Skip to Content

Jos Hän Ei Saa Sinua Tuntemaan Näitä 10 Asiaa, Hän Ei Ole Se Oikea.

Jos Hän Ei Saa Sinua Tuntemaan Näitä 10 Asiaa, Hän Ei Ole Se Oikea.

Todellisesta rakkaudesta löytyy tuhansia artikkeleita. Sen pitäisi olla tällaista, sen pitäisi olla tuollaista ja sen ei todellakaan pitäisi olla tuollaista. On todella vaikea tietää, onko se todellista vai ei, jos etsit vastausta internetistä.

Mutta on yksi tapa, jolla voit tietää sen varmasti, ja se on, jos kiinnität huomiota tunteisiisi. Se, miten hän saa sinut tuntemaan, kertoo paljon hänen ja sinun tunteistaan ja siitä, miten hyvin te kaksi todella sovitte yhteen.

1. Innostunut elämästä

Jokainen päivä, jonka vietät hänen rinnallaan, on uusi mahdollisuus seikkailuun. Jokainen sekunti, jonka vietätte yhdessä, on toinen sekunti upeita muistoja. Ja vaikka elämässänne olisi vaikeita kohtia, vaikka teidät olisi lyöty maahan ja tuntuisi siltä, ettei toivoa enää ole, siinä on silti järkeä, koska olette yhdessä.

Riidat tuovat teidät lähemmäksi, etäisyys pitää teidät rauhassa. Pelkästään se, että tiedät hänen olevan huomenna vierelläsi, saa sinut innostumaan heräämisestä.

2. Lucky

Tiedätkö sen tunteen, kun katsot häntä ihmeissään ja ihmettelet, miten ihmeessä sinulla on käynyt niin hyvä tuuri? Se on todellisen rakkauden tunne. Hänen ei tarvitse olla Chris Hemsworthin kaltainen komea, hyvännäköinen tai rikas.

Se, että rakkaus, jota tunnet häntä kohtaan, saa sinut tuntemaan itsesi maailman onnekkaimmaksi naiseksi, tekee siitä maagisen, se tunne, että jokin voima tuolla ulkona on suihkuttanut sinulle armoa ja rakkautta.

3. Hyväksytty

Itsesi rakastaminen ja koko itsesi hyväksyminen on vaikeaa, varsinkin jos olet käynyt läpi todella paskoja suhteita myrkyllisten ihmisten kanssa. Mutta hänen seurassaan et näe vikojasi, et tunne oloasi huonoksi omassa nahassasi, koska hän suutelee joka ikistä senttiä kehossasi.

Hän rakastaa sinua loistavan mielesi, rohkeutesi ja vahvuutesi vuoksi. Hän rakastaa sinua vikojesi vuoksi, ei niistä huolimatta. Ja siitä tässä kaikessa on kyse, siitä, että tietää, että joku ei ole täydellinen ja silti rakastaa häntä sellaisena kuin hän on.

4. Toiveikas

Elämä on perseestä. Kun luulet, että sinulla on kaikki, se muistuttaa sinua siitä, että sinulla ei ole kaikkea. Kun luulet, että sinulla on vihdoin mahdollisuus onneen, elämä läimäyttää sinua suoraan kasvoihin ja muistuttaa sinua siitä, ettet ole vastuussa.

Ja kun sinut on lyöty alas lukemattomia kertoja, on vaikea pysyä rauhallisena ja toiveikkaana. Mutta hänen läsnäolossaan on jotain, joka antaa sinulle syyn taistella, antaa sinulle voimaa jatkaa eteenpäin etkä koskaan luovuta.

5. Rohkea

Hänen pitäisi olla tukenasi, kun kohtaat haasteita elämässäsi. Ja asia on niin, että hänen ei tarvitse kantaa sinua veden yli, vaan hän on se, joka pitää kädestäsi kiinni sitä tehdessään.

Hän ei ole se, joka tekee kaiken työsi puolestasi, mutta hän on tukenasi ja rohkaisee sinua sitä tehdessäsi. Jos hän ei ole kiinnostunut tekemään niin, jos hän ei ole kiinnostunut tuomaan esiin parasta sinussa, hän ei ole se, jonka kanssa haluat viettää elämäsi.

6. Utelias

Pahinta, mitä kukaan voi tehdä sinulle, on tappaa uteliaisuutesi ja energiasi. Odota miestä, joka pitää kipinän elossa ja jonka kanssa jokainen päivä on seikkailu, miestä, joka herättää uteliaisuutesi sen sijaan, että panisi sinut rutiiniin ja tappaisi kaiken jännityksen, joka sinulla on.

Elämässä on kyse liikkeestä, seikkailuista ja uusien asioiden löytämisestä, jotka kiehtovat. Ja kun se asia, joka pitää sinut liikkeessä ja kiehtoo sinua samaan aikaan, on sinun tärkeä kumppanisi, se on merkki todellisesta rakkaudesta.

7. Huolestunut

Eikä mikä tahansa huoli, vaan sellainen, kun todella rakastat toista ja haluat, että hänellä on turvallista, lämmintä ja hyvää. Kun rakastat jotakuta ja olet huolissasi siitä, onko hän nukkunut tarpeeksi, onko hän liian väsynyt tai onko hänellä liikaa paineita töissä. Sellaista huolta sinun täytyy tuntea suhteessa “siihen Oikeaan”.

Sellainen huoli, joka huutaa, että suhteesi on epäterve, on se, jossa olet jatkuvasti huolissasi siitä, etkö ehkä ole tarpeeksi, pettääkö hän sinua tai jättääkö hän sinut. Et tarvitse sellaista painetta elämääsi ja pidä mielessä, että sinäkin ansaitset olla onnellinen.

8. Turvallinen

Tämä on luultavasti yksi tärkeimmistä tunteista, joita tarvitset parisuhteessa. Elämässä on yksi asia, joka on aina varmaa, ja se on se, että se on epävarmaa.

Se, että sinulla on rinnallasi joku, joka saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, joka vartioi lempeää sydäntäsi omalla sydämellään ja joka ei pelkää antaa omaa sydäntään sinulle turvaan, sitä on todellinen rakkaus.

Kun tiedät, että sinulla on rinnallasi joku, joka aina tukee sinua, et pelkää elämää. Et pelkää huomista, koska hän on rinnallasi.

9. Rakastettu

Voit tuntea olosi turvalliseksi, voit tuntea olosi rohkeaksi, voit tuntea melkein kaikkea, mutta jos et tunne olevasi rakastettu, siitä ei ole mitään hyötyä. Jos et näe rakkautta hänen silmissään, kun hän katsoo sinua, kannattaako todella taistella?

10. Onnellinen

Olemme aivan listan lopussa ja näet tämän. Onnellinen. Kaikki puhuvat siitä jatkuvasti, se on tärkeää, se on elämän tarkoitus, se on sitä ja tätä. Ja silti kaikki vaikuttavat niin onnettomilta. Onnellisuudessa ei ole kyse siitä, että on Instagramissa kuvattava elämä, ei siitä, että on parhaat vaatteet tai kuumin kumppani. Kyse on siitä, että menee illalla nukkumaan ja on rauhassa itsensä ja hänen kanssaan.

Kyse on siitä, että tiedät, että elämässäsi on jotain, jonka puolesta kannattaa taistella, että sinulla on tarkoitus ja tavoite, jonka voit saavuttaa. Kyse on siitä, että katsot taaksepäin ja näet, kuinka paljon olet käynyt läpi ja kuinka paljon olet saavuttanut. Kyse on siitä, että on tyytyväinen itseensä. Loppu seuraa perässä.