Skip to Content

5 Vinkkiä Siitä, Miten Saada Emotionaalisesti Saavuttamattomissa Oleva Mies Rakastumaan

5 Vinkkiä Siitä, Miten Saada Emotionaalisesti Saavuttamattomissa Oleva Mies Rakastumaan

Mietitkö, miten saada emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies rakastumaan? No, se ei ole niin monimutkaista kuin luulisi. Tänään opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää emotionaalisesti saavuttamattomista miehistä ja siitä, mitä sinun TÄYSIN pitää tehdä, jotta he avautuisivat sinulle (ja rakastuisivat sinuun).

Vaikka olet yrittänyt välttää sitä, olet ihastunut mieheen, joka on selvästi emotionaalisesti saavuttamattomissa. (Tunnen täysin myötätuntoa sinua kohtaan.)

Et yksinkertaisesti tiedä, miten osoittaa hänelle rakkautesi oikealla tavalla, miten osoittaa hänelle, että hän voi luottaa sinuun, ja mikä tärkeintä – miten saada hänet rakastamaan sinua takaisin.

Hänen salainen pakkomielteensä opettaa sinulle, miten voit käyttää heidän tietämystään miespsykologiasta hyödyksesi. Tämän arvokkaan oivalluksen avulla voit saada kenet tahansa haluamasi miehen.

Kysyt itseltäsi jatkuvasti, miten saada emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies rakastumaan sinuun, eikö niin?

Ajan myötä olet alkanut tuntea olosi toivottomaksi ja avuttomaksi, koska sinulla ei ole vastausta tähän kysymykseen.

Mutta et tiedä, että on olemassa niksejä ja onnistuneita tapoja, joilla voit voittaa tämäntyyppisen miehen puolellesi. Alta löydät 5 niistä.

Opit myös, miten saat yhteyden emotionaalisesti saavuttamattomaan mieheen ja miten saat hänet kaipaamaan sinua. Mutta ennen kaikkea tarkistetaan ensin, mitä tällainen mies oikeastaan haluaa ja pystyykö hän ylipäätään rakastumaan.

Mitä emotionaalisesti saavuttamaton mies haluaa?

Emotionaalisesti saavuttamaton mies haluaa yleensä pitää asiat rentoina ja määrittelemättöminä. Hän on sellainen mies, joka ei pysty tai halua sitoutua johonkuhun emotionaalisesti. Yksinkertaistettuna hän pelkää emotionaalista sitoutumista, joka liittyy pitkäaikaisiin suhteisiin.

Yleensä emotionaalisesti saavuttamattomat ihmiset kamppailevat tunne-elämän esteiden kanssa, jotka usein saavat heidät suhtautumaan liian kriittisesti sekä itseensä että ympärillään oleviin ihmisiin. Suurin osa heistä kärsii myös alhaisesta itsetunnosta ja heillä on negatiivinen ajattelutapa.

Heidän taipumuksensa liialliseen itsekritiikkiin vaikeuttaa heidän emotionaalista yhteydenpitoa toisiin ihmisiin. Niinpä tällaiset miehet käyttävät paljon aikaa tunteidensa sisäistämiseen tai muurien pystyttämiseen välttääkseen niiden käsittelyä. Kyllä, he myös jättävät tekstiviestisi aika ajoin huomiotta.

Voiko emotionaalisesti saavuttamaton mies rakastua?

Kyllä. Emotionaalisesti saavuttamattomat miehet voivat rakastua, koska he ovat edelleen ihmisiä, jotka kaipaavat tunnesiteitä. Heidän on vain vaikea avautua jollekin uudelle ihmiselle ja luoda yhteyksiä häneen.

Voitko koskaan saada hänet sitoutumaan vakavaan suhteeseen kanssasi?

Totta kai voit, mutta se vaatii paljon kärsivällisyyttä ja omistautumista. Jotkut emotionaalisesti saavuttamattomat miehet tarvitsevat enemmän aikaa avautuakseen jollekin uudelle ihmiselle ja rakentaakseen luottamusta, kun taas toiset tarvitsevat siihen vähemmän aikaa.

