Skip to Content

7 Vahingolliset Seuraukset Sellaisen Miehen Jahtaamisesta, Joka Ei Halua Jäädä Kiinni

7 Vahingolliset Seuraukset Sellaisen Miehen Jahtaamisesta, Joka Ei Halua Jäädä Kiinni

Oletko koskaan huomannut juoksevasi miehen perässä, joka ei selvästikään halua sinua? Sellaisen miehen perässä, joka ei voi koskaan antaa sinulle sitä, mitä haluat ja joka ei koskaan rakasta sinua tarpeeksi?

Jos olet, tiedät varmasti hyvin, miten tuskallista tämä tilanne voi olla. Kyse ei ole vain siitä, että sydämesi särkyy – myös egosi on pilalla.

Tämän tuskan lisäksi sellaisen miehen jahtaaminen, joka ei halua jäädä kiinni, tuo kuitenkin mukanaan lukuisia muita pitkäaikaisia seurauksia. Tässä on seitsemän niistä.

1. Itsetuntosi katoaa

Ensimmäinen seuraus siitä, että jahtaat miestä, joka ei halua olla sinun, on se, että menetät kaiken itsearvostuksesi.

Et voi olla ottamatta tämän miehen torjuntaa henkilökohtaisesti, ja jonkin ajan kuluttua vakuutat itsellesi, että sinussa on jotain vikaa.

Ihmettelet, miksi mies, johon olet ihastunut, ei voi rakastaa sinua eikä halua sinua. Mitä sinun pitäisi muuttaa itsessäsi, jotta tulisit hänelle houkuttelevammaksi ja vetovoimaisemmaksi?

Olethan tehnyt kaikkesi voittaaksesi hänet puolellesi.

Olet ponnistellut täysillä ja antanut hänelle parhaan itsesi, mutta siitä huolimatta hänellä ei ole ollut kunniaa valita sinua.

Tulet siis siihen tulokseen, ettet riitä hänelle.

Et tiedä, johtuuko se ulkonäöstäsi, luonteestasi vai jostain muusta, mutta lopputulos on se, että sinulta puuttuu jotain, eivätkä kaikki ponnistuksesi tunnu korvaavan sitä.

Tämän seurauksena menetät itsetuntosi ja alat etsiä vikoja ulkonäöstäsi ja persoonastasi yrittäen löytää syyn hänen välinpitämättömyyteensä.

Paitsi että – menet myös niin pitkälle, että vertaat itseäsi kaikkiin muihin tyttöihin hänen ympärillään. Mitä heillä on, mitä sinulla ei ole?

2. Tunnet olosi tyhjäksi

Kun olet jonkin aikaa juossut miehen perässä, joka ei koskaan halunnut sinua alun perin, on luonnollista tuntea olosi väsyneeksi ja emotionaalisesti uupuneeksi.

Aivan kuin takaa-ajo ja kaikki ne mielikuvitusleikit, joita olet yrittänyt pelata, olisivat saaneet sinusta kaiken irti.

Ne ovat vieneet energiasi ja imeneet elämän sinusta, jättäen sinut täysin tyhjäksi ja tyhjäksi.

Sinusta tuntuu kuin olisit juuri päässyt sodasta – ja juuri sitä tämä oli: taistelu, jota sinulla ei ollut pienintäkään mahdollisuutta voittaa.

Luonnollisesti tämä kokemus on muuttanut sinua. Se on tehnyt sinusta negatiivisen ja katkeran ihmisen, joka on menettänyt optimisminsa ja elämänhalunsa.

Pahinta on se, että kaikki tämä ponnistus oli turhaa. Panostit niin paljon itsestäsi vain saadaksesi lopulta mitään.

Itse asiassa onnistuit siinä prosessissa menettämään itsesi ja positiivisen maailmankatsomuksesi. Ja se ei todellakaan ole sitä, mihin allekirjoitit sopimuksen, eikä sitä, mitä odotit.

3. Sinulla on parisuhdeongelmia jonkun kanssa, jonka kanssa et ole parisuhteessa

Muun muassa vahingollisin seuraus on epäilemättä se, että sinulla on parisuhdeongelmia jonkun kanssa, jonka kanssa et ole varsinaisessa parisuhteessa.

Itse asiassa olet jonkinlaisessa määrittelemättömässä tilannesuhteessa, melkein-suhteessa tai miksi helvetiksi haluat sitä kutsua.

Oli miten oli, pääasia on, että sinulla on riitoja, mustasukkaisuuden purkauksia, ahdistusta, kun hän ei vastaa tekstiviesteihisi. Sinulla on luottamuksen, ymmärryksen ja kompromissien puute.

En valehtele sinulle – joitakin näistä asioista tapahtuu myös oikeissa suhteissa. Ei aina, mutta vaikka niitä tapahtuisikin, se ei ole maailmanloppu, ja pari tekee töitä niiden voittamiseksi.

Jokaisessa parisuhteessa on negatiiviset puolensa. Joskus niitä kannattaa kuitenkin sietää, koska romanssi tuo mukanaan paljon hyvää.

Loppujen lopuksi sinulla on ihminen, joka rakastaa ja kunnioittaa sinua ja jonka tiedät, ettei hän koskaan hylkää sinua.

Tilanteesi suhteen asiat ovat kuitenkin aivan toisin. Sinulla on parisuhdeongelmia ja kaikki romanssin kielteiset puolet ilman myönteisiä puolia.

Ja se on aivan syvältä!

4. Sinusta tulee epävarma

Toinen vaarallinen seuraus siitä, että jahtaat miestä, joka ei halua jäädä kiinni, on sen aiheuttama epävarmuus.

