Skip to Content

Tätä Tarkoittaa Olla Oikeasti Uskollinen (Koska Se On Enemmän Kuin Olla Pettämättä)

Tätä Tarkoittaa Olla Oikeasti Uskollinen (Koska Se On Enemmän Kuin Olla Pettämättä)

Uskollisena oleminen on enemmän kuin vain maata, suudella ja halata yhtä ihmistä. Se on enemmän kuin sormien pitäminen erossa muista.

Se tarkoittaa potentiaalisten poikaystävien puhelinnumeroiden poistamista, koska et tarvitse niitä enää. Olet nyt varattu ja muun maailman tulee tietää se.

Uskollisena oleminen tarkoittaa sitä, että kerrot jokaiselle sinua iskemään tulevalle tytölle baarissa ”peräänny”. Se tarkoittaa vihkisormuksesi esittelemistä kuin merkkinä suojelusta – merkkinä siitä, että sydämesi on varattu.

Uskollisena oleminen tarkoittaa avointa kommunikaatiota puolisosi kanssa. Se tarkoittaa sitä, että kerrot hänelle exäsi soittaneen ja kutsuneen sinut syömään, mutta vastasit ”Ei”.

Se tarkoittaa, että kun uusi kollegasi kyselee kuulumisiasi, et vastaa hänelle. Se tarkoittaa, että tiedät kaikki hyödyt ja haitat, mutta silti pysyt siinä.

Pahoja asioita vastaan taistelu on jotain, mitä elämä eteemme asettaa.
Uskollisena oleminen tarkoittaa olla ylittämättä rajaa.

En sano, että meidän tulee sulkea silmämme kaikilta muilta tytöiltä, mutta et voi käyttäytyä samoin heitä kohtaan ja tyttöystävääsi kohtaan.

Jos teet niin, siinä ei ole mitään järkeä. Tyttöystäväsi niputetaan silloin muiden tyttöjen kanssa samaan nippuun.

Usko minua – se ei saa häntä tuntemaan itseäsi erityiseksi. Yhtään. Joten parempi miettiä kahdesti tekojasi.

Sinun on sallittu viestittää jollekin, tykätä heidän kuvastaan Facebookissa tai sinulla saa olla mies- ja naispuoleisia ystäviä.

Mutta jos piilotat jotain viestejä tyttöystävältäsi, se tarkoittaa, että on jotain sellaista, mitä tyttöystäväsi ei tulisi nähdä. Jos jätät seksuaalisia kommentteja toisen tytön kuvan alle, silloin on jotain pielessä.

Ajattele, miltä tyttöystävästäsi tuntuisi, jos hän saisi tietää siitä. Hän olisi huolissaan, epävarma ja hämmentynyt.

Hän tietää, että missä on salama, siellä on myös tulta. Hän pystyy tuntemaan sen, koska hän tuntee sinut niin hyvin.

Hän on se, joka jatkaa lauseesi loppuun, joten älä luule, että pystyisit pettämään häntä.

Pidä mielessäsi, että uskollisena oleminen tarkoittaa paljon enemmän kuin toisen ihmisen päästämistä sänkyysi. Se tarkoittaa sitä, ettet koskaan päästä toista ihmistä sydämeesi.

Uskollisena oleminen tarkoittaa täydellistä tyytyväisyyttä siihen tosiasiaan, että olette yhdessä elämänne loppuun asti. Se tarkoittaa sitä, että teet kaiken mahdollisen pysyäksesi poissa sotkuista.

Uskollisena oleminen ei tarkoita sitä, että kuuntelet ystäviäsi, kun he ehdottavat sinun menevän tanssimaan sen tytön kanssa, joka on katsellut sinua koko illan.

Se tarkoittaa sitä, että ajattelet päälläsi etkä kalullasi. Koska vaikka sinulla olisi suhde, tulee aina olemaan jotain hänen teidän kahden välillä – Hänen kätensä työntämässä selkääsi, hänen huulensa haukkaamassa sinua. Tunnet hänen läsnäolosi siinä. Ja tunnet syyllisyyttä, jos teet sen.

Ole mies ja tee elämän päätöksesi. Jos voit elää yhden naisen kanssa, se on upeaa. Jos et pysty, älä petä häntä.

On parempi kertoa se hänelle, ettet rakasta häntä enää ja päästää hänet menemään. Sinä tiedät, että hän väsyy suhteisiisi ja yhtenä päivänä hän tulee pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään.

Muista – onko olemassa pahempaa, kuin petetyn naisen raivo.

Joten ole uskollinen ja saavuta se yksi asia, jota me kaikki elämältämme toivomme: Joku, joka pitää kädestämme kiinni, kunnes kuolemme.