Jokainen mies on ainutlaatuinen. Lisäksi jokainen emotionaalisesti saavuttamaton mies haluaa syvällä sisimmässään rakastavan suhteen, ja heillä on kyky rakastua, jos teet kaiken OIKEIN. Näin teet sen!

Miten saada emotionaalisesti saavuttamaton mies rakastumaan?

Miten saat emotionaalisesti saavuttamattoman miehen rakastumaan sinuun? Miten autat häntä sitoutumaan sinuun?

Jos haluat saada hänet rakastumaan sinuun, sinun on tehtävä näin:

Näytä hänelle, että olet hänen ystävänsä

Yksi ensimmäisistä deittineuvoista, kun on kyse siitä, miten saada emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies rakastumaan sinuun, on se, että älä esitä itseäsi hänen potentiaalisena tyttöystävänään.

Tiedän, että lopullinen tavoitteesi on tehdä tästä miehestä poikaystäväsi tai jopa mennä hänen kanssaan lopulta naimisiin, mutta sinun ei pitäisi laittaa kaikkia korttejasi pöytään heti.

Jos teet niin, tämä mies saattaa pelästyä ja hän saattaa karata luotasi ennen kuin antaa sinulle mahdollisuuden näyttää hänelle kaiken, mitä sinulla on tarjota.

Miten saada emotionaalisesti saavuttamaton mies rakastumaan sinuun?

Jos haluat, että hän kiintyy sinuun emotionaalisesti, sinun on näytettävä hänelle, että et halua olla vain hänen rakastajansa – että haluat olla myös hänen ystävänsä.

Pidä mielessä seuraavat deittivinkit:

Ystävyys on jokaisen terveen suhteen perusta.
Älä kuitenkaan saa häntä luulemaan, että hän on ystäväalueella.
Älä myöskään leiki mielikuvitusleikkejä.
Ole hänen paras ystävänsä, ja ajan myötä hän rakastuu sinuun korviaan myöten.

Tämän miehen on tutustuttava sinuun ihmisenä, ennen kuin hän tutustuu sinuun mahdollisena tyttöystävänään. Tähän useimmat naiset unohtavat keskittyä.

Sinun on ymmärrettävä, että hän ei koskaan tietoisesti päästä sinua elämäänsä niin kauan kuin hän näkee, että haluat saada hänet sitoutumaan, koska hän näkee tämän niin, että otat häneltä vapauden pois.

Siksi hänen on nähtävä kaikki ominaisuutesi ennen tätä. Hänen on nähtävä, että olet ihminen, johon hän voi luottaa, ja hänen on nähtävä, että hänellä on sinun tukesi läpi elämän.

Kun te kaksi vietätte aikaa yhdessä ja aloitatte tunnesiteen, hän alkaa kasvattaa tunteita sinua kohtaan ilman, että hän edes tiedostaa sitä.

Tämä on ainoa tapa päästä tämän miehen ihon alle. Hän yksinkertaisesti hyväksyy sinut osaksi elämäänsä.

Ajan myötä hän tottuu sinuun, eikä hän pysty kuvittelemaan päivääkään ilman sinua, ja juuri sen haluat saavuttaa.

Älä painosta häntä liikaa

Tiedän, että haluat sitoutua. Uskot etiketteihin ja haluat vain vakaan suhteen ja luonnollisesti haluat, että kuka tahansa mies rinnallasi tietää tämän ja toivot, että hän haluaa samaa.

Mutta valitettavasti asiat eivät ole näin, kun törmäät emotionaalisesti saavuttamattomaan mieheen.

Koska kun mies on emotionaalisesti saavuttamattomissa, hän juoksee karkuun niin nopeasti kuin voi heti, kun kuulee sanat “sitoutuminen”, “yksinoikeus” tai “suhde”. Miksi? Koska hän on sitoutumiskammoinen.

