Skip to Content

Miten Voittaa Miehen Sydämen Mukaan Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Miten Voittaa Miehen Sydämen Mukaan Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Jokaisella merkillä on oma persoonallisuutensa, omat henkilökohtaiset piirteensä ja toiveensa. Tämä tarkoittaa, että voit tutustua ihmisen perusominaisuuksiin vain tuntemalla hänen horoskooppimerkkinsä. Aika siistiä, eikö?

Eläinmerkkejä on 12, ja jokainen niistä on erilainen. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että on olemassa 12 erilaista ihmistyyppiä.

Olen täällä auttamassa sinua (tai ainakin helpottamassa sinua) selvittämään, miten voit valloittaa miehen astrologian avulla. Aloitetaan siis.

Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta)

Vesimies

Vesimiehet ovat erittäin älykkäitä, ja hyvin harva ihminen ymmärtää heitä täysin. Heidän älylliset kykynsä ovat korkealla tasolla, mikä tekee heistä vaikeasti ymmärrettäviä.

Jos haluat tehdä vaikutuksen Vesimies-mieheen, sinun on oltava kiinnostunut filosofisista keskusteluista ja lukemisesta. Ehkä voit alkaa käydä hänen suosikkikirjastossaan tai liittyä hänen kirjakerhoonsa.

Ole hyvin valmistautunut, jos haluat tehdä vaikutuksen häneen. Tieto ja älykkyys on se, mikä vie hänet mennessään.

Vesimiehillä on epätavallinen huumorintaju, ja he puhuvat sarkasmia sujuvasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun on hymyilyttävä heidän jokaiselle lauseelleen.

Joskus on hyvin vaikea tunnistaa, ovatko he sarkastisia vai eivät.

Vaikka he ovat hyvin sosiaalisia, he tarvitsevat välillä tilaa itselleen. He haluavat olla yksin miettimässä elämäänsä.

Rehellisyys ja totuus vetävät heitä puoleensa, joten ole avoin ja kerro heille, miltä sinusta tuntuu. Anna heille sitten tilaa ja anna heidän selvittää kaikki asiat omassa päässään.

Kalat (19. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat horoskooppi

Syvällisiä, tunteikkaita ja kiehtovia, aivan kuin joki. Kalat ovat korjaamattomia romanttisia sieluja. He rakastuvat hyvin nopeasti ja hyvin syvälle. Jos pidät Kalat-miehestä, sinun kannattaa olla hänelle avoin ja kertoa hänelle, pronto.

Mutta yritä ilmaista tunteesi luovasti.

He ovat luovimpia horoskooppimerkkejä. He ovat hyvin lahjakkaita taiteessa, joten yritä löytää jotain luovaa tekemistä, josta molemmat nautitte.

He viettävät tuntikausia haaveillen, joten älä välitä liittyä heidän seuraansa. Ajattele laatikon ulkopuolella. Puhu heidän kanssaan asioista, joista et ole koskaan puhunut kenenkään muun kanssa.

Näitkö outoa unta? Kerro heille. Pidätkö runojen kirjoittamisesta? Jaa se heidän kanssaan; näytä heille yksi teoksistasi. He arvostavat sitä paljon enemmän kuin luuletkaan!

Jos haluat miehen, joka on tukenasi keskellä yötä, tämä on oikea mies sinulle.

Oinas ( 21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta)

Oinas horoskooppi

Tärkeintä on olla tarpeeksi haastava. Älykkyytensä ja voimakkaan intohimonsa vuoksi hän pitää siitä, että häntä haastetaan.

Älä valmistaudu tavallisiin treffeihin; Oinas-mies on erittäin energinen ja se on hänelle tylsää. He pitävät pomottelevista naisista, koska he eivät ole tyyppejä, jotka luottavat muihin ihmisiin.

Nämä tyypit ovat johtajia, joten on tärkeää saada heidät uskomaan, että sinäkin olet pomottava nainen, jolla on asenne.

