Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Olet Vain Kätevä Hänelle

5 Merkkiä Siitä, Että Olet Vain Kätevä Hänelle

Valitettavasti kaikki ihmiset eivät solmi suhteita rakkauden vuoksi. Jotkut ihmiset pysyvät parisuhteessa vääristä syistä, koska he pelkäävät olla yksin tai koska he nauttivat toisen antamasta huomiosta.

Oli miten oli, tosiasia on, että joskus kumppanisi saattaa olla kanssasi vain siksi, että olet hänelle kätevä, ja tässä on 5 merkkiä, jotka auttavat sinua huomaamaan sen.

1. Hän ei ponnistele suhteenne eteen lainkaan

Tämä on yksi niistä asioista, joita et suostu myöntämään edes itsellesi, mutta kun otat ruusunpunaiset aurinkolasisi pois ja alat havainnoida asioita realistisesti, huomaat, että tämä mies tuskin panostaa suhteeseenne yhtään.

Kun ajattelet asiaa tarkemmin, sinä olet ainoa, joka yrittää suurimman osan ajasta.

Sinä olet ainoa, joka taistelee tämän suhteen puolesta, ja epäilemättä se merkitsee sinulle paljon enemmän kuin hänelle.

Hän on kumppanisi, ja mielestäsi on luonnollista, että hän on sinulle ensisijainen. Mutta tuntuu kuin hän ei tuntisi samoin sinua kohtaan.

On kuin tämä suhde ei yksinkertaisesti olisi hänelle yhtä tärkeä kuin sinulle.

On enemmän kuin ilmeistä, että sinä olet se, joka rakastaa enemmän tässä suhteessa, ja ajan myötä olet tottunut siihen, että asiat ovat näin.

Mutta kun ajattelet asiaa tarkemmin, alat miettiä, rakastaako tämä mies sinua oikeasti.

2. Hän ei halua ratkaista ongelmia

Kun sanot jollekin, että teillä on riidaton suhde, kaikki voisivat vain kadehtia sinua.

Mutta jokaisen terveen pariskunnan on yksinkertaisesti tultava tilanteeseen, jossa heillä on jokin ongelma, joka heidän on ratkaistava, tai kun he ovat jostain asiasta eri mieltä.

Mutta silloinkin, kun suhteessasi tapahtuu näin, näyttää siltä, että kumppanisi ei ole koskaan kiinnostunut ratkaisemaan ongelmia tai puhumaan asioista läpi.

Tuntuu kuin hän ei koskaan välittäisi asioiden selvittämisestä ja kuin suhteenne lopputulos ei häntä haittaisi.

Vaikka aluksi ajattelit, että tämä on hieno asia, ajan myötä olet ymmärtänyt, että hän ei yksinkertaisesti ole kiinnostunut ongelmiesi käsittelemisestä eikä hän ole kiinnostunut parantamaan suhdettanne.

3. Hän ei ole kiinnostunut sinusta ihmisenä

Kun mies todella rakastaa sinua, hän ei koskaan ole liian väsynyt tai liian kiireinen sinulle.

Tällä miehellä riittää aina energiaa puhua sinulle ongelmistasi tai vain olla tukenasi, kun tarvitset häntä.

Mutta poikaystäväsi on kaikkea muuta kuin tämä. Vaikuttaa siltä, ettei hän ole koskaan kiinnostunut mistään, mikä liittyy sinuun.

Tämä mies on kaikkea muuta kuin ystäväsi, etkä voi koskaan tuntea, että hän tukee sinua, kuten oikean kumppanin pitäisi saada sinut tuntemaan.

Kun ajattelet asiaa tarkemmin, tämä kaveri ei ole koskaan kiinnostunut siitä, miten olet viettänyt päiväsi, saati sitten mistään muusta, ja se on yksi varmoista merkeistä siitä, ettei hänellä ole tunteita sinua kohtaan ja ettei hän ole kiinnostunut sinusta.

4. Sinä olet se, joka tekee aloitteen kaikesta

Sinusta vaikuttaa siltä, että poikaystäväsi ei nauti kanssasi vietetystä ajasta.

Vaikka yrität perustella häntä ajattelemalla, että hän on liian kiireinen tai jotain vastaavaa, tiedät syvällä sisimmässäsi, että oikean, aikuisen suhteen ei pitäisi näyttää tällaiselta.

Niin kauan kuin voit muistaa, olet tuntenut, että pakotat tämän miehen olemaan kanssasi.

Hän on harvoin se, joka tekee aloitteen suhteessanne – sinä olet se, joka tekstaa hänelle useimmiten ensimmäisenä ja joka kutsuu hänet useimmiten tapaamisiin.

Joskus sinusta tuntuu, että tämä mies ei ajattelisi sinua, jos et ottaisi häneen ensin yhteyttä, ja että suhteenne olisi täysin olematon, jos sinä et olisi se, joka pitää sitä koossa.

5. Hän ei välitä, jos lähdet

Toinen merkki siitä, että mies, jota tapailet, pitää sinua vain sopivana hänelle, on se, että tiedät syvällä sisimmässäsi, että tämä mies ei jahtaisi sinua, jos yrittäisit jättää hänet.

Hän ei tietenkään sanoisi tätä sinulle suoraan, mutta tiedät, että se on totuus.

Tiedät, että tämä mies ei paljon välittäisi, jos jättäisit hänet, ja sinusta tuntuu, ettei sinusta ole paljonkaan hyötyä tämän miehen elämässä.

Ja mitä muuta todistetta oikeastaan tarvitset?