Et siis yksinkertaisesti tiedä, mitä tehdä. Et halua pelata hänen pelejään ja haluat, että hän tietää, mitä odotuksia sinulla on tältä suhteelta.

Mietitkö, miten saada emotionaalisesti saavuttamaton mies rakastumaan?

Vaikka ei ole mitään väärää kertoa kumppanillesi, mitä haluat, jos kyseessä on mies, joka ei ole emotionaalisesti saatavilla, varmista vain, ettet painosta häntä liikaa, koska se voi olla haitaksi.

Sen sijaan, että puhut hänelle jatkuvasti siitä, muuttuvatko välinne ja milloin hän aikoo sitoutua, käy yksi vakava keskustelu tästä asiasta ja katso, missä tilanteessa olette.

Anna sen jälkeen ajan tehdä tehtävänsä ja anna asioiden mennä virran mukana.

Anna hänelle aikaa tajuta itse, kuinka paljon hän rakastaa sinua. Jos huomaat, että hän vetäytyy poispäin, pidä sitä punaisena lippuna ja hidasta asioita.

Tosiasia on, että emotionaalisesti saavuttamattomat miehet eivät pidä siitä, että heitä painostetaan tai pakotetaan mihinkään. He juoksevat karkuun heti, kun he kokevat, että joku yrittää pakottaa heidät tekemään jotain, mikä ei ole heille mukavaa.

Viimeinen asia, jonka haluat, on vaikuttaa liian takertuvalta, tarvitsevalta tai epätoivoiselta tämän miehen silmissä.

Sitä paitsi, vaikka hän suostuisi sitoutumaan sinuun, et halua tietää, että tämä tapahtui, koska pakotit hänet siihen. Et halua hänen tekevän mitään, mitä hän ei oikeasti halua tehdä vain miellyttääkseen sinua.

Älä puhu tulevaisuudesta

Jos mietit, miten saat tunteellisesti saavuttamattoman miehen rakastumaan, sinun on opittava nauttimaan elämästäsi nykyhetkessä.

Sinun on tehtävä suhteestasi hänen kanssaan paras mahdollinen nyt ajattelematta, mitä huomenna voi tapahtua, sillä vain siten voit pitää hänet luonasi.

Kyllä, tämä mies on luultavasti rikki, ja hänellä on paljon tunnesaalista menneisyydestä. Jos siis todella haluat, että tämä suhde toimii, sinun on lakattava ajattelemasta asioita, jotka tekivät hänestä tällaisen ja aiheuttivat hänen emotionaalisen saavuttamattomuutensa.

Ja tiedän, että haluat suunnitella tulevaisuuttasi ja että haluat tietää, onko tämä mies se, joka voi kulkea kanssasi läpi elämän.

Jos kuitenkin jatkuvasti mainitset tästä hänelle ja jos jatkuvasti kyselet hänen tulevaisuudensuunnitelmistaan, säikytät hänet vain pois.

Muista nämä kolme keskeistä asiaa:

Älä puhu vakavista asioista ensitreffeillä.
Älä odota, että hän sanoo rakastan sinua liian pian.
Älä pakota häntä pitkäaikaiseen suhteeseen.

Tiedät, missä tämän miehen tilanne tällä hetkellä on, ja hän on luultavasti tehnyt hyvin selväksi, ettei hän halua suhdetta tällä hetkellä.

Se tarkoittaa, että sinulla oli mahdollisuus kävellä pois hänen luotaan tai hyväksyä hänen päätöksensä. Sinä jäit tämän miehen rinnalle, joten se tarkoittaa, että olet hyväksynyt hänen ehtonsa.

Paras vaihtoehto sinulle on siis yksinkertaisesti nauttia nykyhetkestä ja elää päivästä toiseen.

En käske sinua jättämään tulevaisuuttasi kokonaan huomiotta – neuvon vain, ettet kuormita itseäsi sillä liikaa, koska se pilaa kaikki mahdollisuutesi tämän miehen kanssa.