Joskus he haluavat olla huomion keskipisteenä, joten muista kehua häntä, kun hän tekee jotain uutta, ja kehu häntä hyvin usein.

Oinas-mies haluaa olla tärkeä yksilö, ja sinun tehtäväsi on saada hänet tuntemaan itsensä sellaiseksi.

Härkä (20. huhtikuuta – 20. toukokuuta)

Härkä horoskooppi

Ensinnäkin sinun on oltava ymmärtäväinen Härkä-miehen kanssa. Sinun on tiedettävä, että heillä on aistillinen luonne eivätkä he muutu helposti.

He haluavat ottaa tytön kanssa rauhallisesti. Mutta jos onnistut muuttamaan häntä, hänestä tulee parasta avioliittomateriaalia.

Mutta heitä ei ole vaikea miellyttää. Heillä on “yksinkertaisen miehen” maine. Suunnittele jokapäiväisiä aktiviteetteja ulkona, niin hän on onnellinen. Kiinnitä aina huomiota fyysiseen ulkonäköösi.

Härkämiehet pitävät naisista, jotka näyttävät hyvältä ja pukeutuvat vielä paremmin. Heillä on “naisellinen puoli” ja he viettävät paljon aikaa peilin edessä.

Älä tee mitään spontaania tai seikkailunhaluista. Ole kärsivällinen, ja mitä ikinä teetkin, älä painosta häntä mihinkään. Hän tekee oikean liikkeen, kun tuntee olevansa siihen valmis. Ja muista aina, että

Härkien kanssa avain on yksinkertaisuudessa!

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset horoskooppi

Muuttuvuutensa vuoksi myös Kaksoset ovat vaikeasti ymmärrettäviä. Heitä kutsutaan Kaksosiksi, koska heillä voi olla kaksi hyvin erilaista persoonallisuutta.

Et voi olla varma (ennen kuin tutustut henkilöön hyvin), kumpi persoonallisuus on se, josta pidät.

Kuten jo sanoin, heidän tärkein ominaisuutensa on muuttuvuus, joten älä suunnittele mitään. Ole valmis ottamaan riskejä. Kaksoset-miehet ovat rakastuneita elämään ja heillä on todellista elämäniloa.

Heidän tärkein mottonsa on “Nouse ylös ja lähde”. Se tarkoittaa, että sinun pitäisi valmistella hänelle jotain seikkailullista. Varaudu siihen, että hänen energiansa on tarttuvaa ja tarttuu sinuun.

Älä painosta heitä liikaa mihinkään vakavaan. He haluavat nähdä, miten asiat etenevät hitaasti, päivä kerrallaan.

Syöpä (21. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Rapu horoskooppi

Heitä kutsutaan syystäkin syöviksi. He haluavat olla suojeltuja, joten he pukeutuvat kuoreensa aina, kun he luulevat, että heidän tunteitaan loukataan, ja heillä on pihdit vastaiskua varten.

Syöpämies etsii uskollista ja tyylikästä naista. Jos kuitenkin olet näitä molempia, älä luule, että hän ihastuu sinuun heti.

Haavoittuvuutensa vuoksi Syöpä vaikuttaa ujolta ja vaikeasti tavoitettavalta. Sinun on oltava hyvin kärsivällinen.

Äärimmäisen herkän ja tunteellisen puolensa vuoksi he ovat loistavia romantikkoja. Mutta heidän tunnepuolensa voi olla esteenä heidän päätöksenteossaan.

Mielestäni tärkeintä on, että sinun on voitettava hänen perheensä puolellesi. Näillä miehillä on yleensä vahvat siteet äitiinsä, joten sinun on oltava läheinen hänen äitinsä kanssa.

Minun on kuitenkin korostettava, että he eivät ole äidin poikia.

Anna hänelle lahja, joka ei ole mikään aineellinen esine, vaan jotain, jonka olet tehnyt hänelle ja jolla on erityinen merkitys teille molemmille.