Suunnittelematta sitä edes, sovellat ylimielistä mielentilaasi kaikkiin – etkä vain melkein poikaystävääsi.

On täysin normaalia, että olet menettänyt luottamuksesi kaikkiin etkä enää usko kenenkään aikomuksiin. Olet vakuuttunut siitä, että kaikki ovat sinua vastaan ja haluavat satuttaa sinua.

Lisäksi – mietit jokaista liikettäsi liikaa, pelkäät jatkuvasti tekeväsi virheen ja tekeväsi jotain väärin.

Olematta edes tietoinen siitä, sinusta on tullut ihmisten miellyttäjä ja olet alkanut kävellä munankuorilla kaikkien ympärillä, koska pelkäät, että hekin pitävät sinua riittämättömänä ja hylkäävät sinut samalla tavalla kuin tämä mies teki.

Ei tietenkään ole mitään väärää siinä, että mietit asioita loppuun asti ennen kuin toimit niiden mukaan.

On kuitenkin valtava ero sen välillä, onko viisas ja varovainen vai analysoi ja analysoi jokaista liikettäsi ennen kuin teet sen.

5. Jäät paitsi monista mahdollisuuksista

Olet ihminen, joka voi keskittyä vain yhteen mieheen kerrallaan.

Et välitä pätkääkään siitä, onko hän huomiosi arvoinen tai antaako hän sinulle positiivista palautetta – kun rakastat miestä, sinulla on silmät vain häntä varten.

Tämä on loistava ominaisuus, kun olet suhteessa jonkun kanssa, joka on myös sataprosenttisen uskollinen, uskollinen ja omistautunut.

Toisaalta, kun olet ainoa, joka yrittää yrittää ja välittää, tämä piirre voi johtaa haitallisiin seurauksiin.

Katsos, kun sinä jahtasit tätä miestä, joka ei koskaan välittänyt sinusta, jätit käyttämättä monia hyviä tilaisuuksia.

Oli lukuisia mukavia miehiä, jotka yrittivät lähentyä sinua, mutta et huomannut sitä, koska olit sokeasti sokea.

Vaikka sinua ei oikeasti olekaan varattu, käyttäydyt juuri näin: kuin olisit vakavassa suhteessa, vaikka sinun pitäisi laittaa itsesi likoon.

Älä ymmärrä väärin, en neuvo sinua ryhtymään tarkoituksella rebound-suhteeseen, pyydän vain, että ottaisit edes huomioon jonkun, joka ansaitsee sinut.

6. Saat parisuhdeahdistusta

Sen jälkeen, kun olet kokenut monia pettymyksiä tämän miehen takia, on luonnollista, että päädyt kärsimään parisuhdeahdistuksesta.

Oletat, että joka kerta, kun yrität uudelleen jonkun uuden kanssa, käy aina samalla tavalla: huomaat kerjääväsi rakkautta mieheltä, joka työntää sinut jatkuvasti pois ja antaa samalla juuri ja juuri tarpeeksi valheellista toivoa pitääkseen sinut lähelläsi.

Sen sijaan, että kokeilisit jotain uutta, rakennat muureja sydämesi ympärille.

Tämä ei tietenkään tapahdu heti, etkä luultavasti ole siitä tässä vaiheessa tietoinen, mutta kun olet rakastunut tähän ääliöön ja luulet olevasi valmis antamaan rakkaudelle uuden mahdollisuuden, se iskee sinuun.

Huomaat, että vaikka kuinka yrität, et pysty rentoutumaan ja antamaan koko itseäsi.

Sinusta tulee ylivarovainen ja pelkäät romanttisia suhteita, koska et näe mahdollisuutta, että mikään niistä toimisi.

Jos voit samaistua tähän, pidä mielessä, että kaikki eivät ole samanlaisia kuin melkein exäsi.

Niin pelottavaa kuin se onkin laskea varuillaan, on olemassa miehiä, jotka ovat riskin arvoisia.

7. Tuhlaat aikaa

Kun rakastut ensimmäistä kertaa mieheen, joka ei halua sinua takaisin, et pidä sitä suurena asiana.

Ajattelet, että yrität voittaa hänet puolellesi kerran tai kaksi ennen kuin luovutat ja unohdat, että hän on koskaan ollut olemassa.

Asiat eivät kuitenkaan toimi niin. Ennen kuin huomaatkaan, huomaat olevasi loukussa hänen torjuntojensa loputtomalta tuntuvassa kehässä ja huomaat, ettei mikään ole mennyt niin kuin suunnittelit.

Pahinta on se, että ilman, että edes huomaat sitä, aika kulkee ohitsesi silmänräpäyksessä. Ja tunteesi voimistuvat prosessin aikana sen sijaan, että ne hälvenisivät.

Päädyt tuhlaamaan vuosia ihmiseen, joka ei koskaan ansainnut minuuttiakaan ajastasi. Vuosia, jotka olisit voinut ja sinun olisi pitänyt sijoittaa johonkin muuhun.

Kuinka usein olet käyttänyt aikaa hänen ajattelemiseensa, kun olisit voinut nukkua rauhassa?

Kuinka monta kyyneltä, kuinka paljon energiaa ja vaivaa olet heittänyt hukkaan ilman mahdollisuutta saada niitä koskaan takaisin?

Ja mikä tärkeintä – kuinka monta vuotta aiot tuhlata odottamalla ihmettä, jota ei koskaan tule?

Lyön vetoa, ettet edes sinä tiedä vastausta. Miksi siis jatkat tämän tekemistä itsellesi?