Näytä hänelle, että voit elää ilman häntä

Kun seurustelet miehen kanssa, jota kohtaan tunnet tunteita, haluat viettää jokaisen hetken hänen kanssaan ja haluat hänen tietävän, kuinka paljon rakastat ja tarvitset häntä.

Mutta et ehkä tiedä, että useimmat miehet rakastuvat henkisesti vahvoihin naisiin, jotka näyttävät heille, etteivät he tarvitse heitä täydentämään itseään.

Siksi, jos haluat saada minkä tahansa miehen, ja erityisesti emotionaalisesti saavuttamattoman miehen, ihastumaan sinuun, sinun on näytettävä hänelle, ettei hän ole tarpeesi.

Kyllä, sinulla on voimakkaita tunteita häntä kohtaan, mutta se ei tarkoita, että jahtaat häntä tai kerjäät hänen rakkauttaan tai huomiotaan. Olet itsenäinen nainen, joka voi elää ilman häntä, huolimatta kaikista tunteistasi häntä kohtaan.

Miten siis saada emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies rakastumaan sinuun?

Saat hänet rakastumaan sinuun, kun et anna hänen kohdella sinua tavalla, jota et ansaitse, ja että et siedä hänen huonoa käytöstään sinua kohtaan.

Sitä paitsi, halusimmepa sitä myöntää tai emme, miehet ovat syntyneet metsästäjiksi. Se on yksinkertaisesti heidän veressään, ja se ajaa useimpia miehiä kohti naisia.

Siksi sinun on saatava tämä mies tulemaan luoksesi ja sinun on saatava hänet jahtaamaan sinua.

Tämä on yksi keino osoittaa hänelle, ettei hän voi pitää sinua itsestäänselvyytenä ja ettet suostu olemaan hänen viimeisenä keinonaan ja prioriteettilistan pohjalla.

Näytä tälle miehelle, että sinulla on oma elämäsi, hänen kanssaan tai ilman häntä. Näytä hänelle, että sinulla on perheesi, ystäväsi ja muut kiinnostuksen kohteesi ja että hän ei ole pääkohteesi.

Ei ole mitään pahaa siinä, että teet hänet hieman mustasukkaiseksi ja näytät hänelle, että sinusta ovat kiinnostuneita myös muut miehet.

Älä myöskään juokse hänen luokseen joka kerta, kun hän soittaa, vaan näytä hänelle, että sinulla on muitakin vaihtoehtoja. Tämä saa hänet pelkäämään, että hän menettää sinut, ja hän varmasti miettii uudelleen käyttäytymistään sinua kohtaan.

Avaudu hänelle

Yksi tunnetasolla saavuttamattoman miehen merkeistä on se, että hänellä on vaikeuksia avautua uusille ihmisille ja päästää heitä sisään.

He käyttäytyvät näin, koska he pelkäävät ihmisten, erityisesti naisten, aiheuttavan heille emotionaalista kipua, käyttävän heitä hyväkseen ja satuttavan heitä muilla tavoin.

Ja kun astut tämän miehen elämään, hän todennäköisesti näkee sinut uhkana eikä päästä sinua tunnemuuriensa ohi.

Miten saada emotionaalisesti saavuttamaton mies rakastumaan sinuun? Yksinkertaisesti.

Jos haluat, että emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva miehesi rakastaa sinua, hänen on alettava nähdä sinut luotettavana.

Hänen on nähtävä sinut naisena, johon hän voi luottaa, ja naisena, joka ei käytä hänen heikkouksiaan tai haavoittuvuuksiaan häntä vastaan.

Hänen on nähtävä sinut ihmisenä, joka ei käytä hänen tunteitaan hyväkseen.

Ja jos haluat saavuttaa tämän, sinun on ensimmäiseksi kerrottava miehelle avoimesti omista tunteistasi. Pienet asiat rakentavat luottamusta.

