Skip to Content

5 Paljastavaa Merkkiä Siitä, Että Kumppanisi Saattaa Olla Kiinnostunut Jostain Toisesta Ihmisestä

5 Paljastavaa Merkkiä Siitä, Että Kumppanisi Saattaa Olla Kiinnostunut Jostain Toisesta Ihmisestä

Oletko yhtäkkiä alkanut nähdä tiettyjä pieniä asioita, joita poikaystäväsi tekee ja jotka saavat sinut tuntemaan olosi epävarmaksi häntä kohtaan? Onko hänestä yhtäkkiä tullut hieman etäinen ja alakuloinen?

On mahdollista, että olet tulkinnut väärin hienovaraisia signaaleja, joita hän antoi, kun suhteenne alkoi hiipua.

On ikävää tulla huijatuksi, mutta sen sijaan, että mietit, onko hänellä joku muu mielessä, yritä kelata taaksepäin siihen, kun aloit epäillä, ja katso, oletko ehkä missannut jotain.

Älä anna hänen nauttia siitä, että häntä odottaa joku muu, kun hän lähtee kotoa. Varmista, että olet turvassa suhteessasi, vaikka se merkitsisi eroa hänestä. Älä anna hänen vedättää sinua – sinulla on parempaa tekemistä.

Jos miehesi siis tekee jotain näistä asioista, ennen kuin on liian myöhäistä, on ehkä aika kohdata hänet, eikä sinun missään tapauksessa pidä ottaa häntä rennosti.

Hän ei melkein koskaan soita tai tekstaa ensin

Kun mies on TODELLA ihastunut sinuun, häntä ei haittaa, että hän aloittaa yhteydenpidon; hän ei loppujen lopuksi halua menettää sinua.

Jos hän ei siis enää lähetä tekstiviestejä tai soita tai jos hänen nimensä syttyy näytöllesi hyvin harvoin, se voi olla punainen lippu.

On eri asia, että hän on kiireinen töissä ja ottaa sinuun yhteyttä, kun hänellä on aikaa, mutta on aivan eri asia, jos et edes muista, milloin hän viimeksi soitti sinulle ensin. Tämä saattaa olla merkki siitä, että hän etääntyy suhteesta emotionaalisesti. Ole siis varovainen.

 Hän ei pysty enää katsomaan sinua silmiin

Alitajuisesti hän saattaa tuntea syyllisyyttä, joten hän välttää katsekontaktia mahdollisimman paljon. Hän ei kestä katsoa sinua silmiin, koska hänestä tuntuu, että saattaisit tajuta hänet.

Hän ei halua paljastaa itseään, joten hänen päänsä on suurimman osan ajasta kallellaan alaspäin ympärilläsi.

Kun näin alkaa tapahtua, se saattaa tarkoittaa, että hänen huomionsa on kiinnittynyt johonkin toiseen. Kutsu häntä esiin, jos sinusta tuntuu, että näin on, ja tee siitä hänelle mahdollisimman vaikeaa. Hän ansaitsee tuntea itsensä kusipääksi (jos ennustuksesi pitävät paikkansa).

Hänestä on tullut epäluotettava ja hän jättää sinut usein pulaan.

On mahdollista, että hän on todella jumissa töissä, mutta jos näin tapahtuu jatkuvasti aina, kun teette suunnitelmia ja joudutte lopulta useammin kuin koskaan olemaan esteenä, hänellä saattaa olla liian kiire tehdä suunnitelmia jonkun muun kanssa.

Mies, joka todella haluaa tavata sinua, keksii keinon tavata sinut. Ihmisillä on tapana löytää aikaa asioille ja ihmisille, joita he rakastavat, kiireisistä työaikatauluista huolimatta.

Varmasti hän voi löytää tunnin tai kaksi päivässäan sinulle. Mutta jos sekin on käynyt harvinaiseksi, saattaa olla aika kohdata musiikki.

Hän ei enää koskaan kerro sinulle, missä hän on tai mitä hän puuhailee.

Sinusta tuntuu, että sinun on nykyään kerjättävä häneltä mitä tahansa tietoa hänen olinpaikastaan. Silloinkin hän on epämääräinen ja välinpitämätön.

Tämä on tyypillistä miehelle, jolla on joku sivullinen, mutta jonka on pidettävä se salassa, joten hän ei aidosti kerro sinulle enää mitään, sillä jokainen pieni valhe saattaa auttaa paljastamaan hänen suuren salaisuutensa. Hän pysyy mieluummin omissa oloissaan ja jättää sinut suurimman osan ajasta huomiotta.

Tee itsellesi palvelus ja pakene häntä. Säästä itsesi nololta tilanteelta ja jätä hänen pettävä perseensä, sillä selvempää ei voi olla, että hän pitää jotakuta sivussa. Jätä hänet äläkä katso enää koskaan takaisin.

Hänen mielialansa vaihtelee jatkuvasti

On täysin normaalia, että sinulla on “huonoja” päiviä, eikä sinua oikein huvita mikään. Me kaikki käymme sitä läpi, se on vain osa elämää.

Mutta jos hän on jo jonkin aikaa vaikuttanut alakuloiselta ja hermostuneelta ilman näkyvää syytä ja suuren osan päivästä, se voi johtua siitä, että hän ei halua olla tässä tilanteessa.

Hänellä on joku muu mielessään, ja siellä hän on päässään, mikä tekee hänet hullunmoiseksi ja tylyksi sinua kohtaan.

Tämä on selvä merkki siitä, että jotain on niin selvästi tekeillä ja sinun on reagoitava. Älä anna tämän jatkua enempää, kaikki merkit ovat olemassa.

Se on syvältä, tiedän, mutta sinun on asetettava itsesi etusijalle tässä tilanteessa ja kutsuttava hänet esiin. On selvää, että hän ei halua enää olla siellä, joten älä pidä kiinni jostain, mitä ei enää ole.

Lähde ja paiskaa ovi hänen naamalleen. Et ole kenenkään hölmö, etkä anna hänen enää leikkiä kanssasi.

Ota tilanne haltuun ja ole se, joka lähtee ensimmäisenä. Anna hänen olla siellä missä hän haluaa, sinulla on muutenkin parempaa tekemistä.