He viihtyvät parhaiten kotona perheensä tai ystäviensä kanssa, joten jos haluat yllättää hänet, kokkaa keittiössäsi myrskyä ja kutsu hänet kylään.

Sinun pitäisi olla hieman lapsellinen ja haaveilija. Jos olet sen tyyppinen tyttö, joka pitää kumppanista, joka antaa sinulle paljon huomiota, Syöpämies on täydellinen mies sinulle.

Leijona (23. heinäkuuta – 22. elokuuta)

Leijona horoskooppi

On ymmärrettävää, miksi yrität vietellä Leo-miehen. Heitä on vaikea vastustaa. Viidakon kuningas on tämän merkin symboli. Ja he ovat juuri sellaisia. Synnynnäisiä johtajia.

He ovat hieman itsekkäitä, koska kaiken on aina oltava heidän ympärillään. He eivät etsi rakkautta, heillä on erilaiset prioriteetit elämässä.

Sinun on varauduttava siihen, että sinäkään et ole ensisijainen.

Heidän työnsä on aina tärkeämpää. Näytä heille, kuinka järjestelmällinen olet ja kuinka hyvin hallitset aikaasi. He ovat kärsimättömiä, joten sinun ei pitäisi koskaan myöhästyä.

Näytä hänelle antelias puolesi. Ehdota hänelle vapaaehtoistyötä, niin hän saa aivan uudenlaista kunnioitusta sinua kohtaan. Hän on tarpeeksi rohkea teille molemmille, joten näytä hänelle haavoittuvainen puolesi useammin.

Neitsyt (23. elokuuta – 22. syyskuuta)

Neitsyt horoskooppi

Heidät tunnetaan yhtenä ryhmän varovaisimmista ihmisistä. Näytä hänelle inhimillisyytesi.

Teillä pitäisi olla lemmikki tai ainakin rakastatte eläimiä. Neitsytmies on hulluna eläimiin. Etsi vapaaehtoistyötä eläinsuojasta teille kahdelle; se on paras tapa yllättää hänet.

Yritä aina osoittaa hyviä tapojasi. Neitsyet ovat hieman konservatiivisia; siksi hän kohtelee sinua kuin naista. Joten miksi sinä et käyttäytyisi kuin sellainen?

Heidät tunnetaan myös ahkerina. Heidän kanssaan on yksi hyvä puheenaihe: työ. Puhu omasta työstäsi, mutta osoita myös kiinnostusta hänen työtään kohtaan.

Älä pelkää näyttää tunteitasi ensin. Neitsytmies on ujo ja hieman epävarma. Mutta jos näytät hänelle tunteesi, hän seuraa perässä ja paljastaa myös omat tunteensa.

Vaaka (23. syyskuuta – 22. lokakuuta)

Vaaka merkki

Vaaka-mies on syntynyt herrasmies. Komea, romanttinen ja älykäs. Se on helvetinmoinen yhdistelmä, eikö totta? Hän on periaatteiden mies, joten sinun pitäisi viettiä hänet ensin rohkeudella.

Sinun täytyy olla rohkea puhuaksesi hänelle ensin, koska hän vaikuttaa tavoittamattomalta. Mutta se ei ole mahdoton tehtävä. Hän kiinnittää paljon huomiota ulkonäköönsä, joten sinunkin pitäisi.

Ensivaikutelma on Vaakalle kaikki kaikessa. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Käytä huivia tai pidä kätesi melko pitkällä, kun käytät hanskoja. Hän huomaa sen ja miettii, miten erityinen olet.

Luulet, että hän elää jollakin menneellä vuosisadalla, koska hän on kuin vanhan hyvän ajan herrasmies. Kutsu hänet auringonlaskukävelylle tai valmista piknik vain teille kahdelle.

Hän ei voi kieltäytyä tällaisesta romanttisesta eleestä.