Hänen on nähtävä, että sinulla ei ole vaikeuksia jakaa salaisuuksiasi hänen kanssaan ja että luotat häneen täysin. Tämä on ainoa tapa, jolla hän voi alkaa jakaa omia salaisuuksiaan kanssasi ja tuntea olonsa turvalliseksi lähelläsi.

Sitä paitsi tämä auttaa häntä myös tutustumaan sinuun paremmin ja näkemään sinut naisena, joka on sen arvoinen, että hän ottaa kilpensä pois sydämestään.

Miten saat yhteyden emotionaalisesti saavuttamattomaan mieheen?

Syvän emotionaalisen yhteyden rakentaminen emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kanssa vaatii luottamuksen rakentamista, kärsivällisyyttä ja paljon kuuntelemista tuomitsemisen sijaan.

Totta puhuen jokainen emotionaalisesti intiimi suhde rakentuu luottamuksen ja ystävyyden varaan, joten tässä on, mitä sinun on tehtävä:

Tunne itsesi

Opi kaikki laukaisijasi, tunne itsesi ja hallitse itseäsi. Tiedä, että jotkut hänen vastauksensa tiettyihin aiheisiin ärsyttävät sinua, ja se on täysin normaalia. Kun näin tapahtuu, älä hyppää heti hyökkäysmoodiin.

Älä yritä muuttaa hänen mielipidettään väkisin. Työskentele sen sijaan itsesi ymmärtämiseksi ja kaikkien laukaisevien tekijöiden oppimiseksi. Hyväksy se tosiasia, että asiat eivät tule olemaan ikuisesti näin, vaan hän tarvitsee vain aikaa selvittääkseen tunteitaan.

Kerro tunteistasi

Sen sijaan, että kaasuttelet tai haamutat häntä, kerro hänelle, miltä sinusta tuntuu. Käytä sanoja! Kerro hänelle jotain sellaista kuin: “Minulla on huono olo juuri nyt, ja tarvitsen aikaa miettiä tätä kaikkea.”

Tunteiden ilmaiseminen auttaa luomaan hänelle turvallisen ympäristön, jossa hän voi myös kertoa sinulle, miltä hänestä tuntuu. Lisäksi kommunikointi auttaa teitä luomaan yhteyden niin monella tasolla.

Aloita yhteistyö

Muista, että kukaan ei ole väärässä eikä kukaan ole oikeassa. Tässä ei ole oikeaa tai väärää vastausta tai ratkaisua. Älä näe häntä vihollisena, vaan harkitse tiimityöskentelyä.

Anna hänelle tilaa löytää vastauksia omiin kysymyksiinsä sen sijaan, että tyrkytät hänelle omia vastauksiasi. Muistuta häntä jatkuvasti siitä, että olette tiimi ja että ette ole vastakkain.

Tämä auttaa häntä tuntemaan olonsa mukavammaksi ympärilläsi. Se auttaa häntä hyväksymään sinut ihmisenä, johon hän voi luottaa täysin.

Varmista, että olet kiireinen tekemään itsesi onnelliseksi

Ymmärrä, että hänen “tehtävänsä” ei ole tehdä sinua onnelliseksi, koska sinä olet oman onnellisuutesi luoja. Pidä hyvää huolta itsestäsi, jotta voit antaa hänelle tarpeeksi tilaa keskittyä matkallaan voittamaan emotionaalisen saavuttamattomuutensa.

Minulla oli suhde emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kanssa. Tiedän varmasti, että se on kuluttava suhde, koska se voi vaikuttaa negatiivisesti itsetuntoosi ja itsetuntoosi.

Mitä enemmän yrität auttaa häntä avautumaan sinulle, sitä enemmän hän työntää sinua pois. Mitä enemmän hän työntää sinua pois, sitä onnettomampi olet.

