Skip to Content

5 Varoitusmerkkejä Olet Dating Myrkyllinen Mies

5 Varoitusmerkkejä Olet Dating Myrkyllinen Mies

Kun olet rakastunut, on hyvin vaikeaa huomata, että seurustelukumppanisi on myrkyllinen. Nämä asiat voi saada selville ajan myötä, mutta ei suhteen alussa.

Jotta te kaverit saisitte ajoissa selville, millaisen ihmisen kanssa olette tekemisissä, näytän muutamia merkkejä, joita jokaisella myrkyllisellä miehellä on.

Aloitetaan siis:

Hän on aina uhri.

Tapahtuipa elämässäsi mitä tahansa, hän on aina uhri ja sinä olet syyllinen kaikkeen. Hän on ihminen, joka maalailee itsensä aina uhriksi elämässä. Tämä on merkittävä punainen lippu siitä, että miehesi ei ole sitä, mitä hän kuvitteli olevansa. Hän vain teeskenteli olevansa mukava tyyppi, mutta itse asiassa hän oli aina valepuvussaan ääliö.

Tällaisen miehen kanssa et koskaan pysty olemaan aidosti onnellinen, koska hän ei anna sinun olla. Hänen tarpeensa ja onnensa ovat tärkeämpiä kuin sinun, ja näyttää siltä, että seurustelet lapsen eikä aikuisen kanssa.

Yritä puhua hänen kanssaan ja tee kompromissi. Jos hän ei edes halua kuunnella sinua, lähde pois. Hermojasi ei kannata tuhlata tällaiseen hemmoteltuun mieheen.

Hän on kontrolloiva.

Tämä on iso punainen lippu! Ihmiset, jotka yrittävät kontrolloida parisuhteessa olevaa merkittävää toista, eivät itse asiassa voi koskaan tehdä häntä onnelliseksi. Hän saa sinut tuntemaan olosi huonoksi, eikä sinulla ole oikeutta tehdä mitään ilman häntä.

Ajattele vain kaikkea sitä kontrollointia, jota hän asettaa eteesi: hänen on tiedettävä, milloin tulet kotiin ja kenen kanssa olet käynyt ulkona.

Hän haluaa tietää, oliko seurassasi miehiä ja iskivätkö he sinua. Tällainen mies on täysin epävarma ja hänellä on huono itsetunto.

Hänestä ei tule koskaan unelmiesi miestä, koska hänellä on tonneittain epävarmuutta, eikä hän koskaan anna sinun olla onnellinen hänen kanssaan.

Suhteessa ei pitäisi tuntea näin. Sinun pitäisi kertoa hänelle tämä, ja jos hän edelleen vaatii omaa tahtoaan, ei ole mitään syytä jäädä sairaaseen ja huonoon suhteeseen.

Lähde pois, kun vielä voit – se on paras ratkaisu, jonka voit koskaan tehdä.

Hän ei tunnu koskaan antavan sinulle suoraa vastausta.

Jos huomaat, että kumppanisi välttelee aina keskusteluja tai aiheita, joilla on oikeasti merkitystä suhteessanne, hän joko salaa jotain tai ei kykene tällaiseen keskusteluun.

Jos huomaat, että miehesi ei osaa vastata yksinkertaisimpaankaan kysymykseen, kuten esim: “Millainen päiväsi oli?”, se tarkoittaa, että hänellä on ongelmia.

Ehkä hän ei halua sinun tietävän, mitä hän teki sinä päivänä tai on mahdollista, että hän pettää sinua, joten hän ei halua sinun tietävän, missä hän on ollut. Hän tietää, että voit tarkistaa, onko hän ollut ystävien luona tai onko hän käynyt kahvilla läheisessä kahvilassa.

Toinen huono merkki on se, että saat vastauksen sijasta kysymyksen. Yhtäkkiä hänellä on niin paljon kysyttävää juuri silloin, kun etsit vastauksia.

Yleinen sanonta on: “Hyökkäys on paras puolustus!” Yritä selvittää, mitä miehesi oikeastaan haluaa sinulta. Ainakin pääset vielä ajoissa karkuun – et ole naimisissa!

Hän ei oikeasti kuuntele sinua.

Kommunikaatio on avain onnistuneeseen suhteeseen. Jos joku puhuu jatkuvasti paljon enemmän kuin kuuntelee, se on varoitusmerkki siitä, että hän saattaa olla itsekeskeinen.

Jos sinusta tuntuu, ettet pysty puhumaan kumppanisi kanssa avoimesti, se tarkoittaa, että teillä kahdella on asioita, joista teidän pitäisi puhua. Kommunikaatio on tärkeää jokaisessa suhteessa, erityisesti rakkaussuhteessa. Jos et pysty puhumaan miehesi kanssa, et voi tehdä hänen kanssaan enää mitään.

Sinun on kerrottava kumppanillesi, että aivan kuten hänelläkin, myös sinulla on omat tarpeesi ja tarvitset häntä kuuntelemaan sinua. Muuten sellainen suhde ei kestä.

Joku voi huijata meitä kerran, mutta jos hän yrittää tehdä sen uudestaan, juo vain viinilasilliset loppuun ja lähde. Tämä myrkyllinen mies ei ole hermojesi arvoinen.

Hän on sarkastinen.

Sarkastisuus on joskus ihan ok, mutta se, että teet sitä koko ajan jopa ihmisille, joista pidät, on ei-niin-ei! Suhde sarkastisen miehen kanssa saa sinut tuntemaan olosi huonoksi.

Ehkä hän ei aluksi ole sarkastinen sinulle, mutta huomaat hänen tekevän niin ympärilläsi oleville ihmisille. Muista kiinnittää huomiota siihen, miten hän kohtelee ihmisiä, joita tapaat päivittäin – kuten tarjoilijaa lempikahvilassasi tai naapurissa asuvaa naapuria.

Jos hän kohtelee heitä huonosti ja ilman kunnioitusta, on mahdollista, että hän tekee samoin sinulle.

Miksi sinun pitäisi jäädä ja sietää hänen paskaansa? Kerro hänelle vain, että hänen käytöksensä ei ole normaalia, se ei tule koskaan olemaankaan, ja jos hän todella haluaa elinikäisen kumppanin, hänen on muututtava.

Sinulla on vain yksi elämä, eikä sinun pitäisi koskaan jäädä sellaisten ihmisten seuraan, jotka saavat sinut tuntemaan olosi huonoksi. Muista, että sinulla on aina mahdollisuus valita! Älä anna itsesi pilata elämääsi tällaisen myrkyllisen miehen kanssa.