänet – siitä ei ole epäilystäkään.

Silmäsi tulevat säihkymään, koska hän juuri muisti lähettää yksinkertaisen tekstiviestin, joka tekee koko päiväsi paremmaksi.

Kun hän on hukkua työhön tai elämään, hän käyttää hetken soittaakseen sinulle, koska olet hänen mielessään kaikesta huolimatta.

Tunnet sen sisäisen rauhan, jota olet etsinyt niin kauan, koska olet vihdoin jonkun kanssa, joka välittää sinusta yhtä paljon kuin sinä hänestä.

Yhteys ja kemia, jonka jaatte, on magneettinen. Se vetää teitä yhä lähemmäksi ja lähemmäksi toisiaan.

On helppoa tehdä suunnitelmia ja viettää aikaa yhdessä, koska hän haluaa nähdä sinut yhtä paljon kuin sinä haluat nähdä hänet.

Kaikki on vastavuoroista, ja sinusta tuntuu kuin leijuisit pilvessä yhdeksän. Samaan aikaan tuo rakkaus pitää teidät maan pinnalla. Se saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi.

Se saa sinut tuntemaan, että olet vihdoin löytänyt kotisi, eikä sinulla ole siitä epäilystäkään. Ensimmäistä kertaa elämässäsi olet varma.

Kaikki tämä on kiitos elämäsi virheelle, sille, joka tyhjensi sinut emotionaalisesti, hylkäsi sinut ja mursi sinut täysin.

Virheesi sai sinut keräämään nuo palaset ja kokoamaan ne omaksi ainutlaatuiseksi, kauniiksi ja vahvemmaksi tyyliksesi – tyyliksi, jonka vain elämäsi rakkaus tunnistaa ja jota se vaalii ikuisesti.