Jotta näin ei kävisi, sinun on keskityttävä onnellisuuteesi heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja annettava hänen tehdä työnsä. Yhteenvetona: ole paikalla, kun hän tarvitsee sinua, mutta älä pakota häntä sitoutumaan sinuun.

Kuuntele myötätuntoisesti

Tulee aika, jolloin hän on valmis puhumaan sinulle asioista, jotka tekivät hänestä emotionaalisesti saavuttamattoman. Kun se aika koittaa, älä tuomitse häntä.

Ehkä hänellä on ollut huono aiempi suhde, narsisti on kasvattanut hänet tai hänelle on tapahtunut jotain muuta lapsuudessa. On monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, että mies sulkee tunteensa.

Jos hän on valmis jakamaan sen kanssasi ja puhumaan siitä, kuuntele myötätuntoisesti. Jos mies myös tuntee, ettei hän ole vieläkään valmis romanttiseen suhteeseen (vaikka olisi uskoutunut sinulle), älä painosta häntä äläkä tuomitse häntä.

Sen sijaan tee hänelle hyvä mieli itsestään. Anna hänen tietää, ettei ole hänen vikansa, että hänelle kävi näin, ja kaikki järjestyy kyllä.

Ole kärsivällinen

Matka emotionaalisen saavuttamattomuuden voittamiseksi on vaikea. Siksi sinun on varustettava itsesi ylimääräisellä kärsivällisyydellä.

Tulee päiviä, jolloin sinusta tuntuu, että kaikki sujuu hyvin ja että hän edistyy, mutta tulee myös päiviä, jolloin hän alkaa työntää sinua pois.

Kun näin käy, muista antaa hänelle tilaa. Ajan myötä nämä “työntelyjaksot” vähenevät ja miehesi on kuin uusi.

Miten saat emotionaalisesti saavuttamattoman miehen kaipaamaan sinua?

Helpoin tapa saada emotionaalisesti saavuttamaton mies kaipaamaan sinua on antaa hänelle tarpeeksi tilaa, lisätä hieman salaperäisyyttä ja antaa hänelle jotain ainutlaatuista, joka muistuttaa häntä jatkuvasti sinusta.

Jos haluat saada hänet kaipaamaan sinua kuin hullu, tee näin:

Anna hänelle tilaa

Tässä on toinen arvokas parisuhdeneuvo: Älä vietä liikaa aikaa hänen kanssaan. Varmista sen sijaan, että annat hänelle tarpeeksi tilaa, jotta hän voi kaivata läsnäoloasi.

Jos hän käyttäytyy oudosti, älä ala heti panikoida tai kysellä häneltä tonneittain kysymyksiä, kuten Miksi käyttäydyt yhtäkkiä näin? tai vastaavia.

Anna hänelle tilaa tulla järkiinsä ja kerro hänelle, että olet paikalla, kun hän on valmis puhumaan asiasta. Näin hän tietää, että kunnioitat hänen yksinolon tarvettaan, ja hän on sinulle kiitollinen. Näin saat hänet kaipaamaan sinua.

Vältä tekstiviestipommitusta

Sinä: Hei, ihmettelen, miksi käyttäydyit tänään noin?

Sinä: Miksi sinä käyttäydyit noin? Teinkö jotain väärin?

Sinä: Oletko vihainen minulle?

Hän: Ei, en ole vihainen sinulle.

Sinä: Mikä sitten on vialla?

Sinä: Miksi käyttäydyt yhtäkkiä näin?

Sinä: Onko jotain, mitä voin tehdä, jotta olosi paranisi?

Hän: Olen kunnossa, mutta kiitos huolenpidostasi…

Tätä sinun pitäisi ehdottomasti välttää. Älä tekstaripommita häntä, älä kysele tonneittain ja anna hänen vain olla (jos on selvää, ettei hän ole kiinnostunut tekstailemaan sinulle tällä hetkellä).

Pidä tekstailu minimissä ja anna hänen aloittaa keskustelu. Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi koskaan tekstata hänelle ensin, mutta mitä vähemmän tekstailet hänelle ensin, sitä enemmän hän kaipaa sinua.

