Skip to Content

Tervehdi Elämääsi Uutta Lukua

Tervehdi Elämääsi Uutta Lukua

Minusta tuntuu, etten ole koskaan ollut kummoinen kirjoittaja, kun on kyse oman elämäni kirjasta. Olin enemmänkin lukija. Luin ja seurasin juonta. Minulla ei koskaan ollut tarpeeksi rohkeutta ottaa kynää omiin käsiini ja kirjoittaa sitä itse.

Siksi aloitan nyt. Alan kirjoittaa elämäni uutta lukua. Olen varma, että siitä tulee hyvä. Se kirjoitetaan minun tyylilläni ja oman makuni mukaan.

Haluan jättää kaikki asiat, jotka saivat minut alas, ja kaikki tunnesäilytykset kirjan lukuihin, joiden nimi on “MENNEISYYS”. En lue sitä enää koskaan.

Uuden kirjan nimi on ‘NYT’, ja tämä uusi luku – keskittyminen siihen, missä olen nyt ja mitä teen nyt – määrittää tulevaisuuteni.

Ensinnäkin, en halua enää horrostaa. Olen saanut tarpeekseni nukkumisesta. Tein sitä niin kauan, etten ollut edes tietoinen siitä. On aika herätä. En kirjaimellisesti nukkunut. Annoin vain elämän kulkea omaa rataansa ilman, että osallistuin siihen. Menetin kaiken kontrollin elämääni.

Tämä uusi luku alkaa hereillä olevalla minällä. Aion ottaa ohjat käsiini. Aion tehdä omat päätökseni, tehdä omat siirtoni ja löytää omat suuntani. Sitten, hyvässä tai pahassa, aion seistä kaikkien niiden takana ja hyväksyä tulokset. Tiedän, ettei kaikki voi olla hallinnassani. Joten mitä tahansa tapahtuukin, niin tapahtuu. Mutta se tapahtuu, koska minä sanoin niin.

Tällä kertaa kirjoitan puhtaalta pöydältä. Tällä uudella luvulla ei ole juuri mitään yhteyttä menneisyyteen. Joskus saatan pohtia menneisyydessä tekemiäni virheitä. En kadu niitä. Olen niin kyllästynyt katumukseen. Olen kiitollinen virheistä. Ne saivat minut kasvamaan. Ne saivat minut löytämään itseni uudelleen. Aion muistaa ne, jotta en toista niitä.

Kirjoitan sen itselleni ja vain itselleni. Teen kaiken tästä lähtien itselleni. En enää tee asioita, joita muut odottavat tai haluavat minulta. Aion kuitenkin olla ennakkoluuloton.

Aina kun joku haluaa puhua minulle tai antaa minulle neuvoja, aion kuunnella. Aion puhua vähemmän ja kuunnella enemmän. Se on ainoa tapa oppia jotain.

Katson, sopiiko heidän neuvonsa minulle ja voinko ottaa niistä mitään irti. Loppujen lopuksi kaikki on minun päätökseni.

Myrkylliset ihmiset eivät saa olla tässä luvussa. He olivat edellisessä, ja se on suljettu. Olen saanut tarpeekseni kaikenlaisesta myrkyllisyydestä. Aikani on arvokasta, enkä halua käyttää sitä ihmisiin, jotka vievät energiani. Odotan innolla uusia ihmisiä elämässäni. Pidän heidät lähellä, jos he palauttavat heille antamani hyvät vibat.

Tässä uudessa luvussa on kyse positiivisuudesta. Olen kiitollinen kaikista niistä positiivisista ihmisistä, joita elämässäni jo on. He antoivat minulle kaiken sen rakkauden, tuen ja ymmärryksen, jota ihminen tarvitsee elämässään. He tulevat mukaani tähän seuraavaan lukuun.

Tässä luvussa sanotaan: “Anna mennä!!!”.

Aion olla rohkea ja ottaa riskejä. En aio jäädä miettimään tuloksia. Aion tehdä kaikki ne asiat, jotka pelottavat minua ensin, koska ne ovat sen arvoisia. Tulen hyötymään niistä eniten, missä tahansa mielessä.

Joskus on vain aloitettava uuden luvun kirjoittaminen, ehkä jopa kokonaan uuden kirjan. Uudessa kaupungissa tai uudessa mielentilassa. Koska jos lukee vanhoja lukuja jatkuvasti uudelleen, mikään ei muutu. Juoni pysyy aina samana, etkä liiku – olet jumissa.

Siksi toivotan tämän uuden luvun tervetulleeksi. Kädet levällään ja kaikki toivo sydämessäni.