Vaaka-miehet etsivät syvällisiä, merkityksellisiä suhteita, ja voit näyttää heille, että olet siihen hyvää materiaalia.

Skorpioni (23. lokakuuta – 21. marraskuuta)

Skorpioni horoskooppi

Ooh, tämä on vaikea juttu. Skorpionin vietteleminen tai valloittaminen ei ole yhtä vaikeaa kuin hänen luottamuksensa saavuttaminen. Kiinnitä huomiota siihen, miten käyttäydyt, etenkin ensitreffeillä.

Älä puhu liikaa, anna hänen puhua.

Älä avaudu liikaa hänen edessään – älä ennen kuin hän on saanut luottamuksesi. Skorpionit ovat koko ajan keskittyneitä ja muistavat kaiken sanomasi, joten älä edes yritä valehdella hänelle itsestäsi.

Lisäksi he haluavat olla hyvin valmistautuneita ja turvassa, joten he todennäköisesti tutkivat sinua jo ennen ensimmäisiä treffejänne. Jos saavutat heidän luottamuksensa, he ovat sinulle uskollisia koko loppuelämänsä ajan.

Valitettavasti heidän kanssaan ei ole keskitietä.

He eivät anna anteeksi. Heidän rakkautensa on “kunnes kuolema meidät erottaa”, mutta myös heidän vihansa on sitä. Älä uskalla satuttaa heitä! Skorpionit rakastavat intensiivisesti, ja he myös vihaavat intensiivisesti.

Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Jousimies horoskooppi

Voit voittaa Jousimiehen puolellesi, jos olet avoin muutoksille. Hän on ennakkoluuloton ja vapaamielinen.

Sinun on aina tehtävä seikkailullisia suunnitelmia ja kokeiltava jotain uutta. Sen ei tarvitse olla mitään suurta. Voit esimerkiksi valmistaa itämaisia ruokia tai trooppisia juomia.

Älä koskaan paljasta itsestäsi liikaa. Hän pitää sinua haasteena ja nauttii siitä, että tutustuu sinuun tasaisesti. Jousimiehen luonne on hyvin arvosteleva, joten hän analysoi kaiken, mitä sanot itsestäsi.

Hän on optimistinen ja positiivinen ja näkee ihmisissä vain parasta. Vältä siis kaikenlaista juoruilua hänen kuullensa. Paras lahja, jonka voit antaa hänelle, on lippu.

Lentolippu, junalippu… mikä tahansa lippu, joka antaa hänelle mahdollisuuden nähdä jotain uutta.

Sinun kannattaa olla hyvin flirttaileva, mutta vain silloin, kun olette kahdestaan. Uskon, että paras tapa voittaa tällainen mies lopullisesti on olla ensin hänen ystävänsä, ja jos korvaat hänen BFF:nsä, se on ikuista.

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Aseistaudu kärsivällisyydellä. Kaurismies ei ole sellainen mies, johon voi rakastua heti, sillä hän suhtautuu rakkauteen vakavasti. Hän ei usko rakkauteen ensisilmäyksellä, vaan ensivaikutelmiin.

Tee siis töitä ulkonäkösi eteen. Hän huomaa aina, jos muutat jotain itsessäsi, mutta myös likaiset ja sotkuiset hiuksesi.

Kauriit ovat varautuneita miehiä, joilla on pieni ystäväpiiri. Keskity siis siihen, että voitat heidän luottamuksensa ja saat heidän ystävänsä pitämään sinusta.

Sinun on aina uskottava häneen, sillä hän on hyvin kunnianhimoinen ja tarvitsee jonkun, joka kannustaa häntä ja auttaa häntä käsittelemään epävarmuuttaan.

Kiinnitä huomiota siihen, millaisesta huumorista hän pitää, ja lähetä hänelle silloin tällöin hauska viesti tai video.

Hän on perhekeskeinen mies, joten on aina hyvä puhua perheestä ja näyttää hänelle, että olet valmis siihen.