Älä ole käytettävissä 24/7

Älä ole tavoitettavissa aina, kun hän soittaa tai tekstaa sinulle. Kerro hänelle, että sinulla on elämässäsi hauskoja ja tärkeitä asioita meneillään ja joskus sinulla ei ole aikaa puhua hänen kanssaan tai vastata hänelle heti tekstiviestillä.

Vaikka tämä ei olisikaan sinun tapauksessasi, teeskentele silloin tällöin olevasi liian kiireinen. Tietenkin, jos kyse on jostain tärkeästä asiasta, älä epäröi vastata hänen puheluihinsa tai tekstata hänelle takaisin.

Pian hän lähettää sinulle tunteikkaita tekstiviestejä, mikä on varoittava merkki siitä, että hän todella kaipaa sinua. Jep.

Lisää hieman salaperäisyyttä

Älä kerro hänelle kaikkea sinusta muutamilla ensitreffeillä tai tekstiviestittelyssä. Pidä joitakin asioita itselläsi, koska se lisää hieman salaperäisyyttä. Luoja tietää, että kaikki pojat ovat salaperäisten tyttöjen (myös niiden, jotka eivät ole emotionaalisesti saatavilla) heikkona.

Anna hänen kysellä, lisää hänen uteliaisuuttaan ja hän tulee kaipaamaan sinua kuin hullu. Anna hänen tietää, ettei hän koskaan pysty oppimaan sinusta kaikkea, ja hän tulee aina takaisin hakemaan lisää.

Kun testasin tätä “mysteeri”-haastetta exäni kanssa, joka oli tuolloin emotionaalisesti saavuttamattomissa, seuraavana päivänä hän otti minuun yhteyttä ja alkoi kysellä minulta PALJON kysymyksiä. Olen varma, että sama tapahtuu myös sinulle, kun herätät hänen uteliaisuutensa.

Anna hänelle muistoesineitä

Se voi olla mitä tahansa: pehmoinen nalle, jotain, jonka olet tehnyt hänelle, tai jokin muu söpö asia, joka muistuttaa häntä sinusta.

Jätä hänelle jotakin omaa, ja aina kun hän näkee tuon yhden esineen, hän alkaa heti ajatella sinua.

Mitä enemmän hän ajattelee sinua, sitä enemmän hän kaipaa sinua. Matematiikka on yksinkertaista, tyttö.

Ole itsenäinen, mutta ole myös hänen tukenaan, kun hän tarvitsee sinua.

Näytä hänelle, että olet itsenäinen nainen, mutta että olet myös hänen tukenaan, kun hän tarvitsee sinua.

Näin hän tietää, ettet ole tarvitsevainen ja että hän voi luottaa sinuun. Juuri sitä tunteellisesti saavuttamaton mies tarvitsee, jotta hän voi voittaa pelkonsa.

Ole vain oma itsesi

Ole vain oma itsesi, koska kaikki muut ovat jo varattuja, eikö niin? Älä mieti asioita liikaa. Ole oma itsesi, ole spontaani ja pidä hauskaa yhdessä.

Älä anna hänen emotionaalisen saavuttamattomuutensa vaikuttaa hengailunne laatuun. Piristä asioita huumorilla, tee hänen olonsa mukavaksi seurassasi, ja hän kaipaa sinua vielä enemmän!

Ota opiksi

Miten saada emotionaalisesti saavuttamattomissa oleva mies rakastumaan? Yksinkertaisesti. Älä liioittele asioita (älä kysele häneltä liikaa), anna hänelle tilaa, ole itsenäinen mutta ole myös paikalla, kun hän tarvitsee sinua.

Ole hänen ystävänsä ja anna hänen tietää, että hän voi luottaa sinuun.

Yritä löytää tasapaino yhteydenpidon ja yhdessäolon suhteen. Anna hänen kaivata sinua ja saat hänet rakastumaan sinuun.